Gość huberto #6751 Napisano 6 Lutego 2008 To do Tessia było, pardon 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #6752 Napisano 7 Lutego 2008 Toś mnie bracie zdziwił Spodziewałem się kilku innych rzeczy, ale Archimede to zaskoczenie. Napisz coś o nim - bardzo to łądny zegarek. Jakbym kupował tego typu pilota, to bym raczej szukał hendłajnda bez daty... 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #6753 Napisano 7 Lutego 2008 Tessio więc się stało gratuluję :!: ciekawe kiedy go sprzedasz 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1273 #6754 Napisano 7 Lutego 2008 Gratulacje dla Tessio. A tak się zarzekałeś że Ci się piloty nie podobają. Chyba że chodziło o jeden konkretny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #6755 Napisano 7 Lutego 2008 Archimede bardzo podobał mi się już od dawna, pasował mi datownik i idealny dla mnie rozmiar 42 mm. Nie widziałem go nigdy na żywo, a fotki kolegów z forum, jak i te znalezione w sieci powalały. Nie zdecydowałem się na zakup wcześniej, ponieważ brany był pod uwagę lotniczy stoper IWC, ale warunkiem jego kupna była sprzedaż Omegi, która nie doszła do skutku, dlatego trzeba było coś w końcu zanabyć, bo ciśnienie od dawna rosło Zegarkowi nie mogę nic zarzucić poza jednym - na zdjęciach podobał mi się przezajebiście, a na żywo... bardzo mi się podoba. To są pierwsze wrażenia, do Omegi na początku w ogóle nie byłem przekonany. Bardzo dobry pasek, niska kultura pracy silnika (nigdy nie miałem 2824 i głośno cyka 8) ), pudełko - to od Archimede jest mikroskopijne, chyba w ramach rekompensaty wkładają do niego Haribo :wink: Miałem też cichą nadzieję, że kupię IWC za 1290 zł, ale to nie jest możliwe :wink: Niezdecydowanym jak najbardziej polecam! kkwpk, teraz piloty bardzo mi się podobają, gusta się pozmieniały :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pavlak 0 #6756 Napisano 7 Lutego 2008 na szybko telefonem, z rana pozdrawiam, i miłego dnia wszystkim życzę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #6757 Napisano 7 Lutego 2008 Paweł czekam na podstolik i przymiarkę 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AgentBart 0 #6758 Napisano 7 Lutego 2008 Jakby temu Archimede datownik czymś zakleić to bedzię bardzo fajny zegarek Pavlak - Orient extra, świetny kawał maszyny! 0 pozdrawiam - Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pavlak 0 #6759 Napisano 7 Lutego 2008 Jakby temu Archimede datownik czymś zakleić to bedzię bardzo fajny zegarek ja bym tylko zmienil miejsce polozenia tego datownika Pavlak - Orient extra, świetny kawał maszyny! dzieki, moj pierwszy zegar z sercem, z 2 miesiące temu go zakupiłem przez to forum :oops: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #6760 Napisano 7 Lutego 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba1991 3643 #6761 Napisano 7 Lutego 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #6762 Napisano 7 Lutego 2008 kolejny dziarski staruszek: więcej: http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic....p=268732#268732 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomASH 2167 #6763 Napisano 7 Lutego 2008 Ja również mam "dziarskiego staruszka" :wink: i noszę go w ostatnimczasie bardzo często... bardzo go polubiłem! On mnie chyba też, gdyżspieszy 3s na dobę :shock: Przy tym wieku to doskonały rezultat. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #6764 Napisano 7 Lutego 2008 Ja również mam "dziarskiego staruszka" :wink: ciasteczko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanka 0 #6765 Napisano 7 Lutego 2008 Już to mówiłem ale powiem jeszcze raz.Świetny Fortis chciałbym takiego mieć :roll: :wink: 0 Transport lotniczy (in study process).Zodiac ZO2040 on brancelet. Election Grand Prix Berne 1914 from 1945 on Hirsch Calf. Election Grand Prix - in repair. Marzenie i cel: IWC Mark XVI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #6766 Napisano 7 Lutego 2008 Już to mówiłem ale powiem jeszcze raz.Świetny Fortis chciałbym takiego mieć :roll: :wink: Chlopie Ty bys za duzo chcial;) kadarius swietny Titus! 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 383 #6767 Napisano 7 Lutego 2008 Kadarius, zazdroszczę Titusa, pięknie wygląda. A tak swoją droga, ile Ty już masz tych zegarków? bo co tydzień widzę kilka nowych :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomASH 2167 #6768 Napisano 7 Lutego 2008 Już to mówiłem ale powiem jeszcze raz.Świetny Fortis chciałbym takiego mieć :roll: :wink:Chlopie Ty bys za duzo chcial;)eeee tam, on taki znowu drogi nie był. Był zalany więc zapłaciłem zaniego 150zł Renowacja pochłonęła czterokrotnie więcej :? Jednak był, a właściwie jest wart czasu i pieniędzy... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #6769 Napisano 7 Lutego 2008 Kadarius, zazdroszczę Titusa, pięknie wygląda. A tak swoją droga, ile Ty już masz tych zegarków? bo co tydzień widzę kilka nowych :wink: Nie liczyłem ale wynik zbliża się do trzycyfrowego , po ostatnich zakupach będę musiał przystopować - w zegarkowym budżecie niewiele zostało, a wciąż nie rozstrzygnęła się sprawa Archimede Pilot Original - jestem na liście oczekujących, gdyby ktoś się rozmyślił więc muszę trzymać rezerwę :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #6770 Napisano 9 Lutego 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomASH 2167 #6771 Napisano 9 Lutego 2008 ... to się nazywa EVERGREEN 8) [oklaski dla tego złotka] 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomasz Sitkowski 7 #6772 Napisano 9 Lutego 2008 dziś dawno już nie noszonyTomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #6773 Napisano 9 Lutego 2008 Fajniasty regulator... 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #6774 Napisano 10 Lutego 2008 a ja dzis w nowym nabytku pasek mrowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #6775 Napisano 10 Lutego 2008 no nieee.. to już przeginka. u kogoś jeszcze miniaturka ma zafałszowane kolory? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach