carlito1 59 #26501 Napisano 17 Października 2011 Jacek, tylko szczerze Która wersja Ci się bardziej podoba (pomijając rzeczywistą wielkość), 44, czy 47? Chodzi mi o sam wygląd, bo jak wiemy troszkę się różnią. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #26502 Napisano 17 Października 2011 Jacek, tylko szczerze Która wersja Ci się bardziej podoba (pomijając rzeczywistą wielkość), 44, czy 47? Chodzi mi o sam wygląd, bo jak wiemy troszkę się różnią. Nie powiem, że nie chciałbym, aby moja wersja miała na tarczy srebrne pierścienie jak w Twoim ale poprzez rozmiar i proporcje zapominam o tym na korzyść mojego maluszka oczywiście. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dasiek7 16 #26503 Napisano 17 Października 2011 Z nudów.....nie musze mowic ze cykane tel 0 " tylko Seiko " Damian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #26504 Napisano 17 Października 2011 Nie powiem, że nie chciałbym, aby moja wersja miała na tarczy srebrne pierścienie jak w Twoim ale poprzez rozmiar i proporcje zapominam o tym na korzyść mojego maluszka oczywiście.No właśnie te srebrne wstawki dodają uroku temu zegarku 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #26505 Napisano 17 Października 2011 właśnie przyszedł robimy pierwsze przymiarki i fotki telefonem Uploaded with ImageShack.us 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #26506 Napisano 17 Października 2011 Dawaj więcej fotek bo dobrze się zapowiada Gratulacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_k 8 #26507 Napisano 17 Października 2011 (edytowane) kwarcowy codziennik, fota codziennym fonem Edytowane 17 Października 2011 przez mat_k 0 EWOLUCJA:Casio na komunię --> Casio od dziadka --> Q&Q --> Perfect --> Casio Edifice --> Christian Benoit --> Armani --> Lacoste --> Certina--> Tag Heuer Monaco --> Frederique Constant Automatic --> Maurice Lacroix Pontos --> Omega Aqua Terra --> Longines Hydroconquest Automatic + Oris Big Crown Chronograph + Frederique Constant GMT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
muchacho_ 2375 #26508 Napisano 17 Października 2011 Uploaded with ImageShack.us A takie o 0 Instagram - Lug2Lug Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SIRLUKE1 1846 #26509 Napisano 17 Października 2011 Bardzo fajnie skomponowane zdjecie. Monster także uroczy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
muchacho_ 2375 #26510 Napisano 17 Października 2011 Podziekowal 0 Instagram - Lug2Lug Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #26511 Napisano 17 Października 2011 Gratulacje Karolu Jak wrażenia? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #26512 Napisano 17 Października 2011 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #26513 Napisano 17 Października 2011 Karol gratuluję . Świetny jest.Czekam na więcej zdjęć . U mnie nuda bo od kilku dni tak samo . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4336 #26514 Napisano 17 Października 2011 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 304 #26515 Napisano 17 Października 2011 hmm... może i niegupi ten MM 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SIRLUKE1 1846 #26516 Napisano 17 Października 2011 Pozazdroscil takiej nudy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturzbsk 4009 #26517 Napisano 17 Października 2011 MM ma to coś - ładne , a u mnie od rana sumiaczek Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 141 #26518 Napisano 17 Października 2011 (edytowane) Azimuth wygląda świetnie, gratki Przydałoby się więcej fotek w galerii. Dziś chyba Seiko-day więc nie będę się wychylał Edytowane 17 Października 2011 przez Woytec60 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #26519 Napisano 17 Października 2011 Ano niegłupi- gdy Piotrek mi powiedział, że jak go kupię, to nic więcej nie będę chciał nosić,to sobie lekkie podśmiechujki po cichu robiłem- teraz wiem, że miał 100% racji. Czasem zdarza mi się coś innego założyć, ale to można podzielić tak mniej więcej- 70% czasu MM, 30% czasu wszystkie pozostałe zegarki- bardzo się polubiliśmy :) Dziś na ręce to samo co i Ty Piotrek, ale nawet nie będę wrzucał fotki, bo bana dostaniemy za zaśmiecanie forum setkami podobnych zdjęć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #26520 Napisano 17 Października 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #26521 Napisano 17 Października 2011 a ten PAM to skąd - tylko nie mów, że ZENITHA sprzedałeś ?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mihumor 0 #26522 Napisano 17 Października 2011 (edytowane) Karol gratuluję . Świetny jest.Czekam na więcej zdjęć . U mnie nuda bo od kilku dni tak samo . Ale nuda, straszna Edytowane 17 Października 2011 przez mihumor 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #26523 Napisano 17 Października 2011 (edytowane) Piękny Pam, to ten z bazarku? Edytowane 17 Października 2011 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #26524 Napisano 17 Października 2011 od kolegi z forum. nie pamiętam czy był na bazarku Zenith jeszcze jest ale chyba przegra z Pamem. już raz tak miałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #26525 Napisano 17 Października 2011 Znaczy się, że Zenith będzie do sprzedania? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach