Gość Jash #92826 Napisano 3 Sierpnia 2015 (edytowane) Indeksy, może trochę, ale bezele? A kto się kłóci? Rozmawiamy Edytowane 3 Sierpnia 2015 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulotny 1454 #92827 Napisano 3 Sierpnia 2015 Indeksy, może trochę, ale bezele? Rozmawiamy Może wyraziłem się nieprecyzyjne, wkładka bezela 0 Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #92828 Napisano 3 Sierpnia 2015 Może wyraziłem się nieprecyzyjne, wkładka bezela Aaaa, że obie czarne Tu masz rację PS Inna czcionka, linie, kreski. Wszystko inne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulotny 1454 #92829 Napisano 3 Sierpnia 2015 Aaaa, że obie czarne Tu masz rację PS Inna czcionka, linie, kreski. Wszystko inne Racja ale to idąc w detal, z grubsza podobieństwo dla mnie jest, to tak jakby ktoś wziął wkładkę z PO i coś zmienił aby nie było plagiatu. Cały czas zaznaczam że zegar mi się podoba i nie chcę nikogo urazić, takie moje odczucie 0 Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 9702 #92830 Napisano 3 Sierpnia 2015 Do ulubionego zegarka - ulubiona (spośród niepiłkarskich) koszulka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5495 #92831 Napisano 3 Sierpnia 2015 .. w tej koszulce wyglądasz na "Ważniaka" ... 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stateless 44 #92832 Napisano 3 Sierpnia 2015 Aaaa, że obie czarne Tu masz rację PS Inna czcionka, linie, kreski. Wszystko inne A ten Perellet to jakis nowszy model? bo jak kiedys patrzylem to tylko tourbillon tera robia. Mi sie podoba niebieski ale ciezko go zdobyc.Podobienstwo jest do PO i Tag Heuer Aquaracer. Te wszystkie zegarki sa podobne 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2306 #92833 Napisano 3 Sierpnia 2015 Bezel i indeksy dla mnie takie same, te wskazówki robią robotę, więc ostatecznie mogę przyznać że różnice są No ni chu... Bezel zupełnie inny (nawet wkładka).W Seacraft inne cyfry i linia przerywana (jedyne podobieństwo czarny). Tarcza inna (w PO chociażby cyfry). O kopercie i bransolecie nie wspominam Ps. Irek nie chciał zdradzić dealera, ale widzę, że ten sam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #92834 Napisano 3 Sierpnia 2015 A ten Perellet to jakis nowszy model? bo jak kiedys patrzylem to tylko tourbillon tera robia. Mi sie podoba niebieski ale ciezko go zdobyc.Podobienstwo jest do PO i Tag Heuer Aquaracer. Te wszystkie zegarki sa podobne Niebieskich to akurat najwięcej w sklepach... Z obdukcji wiem, że ten Perrelet nic a nic do Omegi podobny nie jest. A już podcięte w "kraba" uszy kompletnie go od niej odcinają. Niemniej, ciekawe jest to, że jest on na rynku od tylu lat a dopiero gdy osiągnął pewien atrakcyjny poziom ceny w pewnej sieci salonów zaczął wzbudzać zainteresowanie W skrócie - 12 koła bym za niego nie dał, ale za 6-7 tys to niezła propozycja w dodatku na in-house 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #92835 Napisano 3 Sierpnia 2015 No ni chu... Bezel zupełnie inny (nawet wkładka).W Seacraft inne cyfry i linia przerywana (jedyne podobieństwo czarny). Tarcza inna (w PO chociażby cyfry). O kopercie i bransolecie nie wspominam Ps. Irek nie chciał zdradzić dealera, ale widzę, że ten sam 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_prezesso_ 245 #92836 Napisano 3 Sierpnia 2015 Ja wam powiem co w tych zegarkach jest identyczne...Data Btw fajny sikor z niego tylko coś odstaje bezel jakością od reszty...Nie to, żebym po zdjęciach widział ale takie malowane bezele długiego żywota raczej nie mają. O to mi chodzi. Mam takie bezele w big mako czy w citizenie gts i to jest generalnie najsłabszy punkt. A u mnie w ciagu dnia tak A teraz na wieczorny chłód rdzewiak Nigdy go na tym forum nie pokazywałem więc uprzedzając powiem, że tarcza jest z rdzy... Prawdziwej. Pozdrawiam, Piotrek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 753 #92837 Napisano 3 Sierpnia 2015 Ja lubię takie fotki bez przygotowań Fajny 3000 post Następny naćpany. Co Wy jaracie? Może i foto byle jakie, ale zegarek robi swoje, więc całość wygląda fajnie, a po drugie to piwo łagodzi ostrość oceny .Dzięki chłopaki. Nawet się nie zorientowałem, że już tyle "głupot " się napisało A Pam, ehh cieszy jak niewiem 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hugo012 1847 #92838 Napisano 3 Sierpnia 2015 (edytowane) Armida A7 brass. Świetny jest, do tego koperta pewnie będzie się ciekawie starzeć. Luma pomarańczowa? Edytowane 3 Sierpnia 2015 przez hugo012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admof 2286 #92839 Napisano 4 Sierpnia 2015 Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 5287 #92840 Napisano 4 Sierpnia 2015 @Jash świetny zegar, nie wiem czy tylko ja to widzę, ale podobny do Omegi PO, bezel i indeksy prawie takie same Data i indeks obok na fotkach są baaardzo podobne i jeszcze mają w tych samych miejscach indeksy , nie to co nowe Błonie Na kwarcowo dziś : 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5495 #92841 Napisano 4 Sierpnia 2015 Będzie dzisiaj grzało słoneczko. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
muchacho_ 2375 #92842 Napisano 4 Sierpnia 2015 Citizen Nighthawk by muchacho86, on Flickr W pracy na czas 0 Instagram - Lug2Lug Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 18464 #92843 Napisano 4 Sierpnia 2015 Świetny jest, do tego koperta pewnie będzie się ciekawie starzeć. Luma pomarańczowa?Tak koperta już patynuje, a luma beżowa. Rzeczywiście fajna jest i do tego ceramiczny bezel i drugi z brązu na wyminę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulotny 1454 #92844 Napisano 4 Sierpnia 2015 0 Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 30135 #92845 Napisano 4 Sierpnia 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulotny 1454 #92846 Napisano 4 Sierpnia 2015 A jednak zmiana 0 Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zeRo_Six 107 #92847 Napisano 4 Sierpnia 2015 I chyba na lepsze. 0 AT vs. PO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bosss 4 #92848 Napisano 4 Sierpnia 2015 U mnie tez nighthawk ale w czarnej wersji... 0 Omega Speedmaster Reduced Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sparrow 125 #92849 Napisano 4 Sierpnia 2015 Summer in the city ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb71 3736 #92850 Napisano 4 Sierpnia 2015 No ładniutki ten Jaegerek . Pogratulować i pozazdrościć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach