antjama 24 #39151 Napisano 18 Grudnia 2012 do niebieskiej koszuli 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #39152 Napisano 18 Grudnia 2012 Dziś idzie na przegląd więc musze się nim troszkę nacieszyć Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlamfajer 32 #39153 Napisano 18 Grudnia 2012 Tomasz, fajny ten Cosmic, zazdraszczam, a jeszcze bardziej zazdraszczam nadgarstka, na który pasuje tyle fajnych wintydży.Na moim zadomowiła się Omega Dynamic i odkleić się nie chce. 0 [wysłane z mojego Atari 65XE] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #39154 Napisano 18 Grudnia 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 26961 #39155 Napisano 18 Grudnia 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@rtur 9 #39156 Napisano 18 Grudnia 2012 A ja dziś oryginał , no chyba że wpadnie Andrzej i coś znajdzie 0 @rtur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jlw 3180 #39157 Napisano 18 Grudnia 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #39158 Napisano 18 Grudnia 2012 (edytowane) Rychu gratuluję tytanowego samuraia .To nowy nabytek czy coś przespałem? Edytowane 18 Grudnia 2012 przez waldii 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #39159 Napisano 18 Grudnia 2012 dawno żaden zegarek tak nie opanował mojego nadgarstka haha, od 5 dni jem z nim, pracuję, śpię, kompie się... 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piras 0 #39160 Napisano 18 Grudnia 2012 Gratuluję, to najładniejsza Doxa jaką widziałem ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #39161 Napisano 18 Grudnia 2012 Rychu gratuluję tytanowego samuraia .To nowy nabytek czy coś przespałem?Dzięki, taki nowy- stary, parę tygodni temu na forum udało się trafić, ale chyba wolę stalówkę, bo tytana jak kupiłem to do dziś przeleżał w szufladzie Choć z drugiej strony wiele zegarków tak sobie leżakuje- chyba czas to przemyśleć poważniej i dlatego uznałem, że przed poważną decyzją warto choć dać mu szansę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaszczur11 69 #39162 Napisano 18 Grudnia 2012 Gratuluję, to najładniejsza Doxa jaką widziałem ! Dlaczego ludziska wypisują takie herezje? Zegarek brzydki nie jest, ale żeby... A u mnie dzisiaj najohydniejszy zegarek na świecie.Tak przynajmniej twierdzi zdecydowana większość zegarkomaniaków, którzy go widzieli. 0 "Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #39163 Napisano 18 Grudnia 2012 (edytowane) Dlaczego ludziska wypisują takie herezje? Zegarek brzydki nie jest, ale żeby... Dlatego, że nie jest często pokazywany na forum, ja przynajmniej pierwszy raz tutaj widzę taki egzemplarz. Nie jest "przejedzony" Co do wyglądu, to nic specjalnego, ładny diverek, zegarek jakich wiele. Gratuluję Karol, niech się dobrze nosi. Edytowane 18 Grudnia 2012 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #39164 Napisano 18 Grudnia 2012 (edytowane) słuchajcie, zegarek na pewno jest urokliwy, jednak nic powalającego w nim nie ma. Generalnie można napisać, że diverek jakich wiele... tylko tak nie do końca stylistycznie zegarek nie burzy kanonów, nie przełamuje stereotypów, nawet niczym nie zaskakuje. Jest to jednak zegarek bardzo dobrze skomponowany, klasyczny w swoim nurkowatym wzornictwie, dobrze wykonany, a ze względu na swoja szate kolorystyczną bardzo przyjemny i rozweselający dla oka. Zegarek może sie zatem podobać osobom lubiącym klasyczne nurkowate wzornictwo, jednocześnie szukającym zegarka nie naśladującego w sposób nachalny innych marek,edytażaden ze mnie pisarz, ale juz kilka osób prosiło o recenzję tej dosi więc postaram sie przez weekend coś sklecić Edytowane 18 Grudnia 2012 przez karol1302 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaszczur11 69 #39165 Napisano 18 Grudnia 2012 Michał, ale uznałbyś tę Doxę za najładniejszą?Szczerze 0 "Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #39166 Napisano 18 Grudnia 2012 Rafał, ta jest najładniejszą Doxą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #39167 Napisano 18 Grudnia 2012 Jacek, dostaniesz bana :lol: 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #39168 Napisano 18 Grudnia 2012 Michał, ale uznałbyś tę Doxę za najładniejszą?Szczerze Absolutnie nie. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaszczur11 69 #39169 Napisano 18 Grudnia 2012 Jacuś nie żartuj, wszyscy wiemy, że naj naj najładniejsza jest... 0 "Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #39170 Napisano 18 Grudnia 2012 :o 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #39171 Napisano 18 Grudnia 2012 A u mnie dzisiaj najohydniejszy zegarek na świecie.Tak przynajmniej twierdzi zdecydowana większość zegarkomaniaków, którzy go widzieli. Oj tam, oj tam, nie widzieli po prostu innych modeli tej firmy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #39172 Napisano 18 Grudnia 2012 Co to za Doxa ? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaszczur11 69 #39173 Napisano 18 Grudnia 2012 Doxa Trofeo Special Edition 0 "Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1316 #39174 Napisano 18 Grudnia 2012 A ja dziś oryginał , no chyba że wpadnie Andrzej i coś znajdzie Nie chcę Cię martwić, ale według pewnej nomenklatury każdy Radiomir to "podrupka" Rolexa , więc się nie ciesz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bukszpan 8 #39175 Napisano 18 Grudnia 2012 Dlaczego ludziska wypisują takie herezje? Zegarek brzydki nie jest, ale żeby... A u mnie dzisiaj najohydniejszy zegarek na świecie.Tak przynajmniej twierdzi zdecydowana większość zegarkomaniaków, którzy go widzieli. Miss świata to to może i faktycznie nie jest, ale za to ładna brasoletka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach