.misha. 10 #41001 Napisano 21 Stycznia 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #41002 Napisano 21 Stycznia 2013 Ile ta 5 ma średnicy, bo wygląda na zdjęciu jak olbrzym :-) 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
3nity 5 #41003 Napisano 21 Stycznia 2013 Niezmiennie od kilku dni. Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #41004 Napisano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Ja dziś w ciepłych kolorach. Za oknem biało i zimno więc trzeba się ogrzać maluch: Pozdrawiam, bardzo ladne Omegi Uff..Wyjęty z pod noża, już prawie sprzedany i w ostatniej chwili się wycofałem.Normalnie w życiu jestem stabilny, ale jak chodzi o zegarki to jakaś szajba Uploaded with ImageShack.us Edit: Dzięki Bartek79 za kubeł zimnej wody w sprawie tej sprzedaży i AP Divera. Pozdrawiam Gdzie jak gdzie, ale wlasnie w takich sytuacjach nie wypada wrecz nie poratulowac podjecia prawidlowej decyzji , co niniejszym czynie. Edytowane 21 Stycznia 2013 przez chrono-craze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drake 90 #41005 Napisano 21 Stycznia 2013 Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotr3k 0 #41006 Napisano 21 Stycznia 2013 Witam Co to za model Seiko ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anda_7 12 #41007 Napisano 21 Stycznia 2013 Uff..Wyjęty z pod noża, już prawie sprzedany i w ostatniej chwili się wycofałem.Normalnie w życiu jestem stabilny, ale jak chodzi o zegarki to jakaś szajba Uploaded with ImageShack.us Edit: Dzięki Bartek79 za kubeł zimnej wody w sprawie tej sprzedaży i AP Divera. PozdrawiamA ja mam dylemat z głowy... Zastanawiałem się skąd wytrzasnąć pieniądze? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goTomek 17 #41008 Napisano 21 Stycznia 2013 Ile ta 5 ma średnicy, bo wygląda na zdjęciu jak olbrzym :-)Trochę "zasługa" ujęcia, zresztą na moim smukłym nadgarstku (16,5) wszystko wygląda olbrzymio, trzy ogniwa zdjęte i jeszcze ma luz.Wg specyfikacji 41 i tyle ma czarny bezel, koperta minimalnie się rozszerza, z koronką wg specyfikacji 45, jest ciut więcej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #41009 Napisano 21 Stycznia 2013 dzisiaj na sportowo: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lks1984 7 #41010 Napisano 21 Stycznia 2013 0 World Wide Watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #41011 Napisano 21 Stycznia 2013 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #41012 Napisano 21 Stycznia 2013 Co Wy z tymi kożuchami ? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #41013 Napisano 21 Stycznia 2013 Co Wy z tymi kożuchami ? Zima panie,zima.I do auta wygodniej 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #41014 Napisano 21 Stycznia 2013 No tak, ja to już zapomniałem co to znaczy minus kilkanaście. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ASTRAL 4697 #41015 Napisano 21 Stycznia 2013 U mnie dzisiaj Pam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Moosehead 0 #41016 Napisano 21 Stycznia 2013 a może to nie kożuchy, ino takie pilotki stylowe? w stylu "na taryfiarza"? U mnie dziś tak: 0 Że tak wprawdzie jest obecnie, jak jest, ale nikt nie powiedział, że tak koniecznie być musiało ani że tak zawsze być musi, ten wyścig opętańczy, w którym człowiek, który sobie siądzie i się zagapi, stał się przestępcą wobec epoki swojej, bo nie powinien ani posiedzieć na przyzbie, ani się zagapiać, ani herbatkę wypić spokojnie, tylko zaraz lecieć i coś rozwijać.Mrożek do Lema AD 1963 (sic) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #41017 Napisano 21 Stycznia 2013 (edytowane) U mnie dzisiaj Pam O ! Pam!Skąd tu Pam? p.s. Michał ,w PL tzw. zielonej wyspie, kożuch to jedno z podstawowych męskich odzień , zaraz pooooooooo .....................................................................................................kontuszu Edytowane 21 Stycznia 2013 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #41018 Napisano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Super zegarki pokazujecie, zwłaszcza Rolex, AP i Pam. Edytowane 21 Stycznia 2013 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2122 #41019 Napisano 21 Stycznia 2013 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturzbsk 4041 #41020 Napisano 21 Stycznia 2013 Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #41021 Napisano 21 Stycznia 2013 (edytowane) i hop Edytowane 21 Stycznia 2013 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2122 #41022 Napisano 21 Stycznia 2013 i hop Przydał by mi się Tough Solar a jeszcze bardziej Waveceptor 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartek.siwiec 9 #41023 Napisano 21 Stycznia 2013 0 Pozdrawiam,Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daniel4g 0 #41024 Napisano 21 Stycznia 2013 Dzisiaj na pomarańczowej gumie: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24525 #41025 Napisano 21 Stycznia 2013 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach