Szyszkops 8016 #165701 Napisano 6 Grudnia 2018 (edytowane) A mje się dajwery na pasach nie podobajo (Ok, z pewnymi wyjątkami ) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 6 Grudnia 2018 przez Szyszkops 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Genovese_ 9047 #165702 Napisano 6 Grudnia 2018 No i koniec, już ładniejsza nie będzie, ładny pas Dokładnie.Ten brąz co Wam pokazywałem jakiś czas temu dostał pomarańczową nić i też jest fajnie.Za jakiś czas jak zmienię to wstawię foty. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #165703 Napisano 6 Grudnia 2018 A mje się dajwery na pasach nie podobajo (Ok, z pewnymi wyjątkami )Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkA ja dla przykładu Squale 50 Atmos nie wyobrażam sobie inaczej, niż na pasku :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8016 #165704 Napisano 6 Grudnia 2018 A ja dla przykładu Squale 50 Atmos nie wyobrażam sobie inaczej, niż na pasku :-)Ty sobie nic nie wyobrażasz inaczej, niż na pasku Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Genovese_ 9047 #165705 Napisano 6 Grudnia 2018 Bardzo fajne zestawienie kolorystyczne! Ten pasek faktycznie jest tak pomarańcziwy, jak na zdjęciu?To jest typowa pomarańcz , jednak wiesz kwestia ustawień monitora a odbiór na żywo może być rożny.. A mje się dajwery na pasach nie podobajo (Ok, z pewnymi wyjątkami ) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #165706 Napisano 6 Grudnia 2018 Ty sobie nic nie wyobrażasz inaczej, niż na pasku Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkPod tym względem trochę się jednak zmieniło, a mój pogląd na bransolety ewoluował :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8016 #165707 Napisano 6 Grudnia 2018 Pod tym względem trochę się jednak zmieniło, a mój pogląd na bransolety ewoluował :-)Po hejcie na Monstera ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #165708 Napisano 6 Grudnia 2018 Po hejcie na Monstera ?Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkNie. Już wcześniej nosiłem Balle na bransoletach :-) A sama historia z Monsterem niewiele tu zmieniła ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8016 #165709 Napisano 6 Grudnia 2018 To jest typowa pomarańcz , jednak wiesz kwestia ustawień monitora a odbiór na żywo może być rożny.. Tak serio, to wyglada nadspodziewanie dobrze, ale to nie całkiem moja bajka wintaż dajwerki za to na pasach to miodek Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #165710 Napisano 6 Grudnia 2018 Dokładnie.Ten brąz co Wam pokazywałem jakiś czas temu dostał pomarańczową nić i też jest fajnie.Za jakiś czas jak zmienię to wstawię foty. Swoją drogą ciekaw jestem jakby wyglądał z czarną nicią ? Wiem, kombinowanie, ale.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7668 #165711 Napisano 6 Grudnia 2018 I ja też byłem grzeczny. Właśnie pożegnałem Mikołaja w stroju kurierskim, który mi podrzucił paczkę 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #165712 Napisano 6 Grudnia 2018 Ho ho, śliczna biała, gratki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7668 #165713 Napisano 6 Grudnia 2018 (edytowane) Ho ho, śliczna biała, gratki Dziękuję. Twoja czarna tuna nie jest tak ładna jak stalowa. Nie jestem zdziwiony że nie zaiskrzyło. Edytowane 6 Grudnia 2018 przez Triptical 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #165714 Napisano 6 Grudnia 2018 Dziękuję. Twoja czarna tuna nie jest tak ładna jak stalowa. Nie jestem zdziwiony że nie zaiskrzyło.Jakoś tak wyszło, w międzyczasie inny pomysł przyszedł do głowy, może jak bym przełożył na branse, ale nie chce nic rysować, już opieprz dostałem za wspólne zdjęcie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7668 #165715 Napisano 6 Grudnia 2018 Jakoś tak wyszło, w międzyczasie inny pomysł przyszedł do głowy, może jak bym przełożył na branse, ale nie chce nic rysować, już opieprz dostałem za wspólne zdjęcie Czytałem ten wątek o rysach powstałych przy dotknięciu się dwóch zegarków. Bez komentarza Rzecz jasna twój nowy pomysł zobaczymy tutaj, nie? 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #165716 Napisano 6 Grudnia 2018 Czytałem ten wątek o rysach powstałych przy dotknięciu się dwóch zegarków. Bez komentarza Rzecz jasna twój nowy pomysł zobaczymy tutaj, nie? Jeszcze nie sprecyzowany, ale pewnie że pochwale się 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość hubex #165717 Napisano 6 Grudnia 2018 Dwie koronki. Wysłane z mojego BBB100-2 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smycel 4772 #165718 Napisano 6 Grudnia 2018 Dobra decyzja, wolne przed świętami w domu, to jakby skazać się na katorgę. Co prawda, to prawda 0 Instagram WIS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 12074 #165719 Napisano 6 Grudnia 2018 Przymierzałem go kiedyś, jak na „wintidżowy” zegarek przeraźliwie gruby Scania !!! No to prawie jakby Saab już Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkScania to taki duży SAAB Ja u siebie w moim pełnoletniaku mam takie logo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #165720 Napisano 6 Grudnia 2018 A kto był grzeczny cały rok?Śliczna jest ta Omega, fajnie dobrany pasek. Gratulacje. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8016 #165721 Napisano 6 Grudnia 2018 Przymierzałem go kiedyś, jak na „wintidżowy” zegarek przeraźliwie gruby Scania to taki duży SAAB Ja u siebie w moim pełnoletniaku mam takie logo Meeh, takiego nie miałem nigdy... za to mam takie : Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leoric 644 #165722 Napisano 6 Grudnia 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #165723 Napisano 6 Grudnia 2018 Meeh, takiego nie miałem nigdy... za to mam takie : Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkChyba czarna tarcza ładniejsza od niebieskiej, dużo niebieskich, czarnych dużo mniej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8016 #165724 Napisano 6 Grudnia 2018 Chyba czarna tarcza ładniejsza od niebieskiej, dużo niebieskich, czarnych dużo mniej Ale mowa o tarczy zegarka czy tarczy z logo ? Zegarkowa dla mnie tez czarna na plus, ale z drugą częścią się nie zgadzam - to czarnych jest jak psów Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #165725 Napisano 6 Grudnia 2018 Ale mowa o tarczy zegarka czy tarczy z logo ? Zegarkowa dla mnie tez czarna na plus, ale z drugą częścią się nie zgadzam - to czarnych jest jak psów Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkMyślałem o tarczy zegara 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach