Slaw 480 #145226 Napisano 28 Grudnia 2017 Cały czas go oglądam i nie widzę niedociągnięć. Koperta jest cała polerowana poza uszami. Przejścia są bardzo dokładnie wykonane. Taki dodatkowy smaczek to koronka z brązu z logo. Szafirowe wypukłe szkło jest trochę jak w vintage'owych perełkach. A tak poza tym to kolor tarczy jest cudowny! W środku siedzi ETA 2893-2 Top Grade. Ładny zegarek, ale mój ma pewnien defekt, o którym już pisałem do chłopaków z Farer.com i liczę na reakcję. Mianowicie: o pełnych godzinach wskazówka gmt nie pokazuje pełnej godziny tylko 20min póżniej. Nie miałem jeszcze zegarka z gmt, ale wydaje mi się, że powinny obie wskazówki pokazywać o'clock. ] Bardzo ładny zegarek. Z ta przypadłością GMT ciężko coś powiedzieć , rzeczywiście druga strefa winna się pokrywać z aktualna w stosunku 1:1. Co ciekawe , na zatoce leży podobny egzemplarz i wnioskując ze zdjęć ma taka sama przypadłość..... a to już chyba nie jest przypadek . Pytanie : ustawiając strefę czasowa wskazówka przeskakuje co godzinę ?Cały czas go oglądam i nie widzę niedociągnięć. Koperta jest cała polerowana poza uszami. Przejścia są bardzo dokładnie wykonane. Taki dodatkowy smaczek to koronka z brązu z logo. Szafirowe wypukłe szkło jest trochę jak w vintage'owych perełkach. A tak poza tym to kolor tarczy jest cudowny! W środku siedzi ETA 2893-2 Top Grade. Ładny zegarek, ale mój ma pewnien defekt, o którym już pisałem do chłopaków z Farer.com i liczę na reakcję. Mianowicie: o pełnych godzinach wskazówka gmt nie pokazuje pełnej godziny tylko 20min póżniej. Nie miałem jeszcze zegarka z gmt, ale wydaje mi się, że powinny obie wskazówki pokazywać o'clock. ] Bardzo ładny zegarek. Z ta przypadłością GMT ciężko coś powiedzieć , rzeczywiście druga strefa winna się pokrywać z aktualna w stosunku 1:1. Co ciekawe , na zatoce leży podobny egzemplarz i wnioskując ze zdjęć ma taka sama przypadłość..... a to już chyba nie jest przypadek . Pytanie : ustawiając strefę czasowa wskazówka przeskakuje co godzinę ? 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ygrene 54 #145227 Napisano 28 Grudnia 2017 Bardzo ładny zegarek. Z ta przypadłością GMT ciężko coś powiedzieć , rzeczywiście druga strefa winna się pokrywać z aktualna w stosunku 1:1. Co ciekawe , na zatoce leży podobny egzemplarz i wnioskując ze zdjęć ma taka sama przypadłość..... a to już chyba nie jest przypadek . Pytanie : ustawiając strefę czasowa wskazówka przeskakuje co godzinę ? Bardzo ładny zegarek. Z ta przypadłością GMT ciężko coś powiedzieć , rzeczywiście druga strefa winna się pokrywać z aktualna w stosunku 1:1. Co ciekawe , na zatoce leży podobny egzemplarz i wnioskując ze zdjęć ma taka sama przypadłość..... a to już chyba nie jest przypadek . Pytanie : ustawiając strefę czasowa wskazówka przeskakuje co godzinę ?Tak. Przeskakuje do godzinę. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #145228 Napisano 28 Grudnia 2017 (edytowane) Czyli , powrót do producenta lub ustawienie wskazówki we własnym zakresie ( banalnie proste dla prawie każdego majstra ) Edytowane 28 Grudnia 2017 przez Slaw 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ygrene 54 #145229 Napisano 28 Grudnia 2017 Czyli , powrót do producenta lub ustawienie wskazówki we własnym zakresie ( banalnie proste dla prawie każdego majstra )Dam znać jak potoczą się losy tego zegarka.Z pewnością zostanie w kolekcji, bo taki 'inny' jest i zauroczył mnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71148 #145230 Napisano 28 Grudnia 2017 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaeres 87 #145231 Napisano 28 Grudnia 2017 Długo będzie gościł u mnie nowy nabytek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paeo21106 83 #145232 Napisano 28 Grudnia 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stosiek 40 #145233 Napisano 28 Grudnia 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8015 #145234 Napisano 29 Grudnia 2017 Nie lubię swojej pracy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ygrene 54 #145235 Napisano 29 Grudnia 2017 Nie lubię swojej pracy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tak wcześnie zaczynasz, czy kończysz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dopeman 179 #145236 Napisano 29 Grudnia 2017 Czekam za odpowiedzą z Farer. Zakładam, że to żaden problem, żeby poprawić tę niedogodność. Ciekawy brand. Christopher Ward będzie miał w nich mocną konkurencję. Świetne mają zegarki na stronie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #145237 Napisano 29 Grudnia 2017 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8015 #145238 Napisano 29 Grudnia 2017 Tak wcześnie zaczynasz, czy kończysz? No właśnie o tej chorej porze ani nie zaczynałem ani nawet nie kończyłem... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2005 #145239 Napisano 29 Grudnia 2017 W ten smętny i ponury dzień odpowiedni zegarek 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golumiasty 77 #145240 Napisano 29 Grudnia 2017 ♎️ 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Piątkowski 6472 #145241 Napisano 29 Grudnia 2017 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hylu 1573 #145242 Napisano 29 Grudnia 2017 o tak dziś Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka 0 https://www.instagram.com/mytodayswatch/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #145243 Napisano 29 Grudnia 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bogdancz 7351 #145244 Napisano 29 Grudnia 2017 (edytowane) Dziś od rana Edytowane 29 Grudnia 2017 przez bogdancz 0 ,,Zauważyliście, że każdy jadący wolniej od nas to palant, a szybciej - szaleniec? (George Carlin) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #145245 Napisano 29 Grudnia 2017 o tak dziś Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu TapatalkaAleś go wyczekał. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hylu 1573 #145246 Napisano 29 Grudnia 2017 Aleś go wyczekał. troszkę Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka 0 https://www.instagram.com/mytodayswatch/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
foti 917 #145247 Napisano 29 Grudnia 2017 Na zmianę z polarnym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golumiasty 77 #145248 Napisano 29 Grudnia 2017 troszkęWysłane z mojego SM-G955F przy użyciu TapatalkaMyślisz o jakimś pasku czy tylko bransoleta? 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hylu 1573 #145249 Napisano 29 Grudnia 2017 Myślisz o jakimś pasku czy tylko bransoleta?klamra już zamówiona.jak przyjdzie to będę robił pasek:) Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka 0 https://www.instagram.com/mytodayswatch/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golumiasty 77 #145250 Napisano 29 Grudnia 2017 klamra już zamówiona.jak przyjdzie to będę robił pasek:)Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu TapatalkaSam robisz paski? 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach