irekm 1050 #36226 Napisano 6 Października 2012 A ja znowu na czarno , robi sie to moj ulubiony sportowy zegarek 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 709 #36227 Napisano 6 Października 2012 Omega też robi fajne zegarki.. Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #36228 Napisano 6 Października 2012 bardzo fajne 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #36229 Napisano 6 Października 2012 Wczoraj i dzisiaj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bogdancz 7351 #36230 Napisano 6 Października 2012 Ja dziś dalej ,,Seikowo" 0 ,,Zauważyliście, że każdy jadący wolniej od nas to palant, a szybciej - szaleniec? (George Carlin) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 620 #36231 Napisano 6 Października 2012 Wczoraj i dzisiaj Oj wkurzasz... i to bardzo 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekglaz 55 #36232 Napisano 6 Października 2012 Omega też robi fajne zegarki.. Uploaded with ImageShack.us Sangdo również RG 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3934 #36233 Napisano 6 Października 2012 (edytowane) W dodatku Sangdo ma lepszych reklamujących haha Design omegi napisy Rolexa ...perpetual/datejust i sukces murowany Edytowane 6 Października 2012 przez QuadrifoglioVerde 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 709 #36234 Napisano 6 Października 2012 No proszę aqua ma naśladowców!Zupełnie jak sub... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekglaz 55 #36235 Napisano 6 Października 2012 W dzisiejszych czasach praktycznie wszystko ma swoich naśladowców Te Sangdo występują w różnych wersjach, np. na bogato : RG 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jabol 0 #36236 Napisano 6 Października 2012 JLC:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #36237 Napisano 6 Października 2012 jesteś wielkim szczęściarzem , bo tego modelu już nie produkują , ale wizualnie , funkcjonalnie i mechanicznie to prawdziwy majstersztyk ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jabol 0 #36238 Napisano 6 Października 2012 jesteś wielkim szczęściarzem , bo tego modelu już nie produkują , ale wizualnie , funkcjonalnie i mechanicznie to prawdziwy majstersztyk ! Dzięki. Twój AP też jest piękny:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #36239 Napisano 7 Października 2012 Nowe wdzianko na jesień. 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #36240 Napisano 7 Października 2012 Nowe wdzianko na jesień. Ten gruby pasek, kojarzy mi się z Panerai Michała 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 620 #36241 Napisano 7 Października 2012 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #36242 Napisano 7 Października 2012 No proszę aqua ma naśladowców!Zupełnie jak sub... To nie są naśladowcy tylko złodzieje. I Tom Cruise dał się wkręcić w reklamowanie podróby i uwiarygadnia swoją osobą szemrany produkt ?. Żenada. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Narfas 62 #36243 Napisano 7 Października 2012 To nie są naśladowcy tylko złodzieje. I Tom Cruise dał się wkręcić w reklamowanie podróby i uwiarygadnia swoją osobą szemrany produkt ?. Żenada. Podobno w następnej reklamie mają wkleić tam zdjęcie Papieża, Obamy i Putina. Jednocześnie! pozdrawiamNarfas 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi_Leg 261 #36244 Napisano 7 Października 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #36245 Napisano 7 Października 2012 Podobno w następnej reklamie mają wkleić tam zdjęcie Papieża, Obamy i Putina. Jednocześnie! Jak ściema, to chyba prawnicy będą mieli co robić . No cóż... trzeba na "marketingowe wyczyny" Chińczyków uważać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 709 #36246 Napisano 7 Października 2012 Nie rozumiem ludzi którzy kupują ten chiński badziew.Nie lepiej kupić firmowego seagula,który ma w swojej ofercie interesujące niedrogie zegarki? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #36247 Napisano 7 Października 2012 Piękna Marina , robi wrażenie . Gratulacje . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #36248 Napisano 7 Października 2012 (edytowane) Nie rozumiem ludzi którzy kupują ten chiński badziew.Nie lepiej kupić firmowego seagula,który ma w swojej ofercie interesujące niedrogie zegarki? A to całe Sangdo to co to w ogóle jest ?. Mają jakąś stronę internetową, bo nie mogę ich namierzyć ?. He he, moja wiedza na temat chińskiego zegarmistrzostwa zaczyna i kończy się na Kiu Tai Yu. Czy poza Kiu oni w ogóle mają coś godnego uwagi ?. Edytowane 7 Października 2012 przez McIntosh 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 28569 #36249 Napisano 7 Października 2012 Wysłane za pomocą Tapatalk 2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Narfas 62 #36250 Napisano 7 Października 2012 (edytowane) A to całe Sangdo to co to w ogóle jest ?. Mają jakąś stronę internetową, bo nie mogę ich namierzyć ?. He he, moja wiedza na temat chińskiego zegarmistrzostwa zaczyna i kończy się na Kiu Tai Yu. Czy poza Kiu oni w ogóle mają coś godnego uwagi ?. Sangdo to Hong Kong, a temat jest kłopotliwy, szczególnie tutaj, bo, jak to już bywa w tym biznesie, jest sporo mniejszych i większych firemek. Z tych większych:- SeaGull- Shanghai- Beijing...a potem zaczynają się schody, bo rozróżnienie co jest chińskie a co nie staje się coraz bardziej kłopotliwe, tym bardziej że trudno określić co powoduje, że zegarek pochodzi z tego czy innego kraju. W każdym razie jeśli jakaś firma wyprowadza produkcję do Chin, to niech się później niczemu nie dziwi. Za to w czasie hegemonii Swatch Group i utrudnionego dostępu do tej nieszczęsnej ETY budujący jest rozwój kilkuosobowych manufaktur (nie tylko w Chinach, ale dzięki ich przemysłowi).Oczywiście można bić pianę i wyciągać stary temat, gdzie to właściwie produkuje się części do ETY, Sellity, albo i całe kwarcoki, ale sobie daruję.Do tego dochodzi sprawa własności niektórych brandów (o ile sprawa np. szacownej marki Titus et Solvil jest całkiem oczywista, o tyle np. z Ingersollem czy, podobno, Roamerem może być problem, bo pieniądze nie znają granic). Z tego też powodu mam głęboko gdzieś kraj pochodzenia zegarka. pozdrawiamNarfas Edytowane 7 Października 2012 przez Narfas 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach