Autor1984 11084 #322076 Napisano 27 Sierpnia 3 minuty temu, Trollix napisał(-a): Aaaa taka scenografia, nie zalapalem od razu, za malo lecytyny Przemyslę, dziękuję raz jeszcze, ale motoryzacja to zupelnie nie mój konik. Bardziej meble stare ...a scenografia to stara, poczciwa esa lang, duży dieselek v8. Chyba z 5 lat już ma i 100k przebiegu. Gdzie ona nie była i czego nie ciągnęła. Sprzedałbym dawno po leasingu,ale to "pancerna" małpka i poza kompresorem klimy absolutnie bezawaryjna...plus z tyłu można zupełnie wygodnie spać po drodze. I tego typu sprawy, też roztrząsamy w dziale motoryzacyjnym. Tam nie ma "pustych" fotografii. Szkoda, że udział tego typu diesli w rynku maleje. Ostatnio pisałem, że gdyby jeszcze produkowali Land Cruisera z V8 - to bym nie miał wątpliwości, przy drugim aucie. Coś dorzucę, aby nie wprowadzać off topu, ale zapraszam serdecznie! Kiedyś jakiś prosiaczek mignął Najdroższy w skromnej kolekcji, bo od Córek 27 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 27346 #322077 Napisano 27 Sierpnia (edytowane) Czerwony Klasztor, widok na Trzy Korony. Nealkoholicke Edytowane 27 Sierpnia przez Mirosuaw 18 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #322078 Napisano 27 Sierpnia 25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6736 #322079 Napisano 27 Sierpnia 27 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 154720 #322080 Napisano 27 Sierpnia 😉 34 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLAWEK 01 69621 #322081 Napisano 27 Sierpnia 2 minuty temu, rafalmosty napisał(-a): 😉 Gratuluję Rafik 💪 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 154720 #322082 Napisano 27 Sierpnia Teraz, SLAWEK 01 napisał(-a): Gratuluję Rafik 💪 Dziękuję Sławku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81291 #322083 Napisano 27 Sierpnia 16 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 63320 #322084 Napisano 27 Sierpnia (edytowane) Taki wycieruch, dostał nową baterię 😁😁😁 Edytowane 27 Sierpnia przez TomcioMiki 27 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dnlaie 51726 #322085 Napisano 27 Sierpnia 34 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
United123 3902 #322086 Napisano 27 Sierpnia Dzień dobry. 29 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 154720 #322087 Napisano 27 Sierpnia Muszę się teraz spokojnie zastanowić, nad sensem posiadania dwóch, tak podobnych zegarków🤷🏻♂️ chociaż jak przeanalizuję swoje wcześniejsze zakupy, to trudno w nich odszukać sens😂 26 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLAWEK 01 69621 #322088 Napisano 27 Sierpnia 4 minuty temu, rafalmosty napisał(-a): Muszę się teraz spokojnie zastanowić, nad sensem posiadania dwóch, tak podobnych zegarków🤷🏻♂️ chociaż jak przeanalizuję swoje wcześniejsze zakupy, to trudno w nich odszukać sens😂 Też tak mam🙈 Nie przejmuj się, ale chyba w Chrono jest ciut więcej smaczków, a z drugiej strony kto bogatemu zabroni 😂 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7582 #322089 Napisano 27 Sierpnia 28 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40449 #322090 Napisano 27 Sierpnia 15 minut temu, rafalmosty napisał(-a): Ciężka sprawa, oba są świetne. Zostawiłbym oba bo jednak trochę się na szczęście różnią😍 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kdb1 699 #322091 Napisano 27 Sierpnia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67289 #322092 Napisano 27 Sierpnia 3 godziny temu, Trollix napisał(-a): A tu się absolutnie nie zgodzę! Ten vulcain ma świetny,ergonomiczny, kształt, niebanalną tarczę , piękny detal, nie wiem czemu miałby być "kamerdynerem suba". Mając do wyboru tego vulcaina albo jakąś wspolczesną ref. submarinera ( a mialem chyba wszystkie), wziąlbym nauticala. Nie jest pretensjonalny, jest nietuzinkowy. Lubię i hulka i moje omańskie 1680, ale zgadzam się bardzo z moim przyjacielem,ktory zawsze mówi,ze sub to fajny zegarek,ale zwłaszcza dla mlodego chlopaka. Vulcain 1 :0 Można się pięknie różnić? Można! 😄 21 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dnlaie 51726 #322093 Napisano 27 Sierpnia 28 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 12794 #322094 Napisano 27 Sierpnia 5 godzin temu, rafalmosty napisał(-a): Taka sytuacja😎 gratki! To już chyba trzeci? jakiś czas temu miałem plan, żeby zacząć zbierać Chronosswisy, ale widzę, że Ty zacząłeś pierwszy 😉 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 154720 #322095 Napisano 27 Sierpnia 5 minut temu, rafi napisał(-a): gratki! To już chyba trzeci? jakiś czas temu miałem plan, żeby zacząć zbierać Chronosswisy, ale widzę, że Ty zacząłeś pierwszy 😉 Tak Rafał, trzeci. Kurczę, to zepsułeś mój plan, bo chciałem zacząć Cię przekonywać, że regulator, nie jest Ci przecież potrzebny😉 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trollix 4715 #322096 Napisano 27 Sierpnia (edytowane) Godzinę temu, mario1971 napisał(-a): Można się pięknie różnić? Można! 😄 Primo! Tu nie różnimy, mam tego potwora i lubię ogromnie zresztą z czasów,gdy kupilem go w ptaszysku w polowie za punkty! Secundo! Piękne zrobileś foto, Rolek powinien docenić. Tertio! Sam chciałem dziś włożyć Hulka na kolację, ale dama mego żywota stwierdziła, że "niebieskiego Patka" ( a tj. 5930G) ...i dopasowal się nawet pod deser Ps. A poza wszystkim i do Wszystkich...dawniej toczyły się różne spotkania,podstoliki i piwka. (Z 10 lat temu bylem ostatnio) coś się organizuje w najbliższym czasie? Edytowane 27 Sierpnia przez Trollix 30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 128349 #322097 Napisano 27 Sierpnia 23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67289 #322098 Napisano 27 Sierpnia 13 minut temu, Trollix napisał(-a): Primo! Tu nie różnimy, mam tego potwora i lubię ogromnie zresztą z czasów,gdy kupilem go w ptaszysku w polowie za punkty! Secundo! Piękne zrobileś foto, Rolek powinien docenić. Tertio! Sam chciałem dziś włożyć Hulka na kolację, ale dama mego żywota stwierdziła, że "niebieskiego Patka" ( a tj. 5930G) ...i dopasowal się nawet pod deser Ps. A poza wszystkim i do Wszystkich...dawniej toczyły się różne spotkania,podstoliki i piwka. (Z 10 lat temu bylem ostatnio) coś się organizuje w najbliższym czasie? A skąd jesteś? 1 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ireo 3220 #322099 Napisano 27 Sierpnia 3 godziny temu, rafalmosty napisał(-a): Muszę się teraz spokojnie zastanowić, nad sensem posiadania dwóch, tak podobnych zegarków🤷🏻♂️ chociaż jak przeanalizuję swoje wcześniejsze zakupy, to trudno w nich odszukać sens😂 Te zegarki wystarczająco się różnią, żeby mogły współistnieć w jednej kolekcji. Podobieństwa to tylko hand set i układ tarczy (mała sekunda, minute track). 1 - ireo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 11084 #322100 Napisano 27 Sierpnia 55 minut temu, mario1971 napisał(-a): A skąd jesteś? Zerknij na profil. 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach