Adi 5108 #9426 Napisano 19 Stycznia 2009 A wieczorem......... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #9427 Napisano 19 Stycznia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dommir 3 #9428 Napisano 19 Stycznia 2009 Robert gratulować? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #9429 Napisano 20 Stycznia 2009 POwitołDykty nie piję już daaawno Z muzy głównie stary rock był, dosyć dużo ACpiorunDC, więc bez hardcoru Dzisiaj to samo co wczoraj, tylko jakby woooollniej tyyyykaaałł... @KURNAJANEK: oryginał? Faajny 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 5 #9430 Napisano 20 Stycznia 2009 Dziś to samo co wczoraj, ale pasek chyba bardziej teges 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 220 #9431 Napisano 20 Stycznia 2009 Dziś to samo co wczoraj, ale pasek chyba bardziej teges A mi się bardziej podobał ten pierwszy bo jak na niego spojrzałem od razu na myśl przyszło mi to: 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ALAMO #9432 Napisano 20 Stycznia 2009 Dziś to samo co wczoraj, ale pasek chyba bardziej teges Ja ją miałem na jasnym brązie - spróbuj, moim zdaniem dużo lepiej wyglądała I patrzaj - mały zegarek, duzo radości ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 5 #9433 Napisano 20 Stycznia 2009 Ta duża radość z małych zegarków (cenowo zwłaszcza) to podstawowa cecha rusków. W sumie kosztują mniej niż paski/klamry do swoich droższych kolegów, a radochy dają co niemiara. 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 116 #9434 Napisano 20 Stycznia 2009 Dziś zabytek na ręku 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrek_38 19 #9435 Napisano 20 Stycznia 2009 Witam.Gdyby ktos tydzien temu powiedzial mi ze kupie Longinesa, raczej bym nie uwierzyl. Zalozylem go wczoraj w sklepie na reke i przepadlem. Jeden z tych, co czlowiek wie ze musi go miec. Jak bedziecie mieli okazje zobaczcie go na zywo. Na zdjeciach nie robil na mnie specjalnego wrazenia, na reku podoba mi sie jak dawno zaden zegarek. Pzdr. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 14 #9436 Napisano 20 Stycznia 2009 Świetny ten Lonżin.Siedem wskazówek...przekonuję się ostatnio do retrograde.Gratuluję zakupu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
switch107 410 #9437 Napisano 20 Stycznia 2009 Witam.Gdyby ktos tydzien temu powiedzial mi ze kupie Longinesa, raczej bym nie uwierzyl. Zalozylem go wczoraj w sklepie na reke i przepadlem. Jeden z tych, co czlowiek wie ze musi go miec. Jak bedziecie mieli okazje zobaczcie go na zywo. Na zdjeciach nie robil na mnie specjalnego wrazenia, na reku podoba mi sie jak dawno zaden zegarek. Fajny ten longines Z lewej strony wskazowka pokazuje 2 strefe czasowa czy to 24 godzinne wskazanie czasu ? pozdrawiam 0 nie spiesz się .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrek_38 19 #9438 Napisano 20 Stycznia 2009 To druga strefa czasowa. Na zdjeciu reka jest w nienaturalnej pozycji do zdjecia,wiec wyglada na to ze koronki chca mi zdjac skore. W rzeczywistosci jak na 44mm nosi sie wyjatkowo wygodnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tryton #9439 Napisano 20 Stycznia 2009 Owszem ładny Longines, ale jak dla mnie w stali 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrek_38 19 #9440 Napisano 20 Stycznia 2009 Owszem ładny Longines, ale jak dla mnie w stali Musze Ci powiedziec ze to moj pierwszy od dawna zegarek w zlocie. I o ile stalowe zazwyczaj bardziej mi sie podobaja, to w tym wypadku zloty pobil w moich oczach stalowego na glowe. Jakos wyjatkowo mi to rozowe zloto tutaj pasuje. Decyzja tym bardziej przemyslana, ze stalowy jest 2.5 raza tanszy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomASH 2295 #9441 Napisano 20 Stycznia 2009 Fajniutki... ale poczwórny Retrograde z powracającą sekundą jeszcze ładniejszy Gratuluję nowego nabytku (i reszty kolekcji) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrek_38 19 #9442 Napisano 20 Stycznia 2009 Fajniutki... ale poczwórny Retrograde z powracającą sekundą jeszcze ładniejszy Tu sie zgadzam, ale wierz mi ze nie do kupienia.Czekac nie chcialem bo ten jest ze "starej"dostawy, a gdyby trafil teraz do salonu musialbym zaplacic sporo ponad 30 tysiecy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 10 #9443 Napisano 20 Stycznia 2009 Jak zwykle 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nick555 25 #9444 Napisano 20 Stycznia 2009 Bartheck ja za to ze starszym bratem: 0 FORZA Robert! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość areczek86 #9445 Napisano 20 Stycznia 2009 Bartheck ja za to ze starszym bratem: Nick555, a mógłbyś kiedyś obfocic 7002 i 6309 razem i pokazać?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #9446 Napisano 20 Stycznia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nick555 25 #9447 Napisano 20 Stycznia 2009 Nick555, a mógłbyś kiedyś obfocic 7002 i 6309 razem i pokazać?? Pewnie tylko nie wiem czy wiesz że moje 7002 przeszło tuning i nie wszystkim się spodobało A po drugie jest u majstra bo się nakręcać nie chciało... Nie wiem kiedy będę w Lublinie żeby odebrać... 0 FORZA Robert! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #9448 Napisano 20 Stycznia 2009 . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #9449 Napisano 20 Stycznia 2009 Robert gratulować? eee nie tylko przymierzyłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2538 #9450 Napisano 20 Stycznia 2009 Dziś chyba Światowy Dzień Seiko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach