pawelb29 801 #41026 Napisano 21 Stycznia 2013 Na tym zdjęciu wyglada na dużo droższy zegarek niż jest w rzeczywistości 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek79 1672 #41027 Napisano 21 Stycznia 2013 Uff..Wyjęty z pod noża, już prawie sprzedany i w ostatniej chwili się wycofałem.Normalnie w życiu jestem stabilny, ale jak chodzi o zegarki to jakaś szajba Uploaded with ImageShack.us Edit: Dzięki Bartek79 za kubeł zimnej wody w sprawie tej sprzedaży i AP Divera. Pozdrawiam Nie ma za co Pablo. Kiedyś Ty mnie przekonałeś do Rolka a ja tylko Tobie przypomniałem dlaczego warto przy nim pozostać Po AP kiedyś wybierzemy się razem Eye lip świetny Zenek i zdjęcie. Ostrzyłem sobie zęby na niego jak był na bazarku. Od Kuby? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mugo 0 #41028 Napisano 21 Stycznia 2013 Nigdy sie nie przekonam, damski rozmiar na damskiej branzoletce...Sorry, kompletnie nie lapie fascynacji tym czyms... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blut 635 #41029 Napisano 21 Stycznia 2013 dzisiaj na sportowo: Czy moge prosic o nr ref 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mich@ł 0 #41030 Napisano 21 Stycznia 2013 (edytowane) pozwolilem sobie zacytowac bo piekny jest ten zenith Edytowane 21 Stycznia 2013 przez Mich@ł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 12945 #41031 Napisano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Nigdy sie nie przekonam, damski rozmiar na damskiej branzoletce...Sorry, kompletnie nie lapie fascynacji tym czyms...Sorry za zaśmiecanie, ale od jakich wartości zaczynają się wg Kolegi "męskie" rozmiary i jak wyglądają "męskie" bransolety? edit: mała korekta Edytowane 21 Stycznia 2013 przez rafi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Election 3 #41032 Napisano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Nigdy sie nie przekonam, damski rozmiar na damskiej branzoletce...Sorry, kompletnie nie lapie fascynacji tym czyms... Pope Facepalm ...bo słów po prostu brak. Przecież zawsze sobie można 50mm Charlesa Delona czy innego Diesela kupić Edytowane 21 Stycznia 2013 przez Election 0 [b][i] Poszukuję starych high-end quartz'ów, zegarków kamertonowych i innych dzieci rewolucji elektronicznej [/i][/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #41033 Napisano 21 Stycznia 2013 Szczerze, to w życiu mi nawet nie przebiegło przez myśl, że ktoś może uznać projekt Genty za damski zegarek. Jego współczesne interpretacje (jak np. Hublot), aż kipią testosteronem Fajnie wygląda ten J.Springs. 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 72 #41034 Napisano 21 Stycznia 2013 kurna, a ja noszę czasem 32 mm i to na mocno zwężającej się ku zapięciu bransie . już kiedyś pisałem, że o ile koperta w RO to absolutny top zegarkowego designu, to tarcza do mnie nie przemawia, szczególnie w jasnym wydaniu. może na żywo zyskuje, nie wiem, nie widziałem. na zdjęciach - szczególnie z odległości - nufing speszyl. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mugo 0 #41035 Napisano 22 Stycznia 2013 Wyglada to na jakis masowy brain wash - wszyscy udaja, ze piekny.To chyba jasne, ze 90% damskich zegarkow tak wyglada, chocby pierwszy z brzegu: a maly size oczywiscie dodatkowo wplywa na odbior.Sluchajcie, jak wam sie podoba to super, ale przestancie mnie benedyktemobrzucac za oczywista oczywistosc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #41036 Napisano 22 Stycznia 2013 Wyglada to na jakis masowy brain wash - wszyscy udaja, ze piekny.To chyba jasne, ze 90% damskich zegarkow tak wyglada, chocby pierwszy z brzegu... a maly size oczywiscie dodatkowo wplywa na odbior.Sluchajcie, jak wam sie podoba to super, ale przestancie mnie benedyktemobrzucac za oczywista oczywistosc Czy Ty w ogóle widziałeś RO 15300 na żywo czy piszesz o swoich wyobrażeniach ?. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #41037 Napisano 22 Stycznia 2013 Nigdy sie nie przekonam, damski rozmiar na damskiej branzoletce... Mocne wejście jak to mówią 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral666 2 #41038 Napisano 22 Stycznia 2013 dziś damski diver 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kobas 329 #41039 Napisano 22 Stycznia 2013 Męski rozmiar, męski kolor, męska marka - a moja żona chce go podkradać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral666 2 #41040 Napisano 22 Stycznia 2013 Męski rozmiar, męski kolor, męska marka - a moja żona chce go podkradać moja też mi podkrada zegarki i właśnie te duże, męskie, żeglarskie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral666 2 #41041 Napisano 22 Stycznia 2013 Męski rozmiar, męski kolor, męska marka - a moja żona chce go podkradać a nawiasem mówiąc to ten oris fajny, choć wcale nie jest duży, ma pewnie już z 10 latek, jak sie sprawuje? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kobas 329 #41042 Napisano 22 Stycznia 2013 Oris - nówka nieśmigana - kupiony dwa miesiące temu. Rozmiar koperty - 41 mm. Jestem zaskoczony jego dokładnością. Od miesiąca nie przestawiam czasu, bo jego tolerancja +/- 1 sek/24 h. Natomiast w tym czasie kupułem też ML chrono z bardziej skomplikowanym mechanizmem i jego dokładność wynosi +7sek/24 h 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #41043 Napisano 22 Stycznia 2013 Miało być dziś rano coś zupełnie innego. Nie udało się... Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #41044 Napisano 22 Stycznia 2013 Aż tak bardzo Ci przypadła do gustu ta Omega? Bardzo ładny zegarek. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tytan 0 #41045 Napisano 22 Stycznia 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kierownik 117 #41046 Napisano 22 Stycznia 2013 Jedyny w swoim rodzaju teścik kompatybilności 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #41047 Napisano 22 Stycznia 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4515 #41048 Napisano 22 Stycznia 2013 Jedyny w swoim rodzaju teścik kompatybilności dobrze wyszło 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #41049 Napisano 22 Stycznia 2013 To ciut lepsze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #41050 Napisano 22 Stycznia 2013 Aż tak bardzo Ci przypadła do gustu ta Omega? Bardzo ładny zegarek.Najwyraźniej. Nie spodziewałem się w sumie bo jak wiesz jest to maleństwo. Ale od kiedy zmieniłem pasek zegarek zaczął inaczej układać się na ręku i jego prostota do mnie gada. Poza tym kolorystycznie mi dziś pasował do ciuchów. Brązowy pasek zdecydował 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach