Burns 4515 #82276 Napisano 9 Marca 2015 Może Karol najlepiej szczytuje na Seiko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartman 0 #82277 Napisano 9 Marca 2015 Ciężko było zdjąć, oj ciężko... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 620 #82278 Napisano 9 Marca 2015 Może Karol najlepiej szczytuje na Seiko Prosze nie oceniac wedlug siebie 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swierszczu 2814 #82279 Napisano 9 Marca 2015 Calodzienne szczytowanie 0 O i T Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szabas 22 #82280 Napisano 9 Marca 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 147 #82281 Napisano 9 Marca 2015 po wysokogórskim weekendzie poniedziałkowy powrót do koszuli 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
atrax 62 #82282 Napisano 9 Marca 2015 muchacho_ - ale piękny kawał zegara Pawel - zazdroszczę tego inżyniera . Ach te indeksy. ---U mnie dzisiaj antyonanistyczna Eterna. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7257 #82283 Napisano 9 Marca 2015 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #82284 Napisano 9 Marca 2015 muchacho_ - ale piękny kawał zegara ---U mnie dzisiaj antyonanistyczna Eterna. Zarówno zegarek jak i fotka warte zacytowania U mnie jak zwykle obdartus... 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #82285 Napisano 9 Marca 2015 Co go widzę, to tym bardziej mi się podoba. Piękny ten Enicar. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek123er 665 #82286 Napisano 9 Marca 2015 Na jutro mały czy duży? Hmm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandit 1078 #82287 Napisano 9 Marca 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18774 #82288 Napisano 9 Marca 2015 Widzę, że wielu spodobała się kwestia onanizmu. Ten kto potrzebuje niech zrobi sobie dobrze i porzuci w końcu ten temat. Bez kitu, ile można...? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4515 #82289 Napisano 9 Marca 2015 (edytowane) Podobno do 70 roku życia! To oczywiście była wulgarna przenośnia, ale pamiętać trzeba, że to tylko zegarki. Z przykrością trzeba stwierdzić, że zachowanie co poniektórych na tym forum wygląda prostacko i to sztuczne nakręcanie się, niczym kółko wzajemnej adoracji... (Gratuluję, sruluję, wtóruję, adoruję - gratulować to można narodzin dziecka!!!) Jak krowy na rzeź, a czasem wystarczy przejść się do sklepu, żeby mieć własne zdanie a nie piać jak zaprogramowany kogut do zdjęć... (ile z tych osób widziało co poniektóre zegarki na żywo ? - pytanie retoryczne!) Edytowane 9 Marca 2015 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #82290 Napisano 9 Marca 2015 W związku z tym ja to robię w ciszy i samotności.... 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
atrax 62 #82291 Napisano 9 Marca 2015 (edytowane) Burns - ja tam uważam, że Ci dobry mem z tego wyszedł, ale fakt, nie ma co już go miętusić bez końca (tylko bez skojarzeń!), bo i ileż można . A co do piania nad zdjęciami, to nie bez powodu ten temat ma tyle postów - podobnie jest z każdym analogicznym forum kolekcjonerskim . A w przypadku zegarków, to czasem jest to jedyna opcja, żeby zorientować się, jak zegarek wygląda poza światłem żarówki sklepowej (choć zdjęcia mogą również przekłamywać) . Moje inspiracje zakupowe też zostały nieco "zmobilizowane" fotkami wklejanymi przez kolegów. Tak było ostatnio z Grand Seiko. Prędko musiałem się przekonać, czy ten zegarek naprawdę jest tak dobrze zrobiony, czy tylko koledzy ładne zdjęcia robią. Czasami w sklepie spotykało mnie rozczarowanie, a i nawet tej SMPc nie kupiłbym, gdybym nie miał poglądu, jak to cuś wygląda poza światłem sklepowym . Czego by nie mówić, to temat całkiem się przydaje, a i nie mam wątpliwości, że spora część kolegów robi "zwiad" niezależnie od tego, co tam ktoś ostatnio nosił. A przynajmniej ja . A i dołączam się do Cezara... tzn. do jego posta, żeby już nie budzić wątpliwości . Edytowane 9 Marca 2015 przez atrax 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4515 #82292 Napisano 9 Marca 2015 AMEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #82293 Napisano 9 Marca 2015 yyyyyhh... cudowny zegarek. Koniecznie trzeba się jakoś ustawić Karol. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85229 #82294 Napisano 10 Marca 2015 Otworzę dzień. Dzień Dobry. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AD_ex 283 #82295 Napisano 10 Marca 2015 It don't matter if you're black or white 0 Adrian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrzejb 24 #82296 Napisano 10 Marca 2015 Chyba się starzeje i od jakiegoś czasu stenek vintage 0 --------------------------------------------------- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #82297 Napisano 10 Marca 2015 Nowy nabytek na razie nie ustępuje miejsca Taplatk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 620 #82298 Napisano 10 Marca 2015 yyyyyhh... cudowny zegarek. Koniecznie trzeba się jakoś ustawić Karol. Jak bede przejazdem, to sie odezwe 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
donpaganistis 126 #82299 Napisano 10 Marca 2015 BRAVO!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #82300 Napisano 10 Marca 2015 Chyba się starzeje i od jakiegoś czasu stenek vintageMoże i tak, ale bardziej mówią o tym założone rękawiczki w pogodny i ciepły dzień 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach