Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Jareknr1 napisał(-a):

Zgadzam sie z przedmowca. Nawet przyjemne zegarki w rozmiarze 38mm, wygladaja dosc rachitycznie na paskach 18mm jak tez i w praktyce nosza sie mniej stabilnie niz te na paskach 20mm.  Faktycznie, gdyby tak choc gdzies dostac NATO 19mm to moze lekko zniwelowaloby to wrazenie?

image.png.2a55f812e31a8b9195377e346455e305.png

Nato 19 mm np tutaj: https://pl.aliexpress.com/item/4000158851268.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.1da72f73kNdguQ&algo_pvid=e161a7d1-d6bd-40db-bfa2-358085d1e6f6&algo_exp_id=e161a7d1-d6bd-40db-bfa2-358085d1e6f6-11&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"10000000503568914"}&pdp_pi=-1%3B15.74%3B-1%3B-1%40salePrice%3BUSD%3Bsearch-mainSearch 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki. Sprobuje jeszcze gdzies blizej poszukac, bo termin dostawy taki malo uzasadniajacy cene 😞 

Ostatnio timexa 20mm kupilem od reki w malym sklepiku za bodajze 45 PLN...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Jareknr1 napisał(-a):

Faktycznie, gdyby tak choc gdzies dostac NATO 19mm to moze lekko zniwelowaloby to wrazenie?

Problem w tym, że przy tak małym zegarku (jak dla mnie) celowałbym raczej w perlona, albo jakieś super miękkie single layer NATO, bo grubsze paski brzydko się układają przy drobniejszych zegarkach i trochę kradną im show na nadgarstku. Uwielbiam NATO, wrzucam na nie niemal każdy zegarek, mam całą pasków 20 mm, ale w tym Tagu nie grają mi proporcje z paskiem. Mam 17,5 cm nadgarstek i 6 cm szerokości, niby niewiele, ale 38 mm diver to moja granica.

Zresztą małe paski podobno będą hiciorem w 2023 (fota z sieci) ;)

1727070358_Bez_tytuu_2.jpg.2fc7ef89049b72fcb82c32091a8e6fe0.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, Zaratsu napisał(-a):

Problem w tym, że przy tak małym zegarku (jak dla mnie) celowałbym raczej w perlona, albo jakieś super miękkie single layer NATO, bo grubsze paski brzydko się układają przy drobniejszych zegarkach i trochę kradną im show na nadgarstku. Uwielbiam NATO, wrzucam na nie niemal każdy zegarek, mam całą pasków 20 mm, ale w tym Tagu nie grają mi proporcje z paskiem. Mam 17,5 cm nadgarstek i 6 cm szerokości, niby niewiele, ale 38 mm diver to moja granica.

Zresztą małe paski podobno będą hiciorem w 2023 (fota z sieci) ;)

1727070358_Bez_tytuu_2.jpg.2fc7ef89049b72fcb82c32091a8e6fe0.jpg

Tego by jednak Connery nie założył. Nie wykluczam jednak u Bondów w najbliższych czasach ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Paulus57 napisał(-a):

Tego by jednak Connery nie założył. Nie wykluczam jednak u Bondów w najbliższych czasach ;)

W Omedze pracują ostatnio bardzo odważni ludzie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Zaratsu napisał(-a):

W Omedze pracują ostatnio bardzo odważni ludzie :)

Pytanie tylko, czy stabilni emocjonalnie? ;) 

Ale Omisłocza chyba kupię :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Co Ci w niej nie pasuje? Na zdjęciu wygląda OK, powiedziałbym nawet że ładnie.

Jest płaska , taka plastikowa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, Paulus57 napisał(-a):

Z VIS-em może być tylko jeden zwycięzca ;). Aktualna cena, czyni go dla mnie czymś abstrakcyjnym. Niestety. 

Super-homarek, choć ja chyba wybiorę Proximę z tarczą "kawową". Niestety nie można mieć wszystkiego. 

Mnie ujął rekinek na tarczy. Po prostu strasznie mi się podoba, coś jak żabia łapka na sekundniku Żabola. Mam jeszcze tuńczyka z rekinkiem i to nie jest moje ostatnie słowo 😜

Godzinę temu, Londek napisał(-a):

EAD34D5C-E460-4395-890F-283A7A222578.jpeg

I jeszcze tak😎

84F51EEA-60F0-49F1-B987-8983B5DEDCF8.jpeg

Super ta bimetaliczna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi