mariusz9a 20441 #312151 Napisano 11 Marca 28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dnlaie 52647 #312152 Napisano 11 Marca 28 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ireo 3397 #312153 Napisano 11 Marca 6 godzin temu, Dnlaie napisał(-a): Nadal nie jestem przekonany czy do tego zegarka pasuje bransoleta ale muszę przyznać, że akurat ta jest fajna. 2 - ireo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bane 508 #312154 Napisano 11 Marca 2 godziny temu, Mirosuaw napisał(-a): 7 godzin temu, bane napisał(-a): Jestem zauroczony tym zegarkiem. Świetny. To wersja 38,5mm? Jak odbierasz jego grubość? Ma chyba 15mm. Dzięki. Tak, grubość w ogóle dla mnie nieodczuwalna, i zegarek wygląda proporcjonalnie. Miałem kiedyś Sinn 757, czy jakoś tak na vj7750- tam przez płaski szafir z wysoką ramką proporcje były kiepskie a zegarek 40mm Czytelność 10/10, podobny concept kolorów i typu zegarka miałem w moonwatch'u. Wg mnie tam było słabiej, choć też był czytelny. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dnlaie 52647 #312155 Napisano 11 Marca 18 minut temu, ireo napisał(-a): Nadal nie jestem przekonany czy do tego zegarka pasuje bransoleta ale muszę przyznać, że akurat ta jest fajna. Niekwestionowanym faworytem tego modelu pozostaje - czarny pasek / natomiast ta bransoleta - jest niesamowita i wygodna. *Nie jestem miłośnikiem skórzanych pasków (chyba, że u kogoś) i gdy je wkładam - noszę maksymalnie kilka dni *Natomiast mesh - bardziej pasuje tu wizualnie & całościowo, ale sprawia wrażenie bardziej zwężającego (co optycznie powiększa zegarek i średnio mi odpowiada) 1 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ireo 3397 #312156 Napisano 11 Marca Godzinę temu, Dnlaie napisał(-a): Niekwestionowanym faworytem tego modelu pozostaje - czarny pasek / natomiast ta bransoleta - jest niesamowita i wygodna. *Nie jestem miłośnikiem skórzanych pasków (chyba, że u kogoś) i gdy je wkładam - noszę maksymalnie kilka dni *Natomiast mesh - bardziej pasuje tu wizualnie & całościowo, ale sprawia wrażenie bardziej zwężającego (co optycznie powiększa zegarek i średnio mi odpowiada) Mesh albo milanese faktycznie nie za bardzo pasuje, a im wyraźniejszy wzór bransolety, tym dalej od estetyki, w której ten zegarek został zaprojektowany. W dodatku ostro zakończone ucha koperty, wyjątkowo długie, nie ułatwiają takiego połączenia. Zawsze się trochę mijają z płaszczyzną bransolety i wzmacniają wrażenie, że coś tu nie gra. Na szczęście skórzany pasek i bransoleta nie wyczerpują wszystkich opcji. Może byłbyś w stanie zaakceptować czarny perlon albo tkaninę? 2 - ireo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oszolom 25796 #312157 Napisano 11 Marca Do tego nic nie pasuje, bo ma krzywe uszy 23 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 7923 #312158 Napisano 11 Marca 5 godzin temu, Mirosuaw napisał(-a): 10 godzin temu, bane napisał(-a): Jestem zauroczony tym zegarkiem. Świetny. To wersja 38,5mm? Jak odbierasz jego grubość? Ma chyba 15mm. One mają fajnie wyprofilowaną kopertę a część wysokości to szkło. Bardzo fajnie leżą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dnlaie 52647 #312159 Napisano 11 Marca 47 minut temu, ireo napisał(-a): Mesh albo milanese faktycznie nie za bardzo pasuje, a im wyraźniejszy wzór bransolety, tym dalej od estetyki, w której ten zegarek został zaprojektowany. W dodatku ostro zakończone ucha koperty, wyjątkowo długie, nie ułatwiają takiego połączenia. Zawsze się trochę mijają z płaszczyzną bransolety i wzmacniają wrażenie, że coś tu nie gra. Na szczęście skórzany pasek i bransoleta nie wyczerpują wszystkich opcji. Może byłbyś w stanie zaakceptować czarny perlon albo tkaninę? O dziwo (wydaje mi się) że zgranie na wykończeniu (spadek wyprofilowanych uszu, względem bransolety) lepiej wypada w zestawieniu z meshem niż tą bransoletą. *Aczkolwiek przewiercone uszy - dają możliwość częstych zmian (o perlonie czy tkaninie nawet nie myślę, nie przejdzie u mnie i będzie leżeć - jak wiele pasków nato itd) 0 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KobyS0 8383 #312160 Napisano 11 Marca Takich już chyba nie produkują 😂😂😂 20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czuszka 6955 #312161 Napisano 11 Marca W dniu 12.01.2025 o 13:09, czuszka napisał(-a): Gratuluję Pani Żonie :). Ja na swój jeszcze muszę dozbierać :). Dozbierałam: 21 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 12882 #312162 Napisano 11 Marca 13 godzin temu, SzefSzefow napisał(-a): Mysle, ze sie mylisz. Ceny Otsuki Lotec nie sa sztucznie napompowane. Sa wynikiem pewnych aspektow, takich jak: - sprzedaz poprzez loterie - sprzedaz zegarkow wylacznie na rynku japonskim - bardzo dobry stosunek jakosci do ceny retail - wygrana GPHG, czyt. dodatkowy, darmowy marketing Wszystko powoduje to, ze jest duzy popyt na OL, a z racji niewystarczajacej podazy ceny na wtornym sa jakie sa. Paweł, Ty jesteś ekspertem. Oczywiście masz rację: duży popyt + mała podaż = wysoka cena. Co nie zmienia faktu, że w mojej prywatnej opinii zegarek jest brzydki i na pewno nie wart swojej ceny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qbapiasek 27986 #312163 Napisano 12 Marca Venezianico 😉 20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariusz9a 20441 #312164 Napisano 12 Marca 26 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artur74 53560 #312165 Napisano 12 Marca 24 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 155780 #312166 Napisano 12 Marca Fajnego dnia! 26 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Socool 2913 #312167 Napisano 12 Marca Chronograf z wiecznym kalendarzem. 🙂 16 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9093 #312168 Napisano 12 Marca Dalej pomarańczowy, bo ciągle zapominam zmienić na inny. Przy okazji przypomniałem sobie, że zegarek się zdejmuje jak się grzebie w okolicach kolektora ssącego 🤦 15 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLAWEK 01 70945 #312169 Napisano 12 Marca 28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 130153 #312170 Napisano 12 Marca 16 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Uhrenfreund 2495 #312171 Napisano 12 Marca 18 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2880 #312172 Napisano 12 Marca 8 godzin temu, rafi napisał(-a): Paweł, Ty jesteś ekspertem. Oczywiście masz rację: duży popyt + mała podaż = wysoka cena. Co nie zmienia faktu, że w mojej prywatnej opinii zegarek jest brzydki i na pewno nie wart swojej ceny. Czy wart czy nie wart, to juz kazdy sobie sam musi odpowiedziec na to pytanie 😉 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sisqo 6389 #312173 Napisano 12 Marca 22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 28062 #312174 Napisano 12 Marca Dzisiaj gagatek z pierwszego planu. 24 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sisqo 6389 #312175 Napisano 12 Marca 3 minutes ago, Mirosuaw said: Dzisiaj gagatek z pierwszego planu. dobry zestaw 👍 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach