carlito1 59 #28851 Napisano 21 Stycznia 2012 Nie zauważyłem Marcin żebym miał jakiekolwiek trudności z odczytem godziny. Ile kosztuje? Jak na tak dobrze wykonany czasomierz, to niewiele. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz G7900 2 #28852 Napisano 21 Stycznia 2012 Cudny zegarek,szczere gratulacje i brdzo zazdroszczę Mam nadzieję że poza galerią skusisz się na jakąs prezentsację,recenzję wideo?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #28853 Napisano 21 Stycznia 2012 Tak, postaram się o jakieś wideo + krótka recenzja, z tym, że w późniejszym terminie. Pamiętam też, że obiecałem przecież komuś z forum zrobić wideo Zenitha, jak zapitala sekunda przy włączonym stoperze. Oj muszę się wziąć ostro do roboty 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #28854 Napisano 21 Stycznia 2012 typowo 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #28855 Napisano 21 Stycznia 2012 Bardzo ladny Glycine. Prostota (a wrecz surowosc) design-u dodaje mu osobliwego uroku. Takie zegarki lubie najbardziej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PustyRZE 69 #28856 Napisano 21 Stycznia 2012 Dzisiaj taki "potworek" wystaje spod rękawa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kierownik 117 #28857 Napisano 21 Stycznia 2012 Swoją zegarkową przygodę rozpoczynałem od SKX009K. Do wczoraj na przegubie nostalgiczny zakup - SKX009J + sexy blaszka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2413 #28858 Napisano 21 Stycznia 2012 Tak, postaram się o jakieś wideo + krótka recenzja, z tym, że w późniejszym terminie. Pamiętam też, że obiecałem przecież komuś z forum zrobić wideo Zenitha, jak zapitala sekunda przy włączonym stoperze. Oj muszę się wziąć ostro do roboty Obiecałeś, obiecałeś... Ale już sobie znalazłem: http://www.youtube.com/watch?v=XePLzM-fJtk PozdrawiamTomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #28859 Napisano 21 Stycznia 2012 Swoją zegarkową przygodę rozpoczynałem od SKX009K. Do wczoraj na przegubie nostalgiczny zakup - SKX009J + sexy blaszka Piekny jest ten SKX009J, rasowy 'japonczyk'. Tylko ta bransoleta jakas taka... dziwaczna. Mysle ze na gumie prezentowalby sie lepiej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #28860 Napisano 21 Stycznia 2012 Dziś, wczoraj, przedwczoraj itd. Nie mogłem ostrości złapać obiektywem, ale to Airman i zimowe pstrągi Uploaded with ImageShack.us 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2327 #28861 Napisano 21 Stycznia 2012 (edytowane) ZAGADKA LITERACKA Z NAGRODĄ!!!! Edytowane 21 Stycznia 2012 przez ladek22 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek1974r 15 #28862 Napisano 21 Stycznia 2012 Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kierownik 117 #28863 Napisano 21 Stycznia 2012 Piekny jest ten SKX009J, rasowy 'japonczyk'. Tylko ta bransoleta jakas taka... dziwaczna. Mysle ze na gumie prezentowalby sie lepiej. To właśnie ta bransoleta była głównym pretekstem do zakupu kolejnego zegarka.Razor to żadna nowość w Seiko.Zakochałem się w niej widząc m.in. takie zdjęcia: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #28864 Napisano 21 Stycznia 2012 Mój pierwszy Rolex, po tym jakie robi na mnie wrażenie ten zegarek, zapewne nie ostatni Strasznie się ciesze, jest fantastyczny !!!Gratulacje Michał- świetny zegarek! Nie przejmuj się brakiem AR- całe szczęście, że go nie ma. Fajnie, że są jeszcze tacy producenci, którzy wiedzą co dobre! Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #28865 Napisano 21 Stycznia 2012 Dzięki Marcin, a brakiem AR się w ogóle nie przejmuję, tak naprawde jest mi to obojętne Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1316 #28866 Napisano 21 Stycznia 2012 Darek1974r świetne to zdjęcie! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
colector 736 #28867 Napisano 21 Stycznia 2012 Alpinist na ''alpinusie'' 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz G7900 2 #28868 Napisano 21 Stycznia 2012 Dzięki Marcin, a brakiem AR się w ogóle nie przejmuję, tak naprawde jest mi to obojętne Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Folijki cały czas zabezpieczają rolka widzę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #28869 Napisano 21 Stycznia 2012 I tu mnie masz 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #28870 Napisano 21 Stycznia 2012 Carlito gratuluję Rolexa i niech się dobrze nosi. U mnie zdjęcie niedzisiejsze ale zegarek i pogoda za oknem dokładnie taka sama. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 30469 #28871 Napisano 21 Stycznia 2012 Gratulacje Michał, piękny Rolex.Na razie Rolex rządzi, więc skromnie wstawię tylko Seiko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2327 #28872 Napisano 21 Stycznia 2012 Wygląda na to, że wszyscy już gratulowali koledze "carlito1" ROLEXA Zostałem ostatni, więc GRATULUJĘ i ja!!!!...ZAGADKA LITERACKA Z NAGRODĄ!!!! 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość darekmp3 #28873 Napisano 21 Stycznia 2012 Idealny rozmiar zegarka + bransoleta, która dla mnie jest wygodniejsza niż najlepszy pasek skórzany = Rolex he he 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 662 #28874 Napisano 21 Stycznia 2012 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diablo_ 0 #28875 Napisano 21 Stycznia 2012 a ja taki mały off-top wprowadzę - ile trzeba liczyć $, żeby zakupić takiego rolexa? chodzi mi o nówkę. 8500 USD? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach