Gość Jash #28401 Napisano 6 Stycznia 2012 Ty to lubisz Marcin jakieś dziwadła wynajdywać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #28402 Napisano 6 Stycznia 2012 Ale powiedz że chlopak nie ma do tego talentu Mi się ten Cymek podoba i pewnie jest super wykonany. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krs 0 #28403 Napisano 6 Stycznia 2012 Bardzo fajny Roamer, zacna marka! Pasek oryginalny? Kolorystycznie elegancko Data na godz. 5 'robi robotę' 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
motorhead17 1 #28404 Napisano 6 Stycznia 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #28405 Napisano 6 Stycznia 2012 Bardzo fajny Roamer, zacna marka! Pasek oryginalny? Kolorystycznie elegancko Data na godz. 5 'robi robotę' To Cimier 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AdamB #28406 Napisano 6 Stycznia 2012 (edytowane) Woytec60 Fajny ten pilot, jak wygląda od tyłu ? Mowa o AR. Edytowane 6 Stycznia 2012 przez AdamB 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krs 0 #28407 Napisano 6 Stycznia 2012 lechu_wroc - faktycznie Czas wybrać się do okulisty Co nie zmienia faktu, że zegarek bardzo przyjemny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rawicz 2 #28408 Napisano 6 Stycznia 2012 edi17 - klasa! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinkowski 7 #28409 Napisano 6 Stycznia 2012 (edytowane) Rano była mała wojna o to kto ubiera który zegarek. Ostatecznie żonę przekonało to że przeciez nie zmieszcze się w bransoletę jej Hi-Beata Samurai to nowy nabytek od forumowego kolegi. Foty jeszcze przed nakręceniem Edytowane 6 Stycznia 2012 przez Marcinkowski 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 0.1 #28410 Napisano 6 Stycznia 2012 bialy Samuraj na bialym pasku super u mnie pomimo brzydkiej pogody za oknem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2005 #28411 Napisano 6 Stycznia 2012 bialy Samuraj na bialym pasku super u mnie pomimo brzydkiej pogody za oknem Miałem chrapkę na takiego właśnie Diverka Kinetica z żółtą tarczą, ale z braku funduszy nie kupiłem. Możesz coś więcej powiedzieć na temat tego zegareczka np. czy Kinetic jest lekki czy ciężki, albo czy słychać tykający mechanizm jak w Automaticu? Czy słychać obracający się wahnik? W ogóle jak się sprawuje ten zegarek? Jak z dokładnością? Możesz napisać na prywatnych rozmowach!! Pozdrówka Przemek 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 0.1 #28412 Napisano 6 Stycznia 2012 Jest ciezki na bransolecie bedzie jeszcze ciezszy. Tykania nie slychac, natomiast wirujacy rotor slychac robi takie szuu, szuu... . Ostatnio czas korygowalem na poczatku listopada zeszlego juz roku i na dzien dziejszy z zegarem atomowym tylko +1 sekunda. Szybko sie nakreca i trzyma dlugo zgromadzona energie (max. rezerwa chodu to pol roku) Jest to solidny naprawde dobrze wykonany zegarek. Zawsze chcialem miec nurka z zolta tarcza, no i mam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 26991 #28413 Napisano 6 Stycznia 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Voli 22 #28414 Napisano 6 Stycznia 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2005 #28415 Napisano 6 Stycznia 2012 Jest ciezki na bransolecie bedzie jeszcze ciezszy. Tykania nie slychac, natomiast wirujacy rotor slychac robi takie szuu, szuu... . Ostatnio czas korygowalem na poczatku listopada zeszlego juz roku i na dzien dziejszy z zegarem atomowym tylko +1 sekunda. Szybko sie nakreca i trzyma dlugo zgromadzona energie (max. rezerwa chodu to pol roku) Jest to solidny naprawde dobrze wykonany zegarek. Zawsze chcialem miec nurka z zolta tarcza, no i mam Lubię ciężkie zegarki! Dobrze że wahnik robi "szuu szuu", uwielbiam to!! Szkoda tylko, że nie słychać cykania! Na zdjęciach sklepowych wygląda średnio i trochę sztucznie, za to Twoje fotki są znakomite!! Pozdrówka Przemek 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #28416 Napisano 6 Stycznia 2012 Szkoda tylko, że nie słychać cykania!No ale co ma cykać? Kintyk to przecież kwarc, a wachnik to dynamo ładujące baterię 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2005 #28417 Napisano 6 Stycznia 2012 No ale co ma cykać? Kintyk to przecież kwarc, a wachnik to dynamo ładujące baterię Aha Kinetik to jak kwarcak! W kwarcowych zegarkach też słychać przeskok wskazówki, ale to nie to samo co w zegarkach mechanicznych. Nie ma tego cyk cyk cyk!! 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #28418 Napisano 6 Stycznia 2012 No we wskazówkowych kwarcach czasami słychać odgłos silnika krokowego, ale tak jak mówisz to nie jest to samo, no i w grubej kopercie divera, to chyba raczej nie słychać... 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2005 #28419 Napisano 6 Stycznia 2012 No we wskazówkowych kwarcach czasami słychać odgłos silnika krokowego, ale tak jak mówisz to nie jest to samo, no i w grubej kopercie divera, to chyba raczej nie słychać... Nie mam i nie miałem nigdy Diverka i dlatego chciałbym mieć! Nie nurkuje, ale chce mieć więc się rozglądam!! Wydaje mi się, że mninimum 80% ludzi posiadających Diverka nie nurkuje 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablos_ 16 #28420 Napisano 6 Stycznia 2012 Tak jak 99% posiadających pilota nie zasiada za sterami. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #28421 Napisano 6 Stycznia 2012 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2005 #28422 Napisano 6 Stycznia 2012 Tak jak 99% posiadających pilota nie zasiada za sterami. Masz rację Właściwie to dobrze, gdyż producenci "pilotów" umarli by z głodu, gdyby ich sprzedaż zależała wyłącznie od lotników :-)) Ja często mam do czynienia z błotem, więc zgodnie z tym faktem zaopatrzyłem się w MUDMANA 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bsk 1 #28423 Napisano 6 Stycznia 2012 rewelka... zachorowalem na niego. moze jakas galeryjka + kilka slow o nim? 0 czasem cos "cyka" a czasem cos "pika" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 0.1 #28424 Napisano 6 Stycznia 2012 Gratuluje mudmana i przypomnialo mi sie zolty przyciaga wzrok kobiet no i facetow niestety rowniez 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2005 #28425 Napisano 6 Stycznia 2012 Gratuluje mudmana i przypomnialo mi sie zolty przyciaga wzrok kobiet no i facetow niestety rowniez Znów świetna fotka!! Po krótkiej przerwie świątecznej ponownie zakochałem się w tym żółtym Diverku Seiko Masz rację, że te zegarki mają w sobie coś co przyciąga wzrok obojga płci!! Mój MUDMAN będzie po niedzieli testowany, chyba że napada śniegu po kolana to test odłoży się w czasie! 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach