irekm 1050 #147126 Napisano 30 Stycznia 2018 Taki Sent from my SM-G950W using Tapatalk 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterMind 13327 #147127 Napisano 30 Stycznia 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 4207 #147128 Napisano 30 Stycznia 2018 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5495 #147129 Napisano 30 Stycznia 2018 Taki Sent from my SM-G950W using TapatalkDawno go nie pokazywałeś, wciąż jestem po jego wrażeniem. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bugs 4901 #147130 Napisano 30 Stycznia 2018 Sam z ciekawości wklepałem. https://zegarownia.pl/zegarek-meski-casio-g-shock-mrg-g2000ht-1adr Tu jest ciekawiej: https://www.ablogtowatch.com/casio-g-shock-mr-g-mrgg2000ht-1a-hammer-tone-bluetooth-watch/ 0 Nikt nic nie czyta, jeśli czyta to nie rozumie, jak rozumie - zapomina. St. Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #147131 Napisano 30 Stycznia 2018 Armida welcome to ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #147132 Napisano 30 Stycznia 2018 Dawno go nie pokazywałeś, wciąż jestem po jego wrażeniem.Faktycznie dawno go nie nosiłem, nawet przyszło mi przez myśl żeby go wystawić na sprzedaż, ale chyba byłoby mi szkoda, za każdym razem jak go zakładam to mam ucieche z jego posiadania 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wieloryb 3764 #147133 Napisano 30 Stycznia 2018 3xB 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 17220 #147134 Napisano 30 Stycznia 2018 Taki Sent from my SM-G950W using TapatalkŚwietny. U mnie Seiko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5495 #147135 Napisano 30 Stycznia 2018 Faktycznie dawno go nie nosiłem, nawet przyszło mi przez myśl żeby go wystawić na sprzedaż, ale chyba byłoby mi szkoda, za każdym razem jak go zakładam to mam ucieche z jego posiadaniaCzy sprzedać czy nie, trudno doradzać, gdybym go miał, zostałby z dwóch powodów. Jest w nim wszystko co powinien mieć elegancki zegarek, od projektu po jakość wykonania, a po drugie marka, którą rozpoznają Ci , którzy potrafią docenić, dobre zegarmistrzostwo. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 5293 #147136 Napisano 30 Stycznia 2018 Nie sądzę, cenę utrzymuje nie technika tylko marka, wiesz o tym doskonale zapewne. W wypadku Casio marka jest żadna więc jeśli firma decyduje się wystawić cenę na poziomie Rolexa to musi to być naprawdę zaawansowany produkt. Zegarki, które powstały w koopercji ze znanymi artystami trzymają cenę/niektórych cena rośnie np. Frogman Murakamiego. Panowie pokażcie mi te casio za 40 tyś bo chcę zobaczyć i uwierzyć, i poczytać co tam tyle kosztuje W Google nic nie znalazłem. Mechanizm starszy niż w MT-G, trochę rysującego się i palcującego tytanu, trochę dłubania dłutem przez starego Japończyka i trochę filozofii I tak masz 40tys.....a na ebayu używka już za połowę ceny Nie palcuje się i nie tak łatwo rysuje - ma powłokę DLC.A poza tym, koledzy - nie ma co "filozofić: Targetem są maniacy G - i to najwięksi. Nie sądzę by mieli problem ze sprzedaniem serii. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artme 10843 #147137 Napisano 30 Stycznia 2018 Caly czas na reku - wreszcie odpoczynek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukebor 9013 #147138 Napisano 30 Stycznia 2018 Spidi Tjuzdej iP8 0 I'm not myself, but not dead and not for sale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bert69 279 #147139 Napisano 30 Stycznia 2018 0 Pozdrawiam, Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2532 #147140 Napisano 30 Stycznia 2018 Caly czas na reku - wreszcie odpoczynek Ja wiem, że nie w sensie dosłownym, żarcik, heheszki i takie tam.. ale tak patrząc z boku.. czy to już nie przesada? Ja rozumiem jakby ktoś wrzucił fotkę ze spaceru 5km ze swoim czworonożnym przyjacielem i napisał, że odpoczywa. Ale czy stal lepiej lub gorzej wykończona, z kawałkiem szkła, gumy i innych tworzyw wtula się w nadgarstki, uśmiecha w ciągu dnia, a potem odpoczywa? Chyba, że to zdanie mam rozumieć w ten sposob, że wreszcie odpoczynek od AP? Ps. To nie jest atak. Nie mam nic do autora, nie mam nic do AP, po prostu wkradła mi się taka dygresja.. mam wrażenie, że my tu w innym wymiarze się nieraz bujamy. My czyli ja też. Może mam kiepski dzień, a może to tylko zegarki, podobają się lub nie, ale to rzeczy użytkowe o walorze estetycznym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artme 10843 #147141 Napisano 30 Stycznia 2018 (edytowane) Coz - jak widac kiedy trafia sie zly dzien, to chyba przewrazliwienie daje upust brakowi rozsadku.Tak - poczynilem skrot myslowy - po calym dniu pracy bede odpoczywac, a poniewaz jak wracam do domu to zdejmuje obraczke, zegarek i takie tam, a pozniej robie sobie kawy, to czekajac na espresso spodobalo mi sie, gdy odlozylem RO na ekspres jak fajnie swiatlo pada na niego - no i fotka padla. Czy jeszcze cos mam wytlumaczyc? pswiecej dystansu na przyszlosc ps2a nawet, gdybym slownie potraktowal, iz odpoczynek odnosi sie do calodniowej pracy rotora, to rowniez nie widze w tym nic niestosownego ani glupiego Edytowane 30 Stycznia 2018 przez artme 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
surovy77 5274 #147142 Napisano 30 Stycznia 2018 Chyba obydwaj Panowie bardzo zmęczeni jesteście 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 91743 #147143 Napisano 30 Stycznia 2018 Ja już jutro byłem zmęczony! 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7346 #147144 Napisano 30 Stycznia 2018 Ale czy stal lepiej lub gorzej wykończona, z kawałkiem szkła, gumy i innych tworzyw wtula się w nadgarstki, uśmiecha w ciągu dnia, a potem odpoczywa? Moja Orangina, czyli Seiko Orange Monster się do mnie uśmiecha.Za każdym razem jej ten uśmiech odwzajemniam.I nie chcę się z tego leczyć 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2532 #147145 Napisano 30 Stycznia 2018 (edytowane) Coz - jak widac kiedy trafia sie zly dzien, to chyba przewrazliwienie daje upust brakowi rozsadku.Tak - poczynilem skrot myslowy - po calym dniu pracy bede odpoczywac, a poniewaz jak wracam do domu to zdejmuje obraczke, zegarek i takie tam, a pozniej robie sobie kawy, to czekajac na espresso spodobalo mi sie, gdy odlozylem RO na ekspres jak fajnie swiatlo pada na niego - no i fotka padla. Czy jeszcze cos mam wytlumaczyc? pswiecej dystansu na przyszlosc ps2a nawet, gdybym slownie potraktowal, iz odpoczynek odnosi sie do calodniowej pracy rotora, to rowniez nie widze w tym nic niestosownego ani glupiegoJest luz, nic nie trzema tłumaczyć, dystans mam. Cytowałem Twoj post, ale wyrzucam z siebie to co myślę, patrząc bardziej na siebie. W zeszłym roku w marcu zakładałem konto, a teraz co trochę odświeżam, przetrzepuje zegarkowe oferty itd Zmęczenie materiału po prostu Edytowane 30 Stycznia 2018 przez denver47 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 5293 #147146 Napisano 30 Stycznia 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artme 10843 #147147 Napisano 30 Stycznia 2018 Jest luz, nic nie trzema tłumaczyć, dystans mam. Cytowałem Twoj post, ale wyrzucam z siebie to co myślę, patrząc bardziej na siebie. W zeszłym roku w marcu zakładałem konto, a teraz co trochę odświeżam, przetrzepuje zegarkowe oferty itd Zmęczenie materiału po prostuSpoko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bodek080 309 #147148 Napisano 31 Stycznia 2018 Dzień z Edoxem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #147149 Napisano 31 Stycznia 2018 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 93444 #147150 Napisano 31 Stycznia 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach