.misha. 10 #28126 Napisano 23 Grudnia 2011 dziś na ręku nowy paseczek do Kemmnerka: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 197 #28127 Napisano 23 Grudnia 2011 chrono ile Ty masz tych brajtków? 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bert69 279 #28128 Napisano 23 Grudnia 2011 (edytowane) dziś na ręku nowy paseczek do Kemmnerka: .misha.! Ten Kemmner z tym paseczkiem to proszę proszę .......Super, bardzo mi się podoba Edytowane 23 Grudnia 2011 przez bert69 0 Pozdrawiam, Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 313 #28129 Napisano 23 Grudnia 2011 Dzisiaj ten: Bardzo fajna bryła koperty i wykonanie(wiadomo breitek),uważam jednak,że troszkę przesadzili z tym tłokiem wokół tarczy i czy był potrzebny napis "date" przy okienku? Wiem,ze na żywca wygląda duużo lepiej,troszkę breitlingów się namacałem i stwierdzam,że to niedoceniane zegarki,a to przez to,że większosć z oceniających nie miała z nimi bezpośredniego kontaktu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #28130 Napisano 23 Grudnia 2011 Ten Breitling spokojnie mógłby startować w konkursie na najbardziej napaćkaną tarczę i czołowe miejsce gwarantowane Ale zwróćcie uwagę jaka panuje w tym pozornym chaosie harmonia, pogratulować projektantowi. No i Tobie zegarka Świetny jest i bardzo charakterny. A ja nie wytrzymałem do jutra i już dziś noszę prezent gwiazdkowy, zdjęcia później bo muszę trochę plexiglas przepolerować :) 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2005 #28131 Napisano 23 Grudnia 2011 Dzisiaj ten: Zegarek jest piękny i robi niebywałe wrażenie, ale faktycznie troszkę przekombinowali, gdyż na tarczy jest zbyt dużo cyferek i w tym natłoku trudno się połapać która jest godzina. Ten Breitling dość sporo ma funkcji, tak że zwykły człowiek nie ma rozeznania do czego służą te funkcje oraz gdzie i w jakich okolicznościach można te funkcje wykorzystać! Trzeba przyznać, iż projektanci tego zegarka to mistrzowie zegarmistrzostwa!!!! 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dosiek1974 0 #28132 Napisano 23 Grudnia 2011 Będę potrzebował taki zegareczek na komunię do mojego chrześniaka, ale dopiero w 2013 r. Wypatrzyłem inny model z serii G-Szok, ale rozważę i ten. Wydaje mi się jednak, że nie ma sensu kupować drogich niezniszczalnych zegarków, bo znając mojego bratanka to ten i tak załatwi "niezniszczalnego" w ciągu miesiąca Widzę, że ten Twój Casio ma bardzo dużo funkcji!! Pozdrówka Przemek.Ps. Ten Twój nowy Casio to olbrzym! Czytam, że ma niecałe 51 mm średnicy!! P. Fakt, mały nie jest, zresztą jak większość PROTREKów. W każdym razie przymierzałem go juz kilka razy i mi pasuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2005 #28133 Napisano 23 Grudnia 2011 Fakt, mały nie jest, zresztą jak większość PROTREKów. W każdym razie przymierzałem go juz kilka razy i mi pasuje Zaczynam nabierać sceptycyzmu jeśli chodzi o kupno tak dużego zegarka dzieciakowi w wieku 9 lat! Chyba trzeba będzie zacząć rozglądać się trochę wcześniej i poprzymierzać. Do komunii Kuby zostało 1,5 roku, ale zastanawiam się czy nie zakupić już teraz Jak będę rzadko nosił to się nie zniszczy 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dosiek1974 0 #28134 Napisano 23 Grudnia 2011 Zaczynam nabierać sceptycyzmu jeśli chodzi o kupno tak dużego zegarka dzieciakowi w wieku 9 lat! Chyba trzeba będzie zacząć rozglądać się trochę wcześniej i poprzymierzać. Do komunii Kuby zostało 1,5 roku, ale zastanawiam się czy nie zakupić już teraz Jak będę rzadko nosił to się nie zniszczy Od razu mówię że dla 9-latka będzie po prostu ogromny, ja mam nadgarstek 18cm i wygląda to w miarę normalnie...na mniejszym...może być karykaturalnie. Może przejrzyj ofertę Casio Baby-G, niby są z założenia damskie ale znajdzie się tam niejeden czarny model dla 9cio letniego twardziela 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dosiek1974 0 #28135 Napisano 23 Grudnia 2011 Właśnie odnowiłem dziadowski pasek od starego Edfice'a..........nie jest źle Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #28136 Napisano 23 Grudnia 2011 Właśnie dlatego ta firma dla mnie nie istnieje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dosiek1974 0 #28137 Napisano 23 Grudnia 2011 Zna ktoś ten model? Nie mam pewności czy to nie "fake" Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #28138 Napisano 23 Grudnia 2011 (edytowane) Właśnie dlatego ta firma dla mnie nie istnieje. Nie przesadzaj Krystek, niektóre modele mają fajne, ale ten faktycznie wygląda jakby miał error na LCD Edytowane 23 Grudnia 2011 przez Lestaf 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #28139 Napisano 23 Grudnia 2011 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dosiek1974 0 #28140 Napisano 23 Grudnia 2011 straps fetishist...masz go na ręku? klasyka, ponadczasowy surowy retro design. Zazdroszczę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 313 #28141 Napisano 23 Grudnia 2011 Właśnie dlatego ta firma dla mnie nie istnieje. Widać nie znasz ich kolekcji ,mają też bardzo stonowane modele,ale linię przewodnią faktycznie stanowią modele ze specyficznym ringiem.Osobiście lubię breitka za wyjątkiem linii bentley i navitimer. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pulman 32 #28142 Napisano 23 Grudnia 2011 Mikołaj z UPSa zdążył nowy nabytek prosto na nadgarstek Uploaded with ImageShack.us 0 zegarkiclub.pl Driver ErrorThere appears to be an error with the database. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #28143 Napisano 23 Grudnia 2011 Bezel chodzi jak w Mako czy da się nim kręcić bez kombinerek? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #28144 Napisano 23 Grudnia 2011 Widać nie znasz ich kolekcji ,mają też bardzo stonowane modele,ale linię przewodnią faktycznie stanowią modele ze specyficznym ringiem.Osobiście lubię breitka za wyjątkiem linii bentley i navitimer. Znam ich kolekcję i są tam może w sumie 4 zegarki, które bym ewentualnie zaakceptował, ale nie na tyle żeby je kupić.Co innego vintage. Tam Breitling miał kilka fajnych zegarków. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pulman 32 #28145 Napisano 23 Grudnia 2011 Bezel chodzi jak w Mako czy da się nim kręcić bez kombinerek? bezel w mako nie chodzitu działa poprawnie 0 zegarkiclub.pl Driver ErrorThere appears to be an error with the database. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 313 #28146 Napisano 23 Grudnia 2011 (edytowane) Mikołaj z UPSa zdążył nowy nabytek prosto na nadgarstek Uploaded with ImageShack.us Fajny,urząd celny Cię nie skaleczył?Jeżeli tak to troszkę kosztował... Edytowane 23 Grudnia 2011 przez akism 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pulman 32 #28147 Napisano 23 Grudnia 2011 leciał z Niemiec, UC nie miał jak ugryźć 0 zegarkiclub.pl Driver ErrorThere appears to be an error with the database. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #28148 Napisano 23 Grudnia 2011 Ja z trochę innej beczki.Miałem dzisiaj okazję przez parę godzin ponosić GW-7900 (w wersji tzw negatyw). Jak na mój gust, to on jest na moją rękę trochę zbyt przeogromny, delikatnie mówiąc. Ale... niemniej jednak, jeśli ktoś ma takie upodobania, że pragnie nosić jakiegoś G-Olbrzyma na stosunkowo niewielkim nadgarstku (ok. 17cm), to powinien rozważyć tego modela. W automagiczny sposób dopasowuje się i "przytula" do nadgarstka (dzięki specjalnym skrzydełkom pod uszami) i pomimo swego ogromu nosi się bardzo zaskakująco komfortowo. 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3871 #28149 Napisano 23 Grudnia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #28150 Napisano 24 Grudnia 2011 Enicar zawodowy 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach