Perpetuum Mobile 65708 #323651 Napisano 24 Września 33 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AK&AK 45958 #323652 Napisano 24 Września W pracach ogrodowych towarzyszył Citizen. Ja wiedziałam która godzina, a on jadł. I wszyscy zadowoleni 30 Małżeństwo i zegarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dnlaie 51077 #323653 Napisano 24 Września 27 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BM6 3804 #323654 Napisano 24 Września 2 minuty temu, Dnlaie napisał(-a): Zostałeś jednozegarkowcem? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dnlaie 51077 #323655 Napisano 24 Września 14 minut temu, BM6 napisał(-a): Zostałeś jednozegarkowcem? Mam jeszcze jeden, ale odpoczywa (do piątku) *bo od zakupu chodził jak wariat (bez przerwy) 25 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bubus 219 #323656 Napisano 24 Września 22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BM6 3804 #323657 Napisano 24 Września 7 minut temu, Dnlaie napisał(-a): Mam jeszcze jeden, ale odpoczywa (do piątku) *bo od zakupu chodził jak wariat (bez przerwy) Gratuluję. Fajną kolekcja. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oszolom 25370 #323658 Napisano 24 Września Śmieszna zabawka. 23 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dnlaie 51077 #323659 Napisano 24 Września 17 minut temu, BM6 napisał(-a): Gratuluję. Fajną kolekcja. Dziękuje, trochę dziwne uczucie (nie mieć zegarkowych marzeń). *no może Suba bym przygarnął (ale ogólnie wole mniejsze zegarki) 0 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rrr 8439 #323660 Napisano 24 Września 25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 21997 #323661 Napisano 24 Września 24 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BM6 3804 #323662 Napisano 24 Września 8 minut temu, Dnlaie napisał(-a): Dziękuje, trochę dziwne uczucie (nie mieć zegarkowych marzeń). *no może Suba bym przygarnął (ale ogólnie wole mniejsze zegarki) Na pewno coś się znajdzie ciekawego. 🙂 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SPS 54526 #323663 Napisano 24 Września 23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Encanto 565 #323664 Napisano 24 Września 21 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 127307 #323665 Napisano 24 Września 22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84494 #323666 Napisano 24 Września Koniec września a trawa jeszcze rośnie jak szalona. 23 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bubus 219 #323667 Napisano 24 Września 2 godziny temu, kornel91 napisał(-a): Koniec września a trawa jeszcze rośnie jak szalona. Elegancja trawka, moja dostala wapno i też się poprawia. Sezon teraz co roku startuje później i dłużej trwa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84494 #323668 Napisano 25 Września 6 godzin temu, bubus napisał(-a): Elegancja trawka, moja dostala wapno i też się poprawia. Sezon teraz co roku startuje później i dłużej trwa. Dokładnie późno się zaczyna i dłużej trwa. Dodatkowo teraz było, jest mokro. No ale dzisiaj pierwsze przymrozki więc już wzrost trawy zwolni. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 26995 #323669 Napisano 25 Września 23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 18531 #323670 Napisano 25 Września 12 godzin temu, Dnlaie napisał(-a): *no może Suba bym przygarnął Wiedziałem, że to się tak skończy z cyklopem czy no-date? 1 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dnlaie 51077 #323671 Napisano 25 Września 1 minutę temu, Funky_Koval napisał(-a): Wiedziałem, że to się tak skończy z cyklopem czy no-date? A sam nie wiem, z jednej strony - wszystko mi jedno (kiedyś bez datownika ani rusz ale w pewnym momencie wszystkie moje automaty były bez) ale z drugiej - data się przydaje (może w zależności od okazji jaka się trafi, jeśli w ogóle ; ) *Natomiast dziś nie czuję takiej potrzeby, osiągnąłem zegarkową Nirvanę hah 2 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLAWEK 01 68838 #323672 Napisano 25 Września 21 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 18531 #323673 Napisano 25 Września 10 minut temu, Dnlaie napisał(-a): A sam nie wiem, z jednej strony - wszystko mi jedno (kiedyś bez datownika ani rusz ale w pewnym momencie wszystkie moje automaty były bez) ale z drugiej - data się przydaje (może w zależności od okazji jaka się trafi, jeśli w ogóle ; ) *Natomiast dziś nie czuję takiej potrzeby, osiągnąłem zegarkową Nirvanę hah Przyjemność trzeba sobie dawkować ponoś co masz, porysuj, spraw żeby były Twoje Exp to jak dla mnie debeściak. Sportowy zegarek "ostateczny" 3 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dnlaie 51077 #323674 Napisano 25 Września 15 minut temu, Funky_Koval napisał(-a): Przyjemność trzeba sobie dawkować ponoś co masz, porysuj, spraw żeby były Twoje Exp to jak dla mnie debeściak. Sportowy zegarek "ostateczny" Ex jest wspaniały i też mi się zawsze podobał jego niesamowity charakter (jeszcze do wszystkiego pasuję i daje radę w każdych warunkach) *Ale DJ z jasną tarczą i datownikiem - myślę , że doskonale go uzupełnia Nowe suby wydają mi się już trochę przerośnięte gabarytowo (na sterydach / a przecież ja wolę mniejsze zegarki). Wielu chwali te starsze referencje 5-cyfrowe, ale teraz są chyba bardziej pancerne bransolety. Trzebaby wszystko sprawdzić (może pomierzyć). Nie wiem, nie znam się. Muszę odpocząć i nacieszyć się tym co mam (jeszcze niedawno - nie marzyłem o Rolexie a dziś mam dwa...) 3 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frozenn 6196 #323675 Napisano 25 Września Udanego dnia 😉 24 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach