Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

13 godzin temu, Heavyweight2712 napisał(-a):

Wiem gdzie może być jeszcze problem🤔 mam w swojej kolekcji zegarki w rozmiarze od 33mm do 38mm wagowo są dość lekkie i nie są grube dodatkowo każdy z nich jest na skórzanym pasku, noszę je zdecydowanie najczęściej i po pewnym czasie kiedy założę swojego TH czuję się jakbym miał na nadgarstku coś olbrzymiego i ciężkiego nie mogę przyzwyczaić ręki do tego zegarka i stąd chyba ten problem ale nie poddaje się chcę trochę powalczyć o ten zegarek bo jest fajny dlatego muszę poszukać odpowiedniego paska i dać mu szansę, jeżeli będę dalej odczuwał dyskomfort to problem będzie leżał w rozmiarze i grubości koperty widocznie zegarki w rozmiarze 41mm i 13mm grubości nie są dla mnie 😉 na chwilę obecną bransoletę mam dobrze wyregulowaną zegarek nie jest ani za luźny ani za ciasny.

Jest wersja 39. Nawet lepsza bo nie ma dnia tygodnia. Może taka zamiana?

"Nikt nic nie czyta, a jeśli czyta, to nic nie rozumie, a jeśli nawet rozumie, to nic nie pamięta." - Stanisław Lem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 4.02.2025 o 12:34, ireo napisał(-a):

Pasek typu French Marine czyli taka trochę lepsza (?) guma od majtek z klamerką. Na zasadzie, że jak się coś nazywa z francuska, to od razu musi być wytworniejsze i droższe. Ale poza tym, to są najwygodniejsze paski, tylko nie do każdego zegarka pasują.

IMG_1471.jpeg

IMG_1474.jpeg

https://erikasoriginals.com/

Guma będzie od drogich gaci. Można cudować z kolorami nitek, klamerką itp

quartz bandit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, oszolom napisał(-a):

jeśli jesteś tam na własną rękę, to w miarę blisko (jak na indyjskie odległości) jest Orchha. polecam. na mnie zrobiła lata temu większe wrażenie niż TJ

A tak, Shri Ram Raja - coś tam. Nie widziałem, ale Taj Mahal nie mogłem sobie odpuścić skoro już byłem w Indiach, chociaż po pięciu godzinach „autostrady” z New Delhi do Agry z maksymalną prędkością 20 km/h miałem trochę dosyć. Fajny kraj, tylko trzeba być cierpliwym 😁

- ireo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, ireo napisał(-a):

A tak, Shri Ram Raja - coś tam. Nie widziałem, ale Taj Mahal nie mogłem sobie odpuścić skoro już byłem w Indiach, chociaż po pięciu godzinach „autostrady” z New Delhi do Agry z maksymalną prędkością 20 km/h miałem trochę dosyć. Fajny kraj, tylko trzeba być cierpliwym 😁

tam jest tego więcej, w tej mieścinie :P. ja podróżowałem pociągami. to jest dopiero dla cierpliwych. postój 6 godzin w polu norma.

Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, oszolom napisał(-a):

jeśli jesteś tam na własną rękę, to w miarę blisko (jak na indyjskie odległości) jest Orchha. polecam. na mnie zrobiła lata temu większe wrażenie niż TJ

98gt7.jpg

W zasadzie na własną, ale właśnie wróciliśmy do New Delhi... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, rafalmosty napisał(-a):

IMG_3692.jpeg

Wczoraj Robert dzisiaj Ty Rafał drażnisz zdjęciem tego zegarka a mi ostatnio on siedzi w głowie 😀

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi