Janek Sarnowski 6 #31026 Napisano 9 Kwietnia 2012 Dzisiaj odswietnie - Japonskie dzielo sztuki 0 Doxa jest " za tania" na ten projekt. Może w przyszłym roku? - czyli najlepsze kryteria wyboru zegarka forumowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 27065 #31027 Napisano 9 Kwietnia 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #31028 Napisano 9 Kwietnia 2012 KRÓL(ik) JEST NAGI 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1316 #31029 Napisano 9 Kwietnia 2012 Świetny! Jaki to model? TI47 coś takiego czy inny? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
quub 48 #31030 Napisano 9 Kwietnia 2012 0 Kuba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InfectedControl 2 #31031 Napisano 9 Kwietnia 2012 Ruhla Chrono 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek Sarnowski 6 #31032 Napisano 9 Kwietnia 2012 Zmiana na cos luzniejszego 0 Doxa jest " za tania" na ten projekt. Może w przyszłym roku? - czyli najlepsze kryteria wyboru zegarka forumowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ygrene 54 #31033 Napisano 9 Kwietnia 2012 Czy wyżej pokazany czasomierz można gdzieś kupić? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1623 #31034 Napisano 9 Kwietnia 2012 Dzięki Wszystkim za dobre słowoJacku, Gratulacje! Świetny jest! Ta biel jest powalająca kolor tarczy jest intrygujący Ale zes pan nawymiatal na 1552-giej Gratki za takiego fajnego Wulkana! vulcain, jeszcze ten model - oczywiscie gratuluje! Z drugiej strony smiac i plakac mi sie chce ile razy czytam westchnienia gdy pojawia sie on na forum. Przypomne, ze mial on byc baza do forumowej edycji 2012 i zostal raczej sponiewierany czytaj, zainteresowania nie bylo o Nauticalu myślałem znacznie wcześniej - to jest świadomy wybór(aczkolwiek jak zaczęliśmy temat zegarka klubowego to się ucieszyłem, jednak szybko doszedłem do wniosku, że nic z tego nie będzie i trzeba pomyśleć samemu) Dla mnie bryła koperty,wskazówki i wypukłe szkło jak najbardziej ok.Tylko ta tarcza...tarcza jest całkiem dyskretna w swej zawiłości na pierwszym planie jest ring z indeksami 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #31035 Napisano 9 Kwietnia 2012 Czy wyżej pokazany czasomierz można gdzieś kupić? Jak masz szczęscie to na rynku wtórnym... jednak to dość mała limitacja tak więc niezbyt często się trafia 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3879 #31036 Napisano 9 Kwietnia 2012 (edytowane) Tak Pablo to Ti47 na gumie od Stenka Edytowane 9 Kwietnia 2012 przez Robnyc 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek Sarnowski 6 #31037 Napisano 9 Kwietnia 2012 (edytowane) Czy wyżej pokazany czasomierz można gdzieś kupić? Juz nie,to limitacja tylko 70 sztuk.Byly wyprzedane juz pare miesiecy przed produkcja Ale uzywki sie czasem trafiaja. Edytowane 9 Kwietnia 2012 przez Janek Sarnowski 0 Doxa jest " za tania" na ten projekt. Może w przyszłym roku? - czyli najlepsze kryteria wyboru zegarka forumowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bumak 1 #31038 Napisano 9 Kwietnia 2012 Santino - piękny zegarek może coś więcej 0 Pozdrawiam,Grzegorz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek Sarnowski 6 #31039 Napisano 9 Kwietnia 2012 Skoro to Sylwkowy mod to zapewne molnia w srodku 0 Doxa jest " za tania" na ten projekt. Może w przyszłym roku? - czyli najlepsze kryteria wyboru zegarka forumowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #31040 Napisano 9 Kwietnia 2012 Jacku - przepiękny ten Wulkan gratulację Janek - jak ja żałuję że przegapiłem ten zegarek A u mnie cały czas ostatnio U1 ale już w przyszły wtorek odbieram spóżniony prezent urodzinowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #31041 Napisano 9 Kwietnia 2012 Co kupiłeś? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lort 3080 #31042 Napisano 9 Kwietnia 2012 hej quub mogę prosić jakąś referencję tego zenitha. LORT 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #31043 Napisano 9 Kwietnia 2012 Co kupiłeś? Pochwalę się we wtorek Powiem tylko że przymierzyłem i się zakochałem. Miał być już na urodziny w zeszłym miesiącu ale nie mogłem się zdecydować co do koloru 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #31044 Napisano 9 Kwietnia 2012 (edytowane) Czekam w takim razie U mnie dzisiaj takie o to maleństwo : Uploaded with ImageShack.us Zdjęcie nie jest dzisiejsze. Edytowane 9 Kwietnia 2012 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strix 1245 #31045 Napisano 9 Kwietnia 2012 wintydzowo w zlany poniedzialek bylo Pozdrs Sprzedam:Piekny Tissot PRS516, nieprodukowana już wersjaPrzeswietny Seiko Flightmaster PilotPociąg-ający Mondaine Night Vision z Trytem 0 \/\/\/https://www.instagram.com/strixpixmix/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #31046 Napisano 9 Kwietnia 2012 Strix, świetny zegarek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wampirek 2 #31047 Napisano 9 Kwietnia 2012 Od piątku włączenie: Ale po powrocie do domu ze świąt: I tak już pewnie zostanie na dłuuuugi czas, bo bardzo tęskniłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 197 #31048 Napisano 10 Kwietnia 2012 Dzisiaj bateria się poddała Miał ktoś z Was takie cudo? 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrLuke 0 #31049 Napisano 10 Kwietnia 2012 (edytowane) Edytowane 10 Kwietnia 2012 przez MrLuke 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bert69 279 #31050 Napisano 10 Kwietnia 2012 ORIS o poranku 0 Pozdrawiam, Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach