kdg 0 #24701 Napisano 2 Sierpnia 2011 (edytowane) Edytowane 2 Sierpnia 2011 przez kdg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #24702 Napisano 2 Sierpnia 2011 marcomartin genialny kolor tarczy!! czy to ta, którą kupiłeś na naszym bazarku? 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #24703 Napisano 2 Sierpnia 2011 Odpowiem za Marco To ta, ale zdjęcia i tak nie potrafią oddać piękna tej tarczy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #24704 Napisano 2 Sierpnia 2011 Fajne indeksy są w tym Monsterku, ale z tą lupką trochę ich poniosło 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #24705 Napisano 2 Sierpnia 2011 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3925 #24706 Napisano 2 Sierpnia 2011 Hendrix 89 ....mógłbym prosić więcej fotek dobre jakości tego Citka ? Kiedyś nad nim dumałem. MONSTER świetny !!! chromowane obwódki indeksów piękny kolorek.....lupka mi nie przeszkadza ...pewnie słono zapłaciłeś ?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kdg 0 #24707 Napisano 2 Sierpnia 2011 MONSTER świetny !!! chromowane obwódki indeksów piękny kolorek.....lupka mi nie przeszkadza ...pewnie słono zapłaciłeś ?? Słono Ale gdy go ujrzałem na żywo łzy po utracie gotówki nagle wyschły a serce zaczęło szybciej bić. Nie jest łatwo być maniakiem zegarkowym... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hendrix89 0 #24708 Napisano 2 Sierpnia 2011 Marco, jak zrobię lepsze, to dam. Robiłem kamerą na przystani, dlatego słabo wyszło 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #24709 Napisano 2 Sierpnia 2011 Pięknosci - zazdroszę ja juz po ... przynajmniej na razie , było coś ciekawego poza kaniami ? Dzięki za fotki Kilka kurek i to wszystko Coś w tym roku u nas grzybów jak na lekarstwo 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zero8 0 #24710 Napisano 2 Sierpnia 2011 Dziś na gumie: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 28426 #24711 Napisano 2 Sierpnia 2011 (edytowane) Edytowane 2 Sierpnia 2011 przez Mirosuaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hendrix89 0 #24712 Napisano 2 Sierpnia 2011 Fotki z dzisiaj dla Marcomartina 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #24713 Napisano 2 Sierpnia 2011 (edytowane) Dziś przez chwilę na ręku, japońska konkurencja dla Hendrixa Edytowane 2 Sierpnia 2011 przez sergserg 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piorun 1861 #24714 Napisano 2 Sierpnia 2011 Attesa super, ile za to cudo trzeba zapłacić ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #24715 Napisano 2 Sierpnia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #24716 Napisano 2 Sierpnia 2011 Attesa super, ile za to cudo trzeba zapłacić ? 1000 zielonych, ale można negocjować 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3925 #24717 Napisano 2 Sierpnia 2011 Hendrix dzięki za fotki. Dobre zdjęcia pokazały że jakość jest taka jak myślałem czyli świetna ...citizen to potrafi. Ten model ejst trochę podobny do Junghansa Racera. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PustyRZE 69 #24718 Napisano 2 Sierpnia 2011 Cały dzień Seiko: A teraz Oris 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piorun 1861 #24719 Napisano 2 Sierpnia 2011 1000 zielonych, ale można negocjować 1000 ? Chyba warto 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #24720 Napisano 2 Sierpnia 2011 1000 ? Chyba warto Podobno Higuchi zrzuca z tego $250 Niestety dochodzi cło (VAT). 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3905 #24721 Napisano 2 Sierpnia 2011 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robson01 3 #24722 Napisano 2 Sierpnia 2011 Świetny Breitling, jedyny (no trochę przesadziłem, jeden z niewielu) z tej "stajni" który mi podchodzi. 0 Nie kłóć się z idiotami - sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hendrix89 0 #24723 Napisano 2 Sierpnia 2011 Marco, zdecydowanie jestem zadowolony Był wart każdej złotówki, a w zasadzie każdego funta, którego za niego dałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #24724 Napisano 3 Sierpnia 2011 po przeszło tygodniowym noszeniu casio w warunkach dość ekstremalnych, powróciłem do domu i do starych dobrych przyzwyczajeń Uploaded with ImageShack.us 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #24725 Napisano 3 Sierpnia 2011 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach