lechu_wroc 2 #25976 Napisano 29 Września 2011 Nie znasz don Spinerosa - to twardziel nie z tej ziemi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3874 #25977 Napisano 29 Września 2011 Nie znasz don Spinerosa - to twardziel nie z tej ziemi Orzechy rozgniata powiekami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #25978 Napisano 29 Września 2011 Te zegarki są mojeW takim razie niezbyt jasno się wyraziłeś, pozdrawiam. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #25979 Napisano 29 Września 2011 (edytowane) Marco - Przyjdzie, przeczyta i jutro może nas nie być taki z niego typ. Możemy się Marcin pożegnać już teraz. Żeby bez OT, to dzisiaj, zresztą podobnie od kilku dni: Edytowane 29 Września 2011 przez lechu_wroc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spasiu831 0 #25980 Napisano 29 Września 2011 A znasz morze takie zegarki albo jakąś stronę gdzie mogę się coś dowiedzieć na ich temat? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #25981 Napisano 29 Września 2011 Karol cudna Dosia z chrono! Mega mega ! Gratki ! 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #25982 Napisano 29 Września 2011 A znasz morze takie zegarki albo jakąś stronę gdzie mogę się coś dowiedzieć na ich temat?Tak, znam http://zegarkiclub.pl/forum/index.php? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #25983 Napisano 29 Września 2011 A może to po prostu nadludzkie twardzielstwo i drwienie sobie z bólu? Ja po kilku miesiącach noszenia 500-emki wręcz kwiczałem, tak niewygodna była owa koronka :/Czego się nie robi dla wrażenia artystycznego Ja np w życiu nie uwierzę, że dziewczyny stringi noszą dla przyjemności A u mnie dziś stara dobra Seikowa pomarańczka (zdjęcie stare, więc i data nie jest najświeższa) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #25984 Napisano 29 Września 2011 (edytowane) Karol cudna Dosia z chrono! Mega mega ! Gratki ! wielkie dzieki, wczoraj rozmawiałem o niej z Waldiim i postanowiłem przewietrzyć rzadko ją noszę bo to kawał kloca Czego się nie robi dla wrażenia artystycznego Ja np w życiu nie uwierzę, że dziewczyny stringi noszą dla przyjemności wiesz... ja tez sobie nigdy dla przyjemności paska w tyłek nie włożę, ale jak to mówią "kobiety są z marsa a mężczyźni z wenus" czy na odwrót :) Edytowane 29 Września 2011 przez karol1302 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #25985 Napisano 29 Września 2011 (edytowane) Karol pozamiatałeś .Wielka maszyna Edit:Muszę nadrobić lekturę T Grapha...totalnie biały kruk. Edytowane 29 Września 2011 przez waldii 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #25986 Napisano 29 Września 2011 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #25987 Napisano 29 Września 2011 Ten bezel - poezja! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #25988 Napisano 29 Września 2011 PowitołNienawidzę szczerym uczuciem wszystkich którzy ostatnio wrzucali doxy w jakichkolwiek kolorach by one nie były Fuj nie koledzy A prawie już pomarańcza przeszła... Lans 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zzooss 0 #25989 Napisano 29 Września 2011 Pierwsza przymiarka;-), zdjęcie telefonicznie (jakoś nie jakość ), z foliami. Muszę poszukać na forum instrukcji jak sie skraca bransoletę, bo nigdy jeszcze tego nie robiłem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #25990 Napisano 29 Września 2011 Walcie się za te Dosie;-) Szlag by to.. Moze mi to przejdzie jak zalożę kiedyś? Pewnie niewygoooodne są, o tak, na 100% , tak sobie bedę powtarzał... 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teston 6343 #25991 Napisano 29 Września 2011 0 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krs 0 #25992 Napisano 29 Września 2011 Elegancko wygląda ten Hamilton na bransolecie. Dodatkowo brak maskownicy dodaje smaczku. Co do bransolety - wygląda na bardzo solidną - to oryginalna od tego modelu? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bryku2 1 #25993 Napisano 29 Września 2011 Dzisiaj Citek Uploaded with ImageShack.us 0 It's not Your musicIt's not Your clothesIt's not Your favourite colourIt's Your watch that tells most about who You are!--------------------------------------------------------- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teston 6343 #25994 Napisano 29 Września 2011 Elegancko wygląda ten Hamilton na bransolecie. Dodatkowo brak maskownicy dodaje smaczku. Co do bransolety - wygląda na bardzo solidną - to oryginalna od tego modelu? Nie, oryginalna jest właśnie z maskownicami. Z taką go kupiłem, jest ciężka, solidna i ma porządne zapięcie. 0 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #25995 Napisano 29 Września 2011 U mnie też lotniczo: 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wolfik 0 #25996 Napisano 29 Września 2011 U mnie dziś na ręku Certina Blue Ribbon anno domini 1977 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #25997 Napisano 29 Września 2011 (edytowane) Walcie się za te Dosie;-) Szlag by to.. Moze mi to przejdzie jak zalożę kiedyś? Pewnie niewygoooodne są, o tak, na 100% , tak sobie bedę powtarzał... Powtarzaj to rano i wieczorem bo jak masz ciągoty do suba i założysz na rękę to sprzedasz nawet córkę swojej teściowej za jeszcze jedną i jeszcze . Edytowane 29 Września 2011 przez waldii 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #25998 Napisano 29 Września 2011 Wymyśl coś aby w Zgierzu mi pokazać te cacka... 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zer0 17 #25999 Napisano 29 Września 2011 U mnie dziś na ręku Certina Blue Ribbon anno domini 1977 Bez zdjecia sie nie liczy. Kostka? 0 just can't get enough Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wolfik 0 #26000 Napisano 29 Września 2011 Postaram się go szybko sfotografować i załączyć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach