Jajacek 304 #10476 Napisano 9 Kwietnia 2009 Świąt 1 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blaz #10477 Napisano 9 Kwietnia 2009 Cudowny zestaw Jacku. I czasomierz, i pach, i klamra. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #10478 Napisano 9 Kwietnia 2009 A ja 1 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seiken 86 #10479 Napisano 9 Kwietnia 2009 dzis na nowym pasku od Verca 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 304 #10480 Napisano 9 Kwietnia 2009 a niech się dobrze nosi !! 1 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #10481 Napisano 9 Kwietnia 2009 Po staremu, ale nareszcie przy nowej pogodzie Pozdrawiam swiatecznie,Marcin 1 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Wywiad #10482 Napisano 9 Kwietnia 2009 Świetny AP, lubię taki klimat inżynieryjny, śrubki no i ta koronka. Pierwszy raz go widzę, więc gratuluję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #10483 Napisano 9 Kwietnia 2009 Miejsce troszkę nieodpowiednie , ale muszę coś pokazac kilku osobom - a ze rzadko robię fotki wiec jak juz zrobiłem to wkleję tutaj - zebralem kilka rzeczy na fotkach - mesh Omegi satynowany, reedycja znaczka "O" i włóknina do satynowania , oraz w tle nowa ksiązeczka o zegarkach i oznaczeniach wojskowych.Fotki niestety z komórki. 1 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #10484 Napisano 9 Kwietnia 2009 Miejsce troszkę nieodpowiednie , ale muszę coś pokazac kilku osobom - a ze rzadko robię fotki wiec jak juz zrobiłem to wkleję tutaj - zebralem kilka rzeczy na fotkach - mesh Omegi satynowany, reedycja znaczka "O" i włóknina do satynowania , oraz w tle nowa ksiązeczka o zegarkach i oznaczeniach wojskowych.Fotki niestety z komórki. Piotrze omesia na meszku rewelacyjnie wyglada - nadal uwazam ze to najlepsza barnzoletka do czarnej tarczy:)a satynowanie mnie przekonalo:) pozdarwiamR 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #10485 Napisano 9 Kwietnia 2009 Tak patrząc od góry, Hamilton na pasku Verca-czadAP bardzo klimatyczny, ale Omega zaje..fajna i to otoczenie, świetne fotki. Niech czas będzie z wami. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #10486 Napisano 9 Kwietnia 2009 Marcin, podoba mi się fakturka tych spodni - co to za marka? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtek24 0 #10487 Napisano 9 Kwietnia 2009 SUPER 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #10488 Napisano 9 Kwietnia 2009 kwarcowo jakby.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ponuraczek #10489 Napisano 9 Kwietnia 2009 kwarcowo jakby.... Ale chyba się nie utopiłeś??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pzremo1 4 #10490 Napisano 10 Kwietnia 2009 Ale chyba się nie utopiłeś??? No pewnie, że nie. Bo jak by zdjęcie zrobił ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #10491 Napisano 10 Kwietnia 2009 No pewnie, że nie. Bo jak by zdjęcie zrobił ? WOPR zrobił 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
motorhead17 1 #10492 Napisano 10 Kwietnia 2009 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #10493 Napisano 10 Kwietnia 2009 Aviator Sikorski, więcej w galerii. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 1 #10494 Napisano 10 Kwietnia 2009 Sszwedo w tym zegarku kojarzysz mi się ze Stefanem "Siarą" Siarzewskim 0 Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #10495 Napisano 10 Kwietnia 2009 A mnie bardziej z Ignacym Krasickim "Prawdziwa cnota krytyk się nie boi." Czy "siara" miał aviatora? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 1 #10496 Napisano 10 Kwietnia 2009 Ale ja nie miałem na myśli Cię krytykować! Tak żartobliwie napisałem, a zegarek całkiem fajny!!!!!!!!!!!!!! 0 Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #10497 Napisano 10 Kwietnia 2009 Po staremu, ale nareszcie przy nowej pogodzie Kiedyś odrzucało mnie na widok tego zegarka, ale od pewnego czasu zmieniło mi się. Przekojot !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #10498 Napisano 10 Kwietnia 2009 Ale ja nie miałem na myśli Cię krytykować! Tak żartobliwie napisałem, a zegarek całkiem fajny!!!!!!!!!!!!!!Ale ja nie odebrałem wcale twojej wypowiedzi jako krytykę, moje poczucie humoru też jest bardzo "angielskie" i muszę się bardzo pilnować. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 1 #10499 Napisano 10 Kwietnia 2009 Ale ja nie odebrałem wcale twojej wypowiedzi jako krtykę, moje poczucie humoru też jest bardzo "angielskie" i muszę się bardzo pilnować. Aviatora nie. Miał Brietling'a, ale też taki barokowy styl. 0 Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jareddd 5 #10500 Napisano 10 Kwietnia 2009 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach