Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

6 godzin temu, eye_lip napisał(-a):

To jakiś nowy model, zarówno heritage limitki jak.i ten mój nigdy nie miały przeszklonego.

Próbuję coś przeczytać w sieci ale niewiele znalazłam. Nowy model nie, raczej starszy bo chyba już wycofywany z produkcji. W sieci sprzedaży pojedyncze sztuki a na stronie producenta w ogóle ich nie widzę. Reedycja była w 2001 ale czy to ten rok czy jeszcze późniejsza wersja, nie mam pojęcia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 30.08.2024 o 11:37, Genovese_ napisał(-a):

DSCF5112.jpeg

DSCF4935.jpeg

ooooo, fajny, Steeldive z napisem Rolex i paskiem ze strusia za 60 zł z alliexpert ............ :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, Petru23 napisał(-a):

Taka sytuacja... Dokładnie 15 lat temu (5.09 tuż przed 20:15) miałem swój "pierwszy taniec" 😉

IMG_20240905_201445121~2.jpg

Edit

Czyli jestem... Kryształowy 🙄

Gratulacje dla Was! Najlepszości na kolejne 15 i więcej lat,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, Malwes napisał(-a):

Próbuję coś przeczytać w sieci ale niewiele znalazłam. Nowy model nie, raczej starszy bo chyba już wycofywany z produkcji. W sieci sprzedaży pojedyncze sztuki a na stronie producenta w ogóle ich nie widzę. Reedycja była w 2001 ale czy to ten rok czy jeszcze późniejsza wersja, nie mam pojęcia.

To jak pisałem całkiem nowy zegarek, 2021 model jak podano powyżej.

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, eye_lip napisał(-a):

To jak pisałem całkiem nowy zegarek, 2021 model jak podano powyżej.

Gdzieś na stronie zagranicznej napisane było o reedycji 2001, nie 2021. Ale nic to, najważniejsze, że ładny i kocham ogromnie 🤩. A z ciekawości napiszę do Tissota w wolnej chwili. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
20 minut temu, Malwes napisał(-a):

Gdzieś na stronie zagranicznej napisane było o reedycji 2001, nie 2021. Ale nic to, najważniejsze, że ładny i kocham ogromnie 🤩. A z ciekawości napiszę do Tissota w wolnej chwili. 

Echhh.. w 2001 była reedycja Porto z kolekcji Heritage z giloszowaną tarcza (limitka) plus potem didali chrono regularne i następnie przez wiele lat model nie był w żadnej formie w produkcji i powrócił na przełomie 20/21

Edytowane przez eye_lip

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, eye_lip napisał(-a):

Echhh.. w 2001 była reedycja Porto z kolekcji Heritage z giloszowaną tarcza (limitka) plus potem didali chrono regularne i następnie przez wiele lat model nie był w żadnej formie w produkcji i powrócił na przełomie 20/21

Ok, to być może to jest właśnie ta wersja. Ładna jest bardzo i od jakiegoś czasu chodzi za mną złota wersja. W sumie srebrna też ładna 😈

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież tłumaczę od kilku postów że Twój to właśnie ten zegarek który ostatnio powrócił czyli modelowy 20/21.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, KobyS0 napisał(-a):

ooooo, fajny, Steeldive z napisem Rolex i paskiem ze strusia za 60 zł z alliexpert ............ :) 

brawo KobyS0 !!! no i graty świetnego wprawnego oka i wiedzy ... 😂 normalny miszcz forumowy jesteś !!! 😉

Edytowane przez Genovese_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi