AK&AK 46357 #310251 Napisano 5 Lutego 35 Małżeństwo i zegarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 129215 #310252 Napisano 5 Lutego 22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kingcrimson 17264 #310253 Napisano 5 Lutego 33 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fanfar19 6165 #310254 Napisano 5 Lutego 13 godzin temu, Heavyweight2712 napisał(-a): Wiem gdzie może być jeszcze problem🤔 mam w swojej kolekcji zegarki w rozmiarze od 33mm do 38mm wagowo są dość lekkie i nie są grube dodatkowo każdy z nich jest na skórzanym pasku, noszę je zdecydowanie najczęściej i po pewnym czasie kiedy założę swojego TH czuję się jakbym miał na nadgarstku coś olbrzymiego i ciężkiego nie mogę przyzwyczaić ręki do tego zegarka i stąd chyba ten problem ale nie poddaje się chcę trochę powalczyć o ten zegarek bo jest fajny dlatego muszę poszukać odpowiedniego paska i dać mu szansę, jeżeli będę dalej odczuwał dyskomfort to problem będzie leżał w rozmiarze i grubości koperty widocznie zegarki w rozmiarze 41mm i 13mm grubości nie są dla mnie 😉 na chwilę obecną bransoletę mam dobrze wyregulowaną zegarek nie jest ani za luźny ani za ciasny. Jest wersja 39. Nawet lepsza bo nie ma dnia tygodnia. Może taka zamiana? 0 "Nikt nic nie czyta, a jeśli czyta, to nic nie rozumie, a jeśli nawet rozumie, to nic nie pamięta." - Stanisław Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81357 #310255 Napisano 5 Lutego 29 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 18986 #310256 Napisano 5 Lutego W dniu 4.02.2025 o 12:34, ireo napisał(-a): Pasek typu French Marine czyli taka trochę lepsza (?) guma od majtek z klamerką. Na zasadzie, że jak się coś nazywa z francuska, to od razu musi być wytworniejsze i droższe. Ale poza tym, to są najwygodniejsze paski, tylko nie do każdego zegarka pasują. https://erikasoriginals.com/ Guma będzie od drogich gaci. Można cudować z kolorami nitek, klamerką itp 0 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oszolom 25661 #310257 Napisano 5 Lutego 4 godziny temu, szuwi napisał(-a): jeśli jesteś tam na własną rękę, to w miarę blisko (jak na indyjskie odległości) jest Orchha. polecam. na mnie zrobiła lata temu większe wrażenie niż TJ 15 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLAWEK 01 70262 #310258 Napisano 5 Lutego 29 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bogdan57 48016 #310259 Napisano 5 Lutego 27 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6805 #310260 Napisano 5 Lutego 23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ireo 3300 #310261 Napisano 5 Lutego Godzinę temu, oszolom napisał(-a): jeśli jesteś tam na własną rękę, to w miarę blisko (jak na indyjskie odległości) jest Orchha. polecam. na mnie zrobiła lata temu większe wrażenie niż TJ A tak, Shri Ram Raja - coś tam. Nie widziałem, ale Taj Mahal nie mogłem sobie odpuścić skoro już byłem w Indiach, chociaż po pięciu godzinach „autostrady” z New Delhi do Agry z maksymalną prędkością 20 km/h miałem trochę dosyć. Fajny kraj, tylko trzeba być cierpliwym 😁 1 - ireo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fanfar19 6165 #310262 Napisano 5 Lutego 28 "Nikt nic nie czyta, a jeśli czyta, to nic nie rozumie, a jeśli nawet rozumie, to nic nie pamięta." - Stanisław Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czuszka 6856 #310263 Napisano 5 Lutego 25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SPS 56537 #310264 Napisano 5 Lutego 29 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oszolom 25661 #310265 Napisano 5 Lutego Godzinę temu, ireo napisał(-a): A tak, Shri Ram Raja - coś tam. Nie widziałem, ale Taj Mahal nie mogłem sobie odpuścić skoro już byłem w Indiach, chociaż po pięciu godzinach „autostrady” z New Delhi do Agry z maksymalną prędkością 20 km/h miałem trochę dosyć. Fajny kraj, tylko trzeba być cierpliwym 😁 tam jest tego więcej, w tej mieścinie :P. ja podróżowałem pociągami. to jest dopiero dla cierpliwych. postój 6 godzin w polu norma. 1 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eM_ 37885 #310266 Napisano 5 Lutego 24 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lejdipik 24283 #310267 Napisano 5 Lutego Bo lubię ich lumę 28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Moonlight 1684 #310268 Napisano 5 Lutego 6 godzin temu, ireo napisał(-a): Jak się nazywa ten model? https://www.marloewatchcompany.com/collections/all-watches/products/tay-itten 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 155091 #310269 Napisano 5 Lutego 33 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marak 8122 #310270 Napisano 5 Lutego Dziś w plenerze. 27 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strzala 1196 #310271 Napisano 5 Lutego 33 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Himan 8358 #310272 Napisano 5 Lutego 25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6583 #310273 Napisano 5 Lutego 6 godzin temu, oszolom napisał(-a): jeśli jesteś tam na własną rękę, to w miarę blisko (jak na indyjskie odległości) jest Orchha. polecam. na mnie zrobiła lata temu większe wrażenie niż TJ W zasadzie na własną, ale właśnie wróciliśmy do New Delhi... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dnlaie 52268 #310274 Napisano 5 Lutego 28 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84804 #310275 Napisano 5 Lutego 3 godziny temu, rafalmosty napisał(-a): Wczoraj Robert dzisiaj Ty Rafał drażnisz zdjęciem tego zegarka a mi ostatnio on siedzi w głowie 😀 4 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach