Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

7 godzin temu, Rafsr71 napisał(-a):

20260808_113933.jpg

Cholibcia! Założyłeś do Shenmue kajdanka?
Ciekawie to wygląda. Mam w zapasach bardzo stylową bransoletę z pełnych litych ogniw ze stali od zabytkowego zepsutego Sharpa; muszę sprawdzić, czy będzie pasować w ucha mojego Dreamcasta :)

P.S. Gdybyś Kolego miał problemy z zębatką pod bezelem, to daj znać na priv. Podpowiem, jak rozebrać, wyczyścić, i ewentualnie skąd tanim kosztem wziąć oryginalną timexową zębatkę pod bezel.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
36 minut temu, lysolek007 napisał(-a):

;]

IMG_20251028_180022-01.jpg

Extra zdjęcie. I zegarek. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, MarcinEck2 napisał(-a):

Kilka dni temu zamieściłem zdjęcia i krótką opinię na temat najnowszego nabytku tj. Citizena EO2028-06L. Wspomniałem w niej, że jedyne zastrzeżenia jakie miałem dotyczyły firmowego paska, który dla mnie jest za sztywny i za krótki. (Ciekawe, że firmowa klamra nie ma loga, podczas gdy w innym moim Promasterze - logo jest pięknie wytrawione...) Udało mi się zdobyć inny pasek, silikonowy, praktycznie w identycznym jasnoniebieskim kolorze, o wiele miększy i elastyczniejszy i dodatkowo mający naniesione wartości N.D. Limits...  

Jeszce raz potwierdzam, że zegarek jak na swoją cenę i swoje przeznaczenie - jest znakomity - sprawdzona perfekcyjna technologia dco-drive, niedościgniona japońska precyzja, WR200 i po prostu zwyczajna uroda tego czasomierza (jest oi prostu ładny!)... Na zbyt duże nadgarstki męskie jest może trochę nieco mały, ale MSZ doskonale się sprawdzi dla młodzieży płci obojga... Sądzę więc, że przypadnie w udziale któremuś z moich wnucząt i z góry cieszę się, że będę miał ładny prezent...

Życzę wszystkim miłego, pięknego sierpniowego dnia.... !

20260807_103329.jpg

20260807_103537.jpg

20260807_103545.jpg

20260807_142513.jpg

Mogę prości link do paska? Bardzo fajny Citizen!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi