Lincoln Six Echo 92426 #244526 Napisano 23 Kwietnia 2022 18 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Londek 51527 #244527 Napisano 23 Kwietnia 2022 18 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisu2 2221 #244528 Napisano 23 Kwietnia 2022 Przepraszam że tak późno ale byłem dziś strasznie zajęty😉 17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wieloryb 3764 #244529 Napisano 23 Kwietnia 2022 Ale mamy wiosnę! 24 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 74870 #244530 Napisano 23 Kwietnia 2022 Korzystając z wycieczkowej okazji na moim nadgarstku zagościło dzisiaj kilka ciekawych zegarków. Przez godzinę padał deszcz i schronienie znaleźliśmy w galerii handlowej. Trafiłem też wcześniej do butiku Patek Philippe, ale tam grzecznie mnie poinformowano, że na wizytę trzeba się z wyprzedzeniem umówić. Po takim doświadczeniu do sąsiednich Vacheron Constantine i kilku innych już nawet nie zaglądałem.P.S. Nowy Pam w rozmiarze 40mm jest super wygodny na średni nadgarstek. Spasował mi doskonale. Tym niemniej ma też poważną wadę. Cenę. A z tych bardziej przystępnych cenowo, to Mido Multifort okazał się bardzo fajnym zegarkiem i stylistycznie bardzo mi przypasował. Ogromne wrażenie w tej cenie robi pięknie i mocno wypukłe szkło szafirowe. Boki są pięknie zaokrąglone i wysokie, jak hesalit. Pięknie to pasuje do stylu retro tego zegarka. 15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #244531 Napisano 23 Kwietnia 2022 (edytowane) 15 minut temu, Perpetuum Mobile napisał(-a): Korzystając z wycieczkowej okazji na moim nadgarstku zagościło dzisiaj kilka ciekawych zegarków. Przez godzinę padał deszcz i schronienie znaleźliśmy w galerii handlowej. Trafiłem też wcześniej do butiku Patek Philippe, ale tam grzecznie mnie poinformowano, że na wizytę trzeba się z wyprzedzeniem umówić. Po takim doświadczeniu do sąsiednich Vacheron Constantine i kilku innych już nawet nie zaglądałem. P.S. Nowy Pam w rozmiarze 40mm jest super wygodny na średni nadgarstek. Spasował mi doskonale. Tym niemniej ma też poważną wadę. Cenę. A z tych bardziej przystępnych cenowo, to Mido Multifort okazał się bardzo fajnym zegarkiem i stylistycznie bardzo mi przypasował. Ogromne wrażenie w tej cenie robi pięknie i mocno wypukłe szkło szafirowe. Boki są pięknie zaokrąglone i wysokie, jak hesalit. Pięknie to pasuje do stylu retro tego zegarka. ... mam nadzieje że Wszystkie wziąłeś i pojawia się nie długo na forum - bo to byłaby owocna wycieczka 😁 Piękne sztuki Edytowane 23 Kwietnia 2022 przez unadarek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7669 #244532 Napisano 23 Kwietnia 2022 19 minut temu, Perpetuum Mobile napisał(-a): Korzystając z wycieczkowej okazji na moim nadgarstku zagościło dzisiaj kilka ciekawych zegarków. Przez godzinę padał deszcz i schronienie znaleźliśmy w galerii handlowej. Trafiłem też wcześniej do butiku Patek Philippe, ale tam grzecznie mnie poinformowano, że na wizytę trzeba się z wyprzedzeniem umówić. Po takim doświadczeniu do sąsiednich Vacheron Constantine i kilku innych już nawet nie zaglądałem. P.S. Nowy Pam w rozmiarze 40mm jest super wygodny na średni nadgarstek. Spasował mi doskonale. Tym niemniej ma też poważną wadę. Cenę. A z tych bardziej przystępnych cenowo, to Mido Multifort okazał się bardzo fajnym zegarkiem i stylistycznie bardzo mi przypasował. Ogromne wrażenie w tej cenie robi pięknie i mocno wypukłe szkło szafirowe. Boki są pięknie zaokrąglone i wysokie, jak hesalit. Pięknie to pasuje do stylu retro tego zegarka. Piękne sztuki. Jeśli miałbym wybrać jeden, to tylko i wyłącznie Aqua Terra 3 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 92426 #244533 Napisano 23 Kwietnia 2022 16 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 74870 #244534 Napisano 23 Kwietnia 2022 ... mam nadzieje że Wszystkie wziąłeś i pojawia się nie długo na forum - bo to byłaby owocna wycieczka Piękne sztuki Troszkę za drogie, żeby tak hurtem nabyć .Chociaż dzisiaj, po spacerze po placu Vendome, gdzie mieszczą się butiki najdroższych marek, mam wciąż jeszcze wrażenie, że Omega albo Pam, to w sumie takie „tanie marki”. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #244535 Napisano 23 Kwietnia 2022 1 minutę temu, Perpetuum Mobile napisał(-a): Troszkę za drogie, żeby tak hurtem nabyć . Chociaż dzisiaj, po spacerze po placu Vendome, gdzie mieszczą się butiki najdroższych marek, mam wciąż jeszcze wrażenie, że Omega albo Pam, to w sumie takie „tanie marki”. heheh ogólnie to nie wiem co napisać - bo masz racje, przedział 17-30 tys za zegarek nie wiem jak określić - czy to mało czy dużo - dla jednych akceptowalne ceny dla innych kosmos cenowy - są to świetne jakościowo, wizualnie marki które trzymają poziom, wiec tego trzymajmy się 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 74870 #244536 Napisano 23 Kwietnia 2022 Piękne sztuki. Jeśli miałbym wybrać jeden, to tylko i wyłącznie Aqua TerraAT jest bardzo fajna, wizualnie bardzo mi się podoba i też mi się tak kiedyś wydawało. Kiedyś już mierzyłem i mi nie podeszła z powodu grubości. Czar trochę wtedy prysł. Dzisiaj było lepiej, ale to chyba nigdy nie będzie zegarek w którym miałbym wrażenie świetnego dopasowania na nadgarstku. W tym kontekście, ten nowy, mały Pam robi świetne wrażenie. Nie jest ani za duży, ani za beczułkowaty. Świetnie siadł mi na nadgarstku. No i polubiłem ten „ficzer” z lewarkiem dopychającym koronkę do koperty. Obawiam się, że gdybym miał taki zegarek, to bawiłbym się tym lewarkiem nieustannie . Bardzo przyjemnie to działa. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 97876 #244537 Napisano 23 Kwietnia 2022 14 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Hanhart, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 972 #244538 Napisano 23 Kwietnia 2022 28 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 97876 #244539 Napisano 24 Kwietnia 2022 Dzień dobry 26 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Hanhart, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reborn 7203 #244540 Napisano 24 Kwietnia 2022 Kawał stali. Coraz trudniej dostępny, ten przyjechał do mnie kiedyś z USA. 23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pit83 26974 #244541 Napisano 24 Kwietnia 2022 33 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sviety 6462 #244542 Napisano 24 Kwietnia 2022 28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23522 #244543 Napisano 24 Kwietnia 2022 20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 167956 #244544 Napisano 24 Kwietnia 2022 Dzień dobry! 30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memo88 4191 #244545 Napisano 24 Kwietnia 2022 Dzień dobry😉 Smacznej kawy wszystkim☕️ 20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 15981 #244546 Napisano 24 Kwietnia 2022 Zaczynamy.... 13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qbapiasek 31886 #244547 Napisano 24 Kwietnia 2022 Niedzielny spacer 24 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23522 #244548 Napisano 24 Kwietnia 2022 Zmiana bo słońce wyszło 21 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 163647 #244549 Napisano 24 Kwietnia 2022 Dziś kolejna zmiana, raczej docelowa bransoletka. 22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4459 #244550 Napisano 24 Kwietnia 2022 28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach