Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystkie inne moje zegary poszły w odstawkę. Chyba czas pomyśleć o jakiejś wyprzedaży ;)post-15780-0-28782500-1331821189.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z powrotem do tematu !!!!!!!!!!!!!

photo.JPG

Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie

Adam Wisniewski - Snerg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś kultowy lotnik radziecki z 1987 na starzonym ;) Liberty w kolorze whisky (też starzonej)

post-3910-0-00553400-1331821239.jpg

Pozdrawiam

Iko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
post-26138-0-18486900-1331821470.jpg

post-26138-0-37855600-1331821468.jpg

SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
post-27475-0-41358900-1331821543.jpg

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
post-27475-0-79531600-1331821544.jpg

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi w tym IWC podoba sie głównie to, że to IWC, bo ten zółty ślad na bezelu zupełnie do mnie nie przemawia... Jestem chyba starej daty, bo cenię sobie prostotę i symetrię, a ten IWC na pierwszy rzut oka wyglada dla mnie jakby był... popsuty :) Oczywiście to tylko moja niesłuszna konkluzja, Carlito nie bierz sobie jej do serca :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
post-27475-0-41468400-1331821586.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lestaf, z takim bezelkiem by Ci się bardziej podobał ?

...

Generalnie podobają mi sie czarne bezele, gdzie te legendarne 15 minut jest co najwyżej skromnie zaakcenwowane drobnymi kreskami. Dodatkowy kolor zakłóca mi harmonie całości, wygląda niesymetrycznie i psuje w moich oczach nawet najpiękniejszy zegarek. To troche tak jak u Ciebie ze zmienianiem poszewek w pościeli, innym wydaje się to dziwne, ale dla Ciebie to poważny problem, podobnie jest u mnie z symetrią...

Przykład który pokazałeś też jest niesymetryczny, w dodatku ma białą tarczę czego nie znoszę w większości zegarków, piszę w większości, bo na przykład Loninesa Moonphase nie wyobrażam sobie z ciemną tarczą, ale już w przeważającej wiekszość zegarków w których tarcza nie jest czarna, zmieniłbym to bez zastanowienia.

Edytowane przez Lestaf

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
b-1.jpg

ROBERT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
post-26138-0-83749100-1331821850.jpg

SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
post-4044-0-04013200-1331821937.jpg

Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204   ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof 

i inne ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Biedne świnki, one już chyba wiedzą, że jak dorosną to zostaną paskami do Hamiltona :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
post-27475-0-09571900-1331821946.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jacek ktoś Ci świnie podłożył :unsure:

[Tissot Couturier Chrono / Seiko FFF / Kentex Skyman Pilot]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi