Trollix 5145 #261951 Napisano 21 Listopada 2022 (edytowane) Wiecie i to jest to, o co mi chodzi 😉 w krajach,gdzie percepcja rynku dóbr jakoś tam luksusowych jakaś tam jest, każdy średnio rozgarnięty sprzedawca wie, że strój klienta nie ma kompletnie żadnego znaczenia dla jego zamiarów zakupowych 😅 w Polsce (przepraszam) zwłaszcza w Warszawie bywa różnie. Jako pasjonat zegarmistrzostwa chciałbym się czuć chciany,bez względu na to,czy w ciągu ostatnich 6 miesiecy kupiłem u nich 4 zegarki w tym złotego day-date'a, a tak się złożyło, czy byłbym zainteresowanym window- shopperem,który przyszedł pomarzyć w 40tym roku życia, chodzę w garniturze,czy smokingach kiedy mam ochotę i kiedy dyktuje mi to szacunek do sytuacji i innych ludzi. Nie stroję się do sklepu z budzikami a na marginesie, jesli juz głupio "wyceniać" klienta... czasem torba,buty,okulary wystarczą... hermes za ścianą radzi sobie z tym dużo lepiej 10 minut temu, dodge66 napisał(-a): Osobiście nie miałem takich nieprzyjemności, ale niestety wciąż słyszę o podobnych sytuacjach... niezależnie od stylizacji klienta zresztą Tymczasem.. 😜 Świetna omega Edytowane 21 Listopada 2022 przez Trollix 19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikas 8510 #261952 Napisano 21 Listopada 2022 17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 162314 #261953 Napisano 21 Listopada 2022 9 minut temu, dodge66 napisał(-a): Osobiście nie miałem takich nieprzyjemności, ale niestety wciąż słyszę o podobnych sytuacjach... niezależnie od stylizacji klienta zresztą Tymczasem.. 😜 Brak zainteresowania ze strony sprzedawców dóbr, powiedzmy, kosztownych może być zniechęcający. I to akurat niekoniecznie się wiąże z marką. Kupując samochód penetrowałem różne marki i tak w salonie Lexusa, gdzie można by się spodziewać "much w nosie" ze strony sprzedawców byłem obsłużony bardzo dobrze a w "zwykłym koreańciu" spod znaku Hyundaia nie zauważył mnie nikt. Sprzedawcy w tym czasie z wielkim zapałem dekorowali salon - szły Święta . Wieszanie psów na Hyundaiu byłoby niesprawiedliwe, bo zupełnie inna obsługa była w drugim ich salonie firmowym na Zgierskiej w Łodzi. Wracając do zegarkowego sedna - piękna fotka Twojego niewątpliwie nowego, pięknego nabytku. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16774 #261954 Napisano 21 Listopada 2022 14 minut temu, Trollix napisał(-a): Wiecie i to jest to, o co mi chodzi 😉 w krajach,gdzie percepcja rynku dóbr jakoś tam luksusowych jakaś tam jest, każdy średnio rozgarnięty sprzedawca wie, że strój klienta nie ma kompletnie żadnego znaczenia dla jego zamiarów zakupowych 😅 w Polsce (przepraszam) zwłaszcza w Warszawie bywa różnie. Jako pasjonat zegarmistrzostwa chciałbym się czuć chciany,bez względu na to,czy w ciągu ostatnich 6 miesiecy kupiłem u nich 4 zegarki w tym złotego day-date'a, a tak się złożyło, czy byłbym zainteresowanym window- shopperem,który przyszedł pomarzyć w 40tym roku życia, chodzę w garniturze,czy smokingach kiedy mam ochotę i kiedy dyktuje mi to szacunek do sytuacji i innych ludzi. Nie stroję się do sklepu z budzikami a na marginesie, jesli juz głupio "wyceniać" klienta... czasem torba,buty,okulary wystarczą... hermes za ścianą radzi sobie z tym dużo lepiej 3 minuty temu, Paulus57 napisał(-a): Brak zainteresowania ze strony sprzedawców dóbr, powiedzmy, kosztownych może być zniechęcający. I to akurat niekoniecznie się wiąże z marką. Kupując samochód penetrowałem różne marki i tak w salonie Lexusa, gdzie można by się spodziewać "much w nosie" ze strony sprzedawców byłem obsłużony bardzo dobrze a w "zwykłym koreańciu" spod znaku Hyundaia nie zauważył mnie nikt. Sprzedawcy w tym czasie z wielkim zapałem dekorowali salon - szły Święta . Wieszanie psów na Hyundaiu byłoby niesprawiedliwe, bo zupełnie inna obsługa była w drugim ich salonie firmowym na Zgierskiej w Łodzi. Dokładnie... Są oczywiście miejsca, gdzie postawa, profesjonalizm i ogólna atmosfera są niemal perfekcyjne, jednak uogólniając, myślę że jeszcze daleka droga do osiągnięcia właściwego poziomu obsługi klienta w naszym kraju 😕 15 minut temu, Trollix napisał(-a): Świetna omega 3 minuty temu, Paulus57 napisał(-a): Wracając do zegarkowego sedna - piękna fotka Twojego niewątpliwie nowego, pięknego nabytku. Dziękuję! To przyspamuję jeszcze trochę 21 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 162314 #261955 Napisano 21 Listopada 2022 2 minuty temu, dodge66 napisał(-a): Dokładnie... Są oczywiście miejsca, gdzie postawa, profesjonalizm i ogólna atmosfera są niemal perfekcyjne, jednak uogólniając, myślę że jeszcze daleka droga do osiągnięcia właściwego poziomu obsługi klienta w naszym kraju 😕 Dziękuję! To przyspamuję jeszcze trochę To nie spam, to przyjemność. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLAWEK 01 93541 #261956 Napisano 21 Listopada 2022 1 minutę temu, dodge66 napisał(-a): Dokładnie... Są oczywiście miejsca, gdzie postawa, profesjonalizm i ogólna atmosfera są niemal perfekcyjne, jednak uogólniając, myślę że jeszcze daleka droga do osiągnięcia właściwego poziomu obsługi klienta w naszym kraju 😕 Dziękuję! To przyspamuję jeszcze trochę Myślę że spokojnie Twoje zdjęcia mogłyby znaleźć się w katalogu Premium Omegi 👏👍 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 93561 #261957 Napisano 21 Listopada 2022 Godzinę temu, Trollix napisał(-a): Wiecie i to jest to, o co mi chodzi 😉 w krajach,gdzie percepcja rynku dóbr jakoś tam luksusowych jakaś tam jest, każdy średnio rozgarnięty sprzedawca wie, że strój klienta nie ma kompletnie żadnego znaczenia dla jego zamiarów zakupowych 😅 w Polsce (przepraszam) zwłaszcza w Warszawie bywa różnie. Jako pasjonat zegarmistrzostwa chciałbym się czuć chciany,bez względu na to,czy w ciągu ostatnich 6 miesiecy kupiłem u nich 4 zegarki w tym złotego day-date'a, a tak się złożyło, czy byłbym zainteresowanym window- shopperem,który przyszedł pomarzyć w 40tym roku życia, chodzę w garniturze,czy smokingach kiedy mam ochotę i kiedy dyktuje mi to szacunek do sytuacji i innych ludzi. Nie stroję się do sklepu z budzikami a na marginesie, jesli juz głupio "wyceniać" klienta... czasem torba,buty,okulary wystarczą... hermes za ścianą radzi sobie z tym dużo lepiej Pochwal się nabytkiem w wątku R, bo to rzadko widywany jegomość 😀 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 44543 #261958 Napisano 21 Listopada 2022 11 godzin temu, paul221 napisał(-a): O widzisz. Jutro sobie założę swojego. 1 godzinę temu, dodge66 napisał(-a): ... To przyspamuję jeszcze trochę Zdjęcia, jak można było się spodziewać pierwsza klasa. 2 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bodzio7 12643 #261959 Napisano 21 Listopada 2022 24 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1549 #261960 Napisano 22 Listopada 2022 Dzień dobry Wysłane z iPhone 28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLAWEK 01 93541 #261961 Napisano 22 Listopada 2022 31 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 10462 #261962 Napisano 22 Listopada 2022 Dziś limitka Amfibia 1967 22 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sahij 5745 #261963 Napisano 22 Listopada 2022 28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariusz9a 22045 #261964 Napisano 22 Listopada 2022 Dzisiaj ProTrek 🙂 13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qbapiasek 31834 #261965 Napisano 22 Listopada 2022 Drugi dzień to samo 😶 30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tofiks_th 16385 #261966 Napisano 22 Listopada 2022 Doberek, pogoda za oknem średnia więc polepszam samopoczucie bicolorem😀 21 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan 20178 #261967 Napisano 22 Listopada 2022 32 📸@horo_logic_life Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 50783 #261968 Napisano 22 Listopada 2022 Pozdrawiam 27 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 18458 #261969 Napisano 22 Listopada 2022 19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 43147 #261970 Napisano 22 Listopada 2022 25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 166235 #261971 Napisano 22 Listopada 2022 Kiedy mniej znaczy więcej😉 Dobrego dnia! 35 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 162314 #261972 Napisano 22 Listopada 2022 23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rogue1 2713 #261973 Napisano 22 Listopada 2022 Godzinę temu, qbapiasek napisał(-a): Drugi dzień to samo 😶 Trudno się dziwić 😉 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siomon 12379 #261974 Napisano 22 Listopada 2022 28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomo_s 563 #261975 Napisano 22 Listopada 2022 (edytowane) Zdjęcie zagadka nie z dzisiaj ale akurat wpadło mi w ręce 😅 Edytowane 22 Listopada 2022 przez tomo_s 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach