bEEf 3 #20876 Napisano 20 Lutego 2011 Wszystkie inne moje zegary poszły w odstawkę. Chyba czas pomyśleć o jakiejś wyprzedaży 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chomior 4 #20877 Napisano 20 Lutego 2011 0 WorldWideWatches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #20878 Napisano 20 Lutego 2011 z powrotem do tematu !!!!!!!!!!!!! 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iko 618 #20879 Napisano 20 Lutego 2011 Dziś kultowy lotnik radziecki z 1987 na starzonym Liberty w kolorze whisky (też starzonej) PozdrawiamIko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #20880 Napisano 20 Lutego 2011 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekspce 8192 #20881 Napisano 20 Lutego 2011 0 Instagram: przemekspce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #20882 Napisano 21 Lutego 2011 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #20883 Napisano 21 Lutego 2011 Świetnie się prezentuje ten Ham. U mnie dziś Ro.. Timex Uploaded with ImageShack.us 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #20884 Napisano 21 Lutego 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #20885 Napisano 21 Lutego 2011 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #20886 Napisano 21 Lutego 2011 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #20887 Napisano 21 Lutego 2011 A mi w tym IWC podoba sie głównie to, że to IWC, bo ten zółty ślad na bezelu zupełnie do mnie nie przemawia... Jestem chyba starej daty, bo cenię sobie prostotę i symetrię, a ten IWC na pierwszy rzut oka wyglada dla mnie jakby był... popsuty Oczywiście to tylko moja niesłuszna konkluzja, Carlito nie bierz sobie jej do serca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #20888 Napisano 21 Lutego 2011 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
w_kaczmarek 4 #20889 Napisano 21 Lutego 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #20890 Napisano 21 Lutego 2011 (edytowane) Lestaf, z takim bezelkiem by Ci się bardziej podobał ?... Generalnie podobają mi sie czarne bezele, gdzie te legendarne 15 minut jest co najwyżej skromnie zaakcenwowane drobnymi kreskami. Dodatkowy kolor zakłóca mi harmonie całości, wygląda niesymetrycznie i psuje w moich oczach nawet najpiękniejszy zegarek. To troche tak jak u Ciebie ze zmienianiem poszewek w pościeli, innym wydaje się to dziwne, ale dla Ciebie to poważny problem, podobnie jest u mnie z symetrią... Przykład który pokazałeś też jest niesymetryczny, w dodatku ma białą tarczę czego nie znoszę w większości zegarków, piszę w większości, bo na przykład Loninesa Moonphase nie wyobrażam sobie z ciemną tarczą, ale już w przeważającej wiekszość zegarków w których tarcza nie jest czarna, zmieniłbym to bez zastanowienia. Edytowane 21 Lutego 2011 przez Lestaf 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Kasztelowicz 50 #20891 Napisano 21 Lutego 2011 New Ardath - chronograf z mechanizmem Valjoux 77 z kołem kolumnowym column (pilar, castle) wheel. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3879 #20892 Napisano 21 Lutego 2011 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rawicz 2 #20893 Napisano 22 Lutego 2011 Mój najnowszy nabytek Fota z IP. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #20894 Napisano 22 Lutego 2011 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #20895 Napisano 22 Lutego 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 304 #20896 Napisano 22 Lutego 2011 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #20897 Napisano 22 Lutego 2011 Biedne świnki, one już chyba wiedzą, że jak dorosną to zostaną paskami do Hamiltona 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #20898 Napisano 22 Lutego 2011 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MacieK_K 0 #20899 Napisano 22 Lutego 2011 Jacek ktoś Ci świnie podłożył 0 [Tissot Couturier Chrono / Seiko FFF / Kentex Skyman Pilot] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #20900 Napisano 22 Lutego 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach