Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

19 minut temu, Paulus57 napisał(-a):

Jak oceniasz wykonanie? Ja zamówiłem ostatnio zegarek tej firmy i ciekaw jestem opinii o innym modelu Baltany. 

To mój drugi model od nich i nie powiem pół złego słowa- jestem bardzo zadowolony.  Z Chińczyków miałem styczność jeszcze z Militado i Parniesem i Baltany wypada najlepiej. Jedynie paski mi nie pasują, ale ja w sumie we wszystkich zegarkach zmieniam je z fabrycznych.

Edytowane przez Krygo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
41 minut temu, Krygo napisał(-a):

To mój drugi model od nich i nie powiem pół złego słowa- jestem bardzo zadowolony.  Z Chińczyków miałem styczność jeszcze z Militado i Parniesem i Baltany wypada najlepiej. Jedynie paski mi nie pasują, ale ja w sumie we wszystkich zegarkach zmieniam je z fabrycznych.

Ja chińczyków przerobiłem bardzo dużo a o Baltany słyszałem bardzo pozytywne opinie na YT. YT to jednak źródło często nieobiektywne i stąd pytanie do kogoś, kto nie jest sponsorowany. Dzięki za info, czekam na homara Hamiltona Pionier i mam nadzieję, że też będę zadowolony. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Paulus57 napisał(-a):

Dramatyzm też można stopniować. :) 

Jak oceniasz wykonanie? Ja zamówiłem ostatnio zegarek tej firmy i ciekaw jestem opinii o innym modelu 

W sumie racja😁

Edytowane przez piotr76

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi