Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, kornel91 napisał(-a):

Widać, że chyba siadł Oris :) 

Oj bardzo 😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
46 minut temu, mroova napisał(-a):

Mamy lato - czas na gumę. Ostrożności był nadmiar, bo (pierwszy raz) zmieniał p. Władysław z @odCzasu doCzasu - jestem pod dużym wrażeniem wprawy i kompetencji. Rozmowa z nim to ogromna przyjemność l:

IMG_20250414_165012_1.jpg

Stara gwardia, to potrafi. I co najważniejsze - chce się skupić i pomyśleć, że to parę monet kosztuje. 👏

Edytowane przez Socool

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
48 minut temu, lysolek007 napisał(-a):

;] 

IMG_20250414_190206.jpg

IMG_20250414_184149_1-01.jpg

Masz nadal dwie wersje? Super jest ten model. Bardzo lubię kolorowe zegarki. Pozazdrościłem Ci i dziś dostałem przesyłkę spod tego samego znaku firmowego. Też pozytywnie daje po oczach. :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Paulus57 napisał(-a):

Masz nadal dwie wersje? Super jest ten model. Bardzo lubię kolorowe zegarki. Pozazdrościłem Ci i dziś dostałem przesyłkę spod tego samego znaku firmowego. Też pozytywnie daje po oczach. :) 

Obie wersje nadal cieszą, no to gratuluję kolejnego zegarka, chyba z 500 już ich masz 😉, i nie zapomnij się pochwalić w wątku Mido 👍

👉📸 All Rights Reserved®                                                                    Diver'sholic 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, lysolek007 napisał(-a):

Obie wersje nadal cieszą, no to gratuluję kolejnego zegarka, chyba z 500 już ich masz 😉, i nie zapomnij się pochwalić w wątku Mido 👍

Najlepiej jakbyś to Ty poświęcił mu sesję, bo Twoje kropelki zdecydowanie lepiej się prezentują od mojej makulatury. :) Z tą ilością to mocno przesadziłeś, nie mam nawet dwóch setek. ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi