karol1302 187 #39701 Napisano 26 Grudnia 2012 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 575 #39702 Napisano 26 Grudnia 2012 (edytowane) karol1302, świetna fotka. Edytowane 26 Grudnia 2012 przez kroll_czarli 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #39703 Napisano 26 Grudnia 2012 Jest to oznaczenie serii powiązane z latami produkcji zegarków. Mój RO ma oznaczenie G i pochodzi z ostatniej części rzeczonej serii (koniec roku 2010). Od stycznia 2011 pojawiały się już 15300 z oznaczeniem H i oczywiście seria ta jest kontynuowana dla 15400 (i nie tylko rzecz jasna).Darek , tak jak Mariusz juz napisal z tym tylko ze AP nie zmienia kodu literowego co roku tylko z tego co pamietam co 3 lub 4 lata . Wiec dokladny rok produkcji bazujac na samej literze jest niemozliwy do ustalenia . Moj AP byl G serial z tego co pamietam Mariusz,Irek dziękuję za informację.Szukałem ,ale nie mogłem się doczytać To może rozszyfrujemy produkcję mego AP F 92234.Ciekawi mnie ile " przezleżakował " zanim trafił do mnie? Irek Twój Pam wymiata misha -fajne te twoje okazy Może na jakiś pod stolik byś zabrał ze sobą kilka?Chętnie bym pooglądał a u mnie: Uploaded with ImageShack.us Omesie i Oriska trzeba zobaczyć na live,dużo zyskują.Szczególnie piękna czerń w Orisku.Gratki i niech cieszą jak najdłużej 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jslanina 71 #39704 Napisano 26 Grudnia 2012 Dzisiaj na łapce zeszłoroczny prezent - przepraszam za starsze zdjęcie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #39705 Napisano 26 Grudnia 2012 karol1302, świetna fotka.dzięki Karol 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #39706 Napisano 26 Grudnia 2012 (edytowane) Moim zdaniem pasuje. W ogóle uważam, że klasyczne Royal Oaki powinny być robione wyłącznie na bransoletach. Pasek psuje cały urok tego zegarka. Moim skromnym zdaniem troszkę fantazji w AP RO nie zaszkodzi Edytowane 26 Grudnia 2012 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 27102 #39707 Napisano 26 Grudnia 2012 (edytowane) Fatalnie z paskiem , zegarek wygląda jakby się coś od niego oderwało, z bransoletą tworzy idealnie dopełniającą się całość. Edytowane 26 Grudnia 2012 przez Mirosuaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #39708 Napisano 26 Grudnia 2012 Hmmm, powyższa fotka tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że bransoleta lepsza... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@rtur 9 #39709 Napisano 26 Grudnia 2012 (edytowane) Moim skromnym zdaniem troszkę fantazji w AP RO nie zaszkodzi Moim zdaniem zupełnie nie ! Kształt koperty zrasta się z branzoletą , a tutaj? Co to jest? Proteza! Edytowane 28 Grudnia 2012 przez @rtur 0 @rtur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość PICAD #39710 Napisano 26 Grudnia 2012 W przypadku tego paska bransoleta wypada zdecydowanie lepiej, co nie zmienia to faktu, że dla mnie do garnituru nie pasuje w ogóle, ale niech każdy nosi co lubi, nawet pomarańczowa doxe. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #39711 Napisano 26 Grudnia 2012 Rozumiem ,że sie AP RO na pasku nie podoba Ja jednak zaryzykowałbym dopasować doń ciemnobrązowego aligatora,tylko cena mnie przeraża W cenie 4 elementów łączących kopertę z paskiem + pasek + klamra można kupić ....to Mariusz świetne ,realne foto 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #39712 Napisano 26 Grudnia 2012 karol1302, świetna fotka.a i zegarek fajny ;-) Niektóre fotki potrafią pokazać, że liczy się jakość, a nie jakoś... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #39713 Napisano 26 Grudnia 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmborek 154 #39714 Napisano 26 Grudnia 2012 Moim zdaniem pasuje, jeden z niewielu zegarków, który pasuje w zasadzie do wszystkiego. Tak bardzo mi się spodobał, że zaczynam się zastanawiać nad kolejnym klasycznym RO. Jestem nim totalnie zachwycony! Dzisiaj będę miał w końcu chwile spokoju, to postaram się popełnić pierwsze zdjęcia do galerii. Jak pasuje do wszystkiego to proponuję założyć do dresu, klapek typu "kubota" i białych skarpetek frotte. Koniecznie czapka z daszkiem i spory złoty łańcuch. Nie muszę dodawać, że wszystko oryginalne... Wysłane z mojego HTC EVO 3D X515m 0 Piotr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #39715 Napisano 26 Grudnia 2012 Rozumiem ,że sie AP RO na pasku nie podoba Ja jednak zaryzykowałbym dopasować doń ciemnobrązowego aligatora,tylko cena mnie przeraża Wygląda nieźle choć i tak zamiast paska wolałbym złotą bransoletę. Uważam, że zachowanie spójności z kopertą w RO jest bardzo ważne dla odbioru tego zegarka. Niestety pasek tę spójność zaburza. Mariusz świetne ,realne foto Dziękuję bardzo . Fotkę robiłem iPhone 5. Jak pasuje do wszystkiego to proponuję założyć do dresu, klapek typu "kubota" i białych skarpetek frotte. Koniecznie czapka z daszkiem i spory złoty łańcuch. Nie muszę dodawać, że wszystko oryginalne... Wszystko można wyśmiać i sprowadzić do absurdu. Jednak moim zdaniem Michał ma rację. RO to bardzo uniwersalny czasomierz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 27102 #39716 Napisano 26 Grudnia 2012 Zegarek + reklama mojego miasta:rolleyes: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz G7900 2 #39717 Napisano 26 Grudnia 2012 (edytowane) Krystian Alaska super nie myślałem ze Speedmaster z białą tarczą ma prawo bytu ale przekonałem się i bardzo fajnie wygląda nie sprzedaj!! Mirosuaw co to za miasto? Edytowane 26 Grudnia 2012 przez Łukasz G7900 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartek.siwiec 9 #39718 Napisano 26 Grudnia 2012 Mirosuaw co to za miasto? Strzelam, że Lublin 0 Pozdrawiam,Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartek.siwiec 9 #39719 Napisano 26 Grudnia 2012 U mnie dziś tak 0 Pozdrawiam,Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #39720 Napisano 26 Grudnia 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #39721 Napisano 26 Grudnia 2012 Tak na szybko od niechcenia 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #39722 Napisano 26 Grudnia 2012 Jak pasuje do wszystkiego to proponuję założyć do dresu, klapek typu "kubota" i białych skarpetek frotte. Koniecznie czapka z daszkiem i spory złoty łańcuch. Nie muszę dodawać, że wszystko oryginalne... Tak to się ubieram tylko wtedy jak wkładam Rolexa 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@rtur 9 #39723 Napisano 26 Grudnia 2012 Tak to się ubieram tylko wtedy jak wkładam Rolexa Zastanawiam się co kupić i jako znawcę proszę o pomoc- najpierw dresy czy Rolex? I jeszcze jedno do guru modowego - czy dres i klapki można nosić z Paneraiem - powiedzmy z submersible? 0 @rtur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz G7900 2 #39724 Napisano 26 Grudnia 2012 Armani,Chanel i AP 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #39725 Napisano 26 Grudnia 2012 (edytowane) Artur, do Rolaxa tak najlepiej : Edytowane 26 Grudnia 2012 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach