Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

34 minuty temu, Heavyweight2712 napisał(-a):

Odchodząc od tematów związanych z zegarkami chciałbym się podzielić swoimi wrażeniami po przylocie do kraju po kilku latach, przyzwyczajony do widoków w UK (klify, ocean, morze itp.) zderzam się z prawdziwą rzeczywistością z której się wyrwałem, dzięki temu mogę być częścią tego forum i cieszyć się wspaniałymi zegarkami o których nigdy wcześniej nie myślałem a tym bardziej był ich posiadaczem😉 co prawda w UK trzeba pracować dwa razy ciężej i więcej ale warto💪 a tutaj wrzucam jedną fotkę z pięknego miasta Sosnowiec 😀 jutro już powrót do rodziny 🤗 nie chcę tutaj być chcę uciekać i to prędko 😀 tęsknię za rodziną i za zegarkami które leżą na biurku 😀

IMG_3777.jpeg

Piękne, jak niektóre pejzaże ze świetnej książki pt. "Paskudnik warszawski" (https://paskudnik.com/strona-glowna/6--ebook-paskudnik-warszawski-9788394679842.html - polecam).

W brzydkich miastach rodzą się czasem wspaniali ludzie. Zresztą, niektóre zegarki wyglądają gorzej niż Sosnowiec, a ludzie je kupują za ciężkie pieniądze. Na koniec utwór niby satyryczny ale być może proroczy 

13 minut temu, Heavyweight2712 napisał(-a):

IMG_3815.jpeg

I jak dobry zegarek czy kiepski ?

Zegarek doskonały, zresztą już go tu "polubiłem" parę razy.
Kiepskiego nie widzę, bo nie oglądam seriali.

- ireo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
18 minut temu, Heavyweight2712 napisał(-a):

IMG_3815.jpeg

I jak dobry zegarek czy kiepski ?

Po tym, jak ten zegarek pojawił się w Sosnowcu, wartość dodana miasta wzrosła o 100%:)

Fajnie, że udało Ci się zmienić swoje życie i jesteś szczęśliwy, ale tak jak UK to nie tylko klify Dover czy Kornwalia, tak dzisiejsza Polska to nie tylko uliczka w Sosnowcu:)

Możesz też zrobić pewien krótki test i przejść się ze swoim JlC gdzieś po Croydon albo Westminster albo na Anfield późnym wieczorem i po Sosnowcu - chyba jednak szansa na to, że zostanie na Twojej łapie jest większa na Zagłębiu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Wuj napisał(-a):

Po tym, jak ten zegarek pojawił się w Sosnowcu, wartość dodana miasta wzrosła o 100%:)

Fajnie, że udało Ci się zmienić swoje życie i jesteś szczęśliwy, ale tak jak UK to nie tylko klify Dover czy Kornwalia, tak dzisiejsza Polska to nie tylko uliczka w Sosnowcu:)

Możesz też zrobić pewien krótki test i przejść się ze swoim JlC gdzieś po Croydon albo Westminster albo na Anfield późnym wieczorem i po Sosnowcu - chyba jednak szansa na to, że zostanie na Twojej łapie jest większa na Zagłębiu. 

Wszędzie mamy bogatszą i biedniejszą część miast no ja pochodzę z tej biedniejszej a dla mnie życie w takim miejscu gdzie są klify ocean, morze itd to jak wygranie w lotto, to tak jak dla Mario zakup kolejnego rolexa 😉 dałem najprostszy przykład 😉 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Piotr Piątkowski napisał(-a):

Dzisiaj tak 😉

IMG_6675.jpeg

Fajny układ wskazówek, może zatrzymaj i niech tak zostanie? 😀

- ireo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajny układ wskazówek, może zatrzymaj i niech tak zostanie? 

Nie złapałem sekundnika, ale można byłoby ustawienie powtórzyć z wyciągnietą koronką

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, TomcioMiki napisał(-a):

😁😁😁

IMG_20250804_192328.jpg

Tomek mam pytanie 🙋‍♂️ ile ty masz tych zegarków Casio ? 😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Heavyweight2712 napisał(-a):

Dużo za dużo 🤭🤭🤭 I co rusz mi się coś spodoba a czego nie mam 😁😁😁

6 minut temu, Heavyweight2712 napisał(-a):

Samych G ponad 20 😁😁😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, TomcioMiki napisał(-a):

Dużo za dużo 🤭🤭🤭 I co rusz mi się coś spodoba a czego nie mam 😁😁😁

Samych G ponad 20 😁😁😁

Jesteś prawdziwym miłośnikiem 😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Heavyweight2712 napisał(-a):

Odchodząc od tematów związanych z zegarkami chciałbym się podzielić swoimi wrażeniami po przylocie do kraju po kilku latach, przyzwyczajony do widoków w UK (klify, ocean, morze itp.) zderzam się z prawdziwą rzeczywistością z której się wyrwałem, dzięki temu mogę być częścią tego forum i cieszyć się wspaniałymi zegarkami o których nigdy wcześniej nie myślałem a tym bardziej był ich posiadaczem😉 co prawda w UK trzeba pracować dwa razy ciężej i więcej ale warto💪 a tutaj wrzucam jedną fotkę z pięknego miasta Sosnowiec 😀 jutro już powrót do rodziny 🤗 nie chcę tutaj być chcę uciekać i to prędko 😀 tęsknię za rodziną i za zegarkami które leżą na biurku 😀

IMG_3777.jpeg

Nie chcę oceniać życiowej drogi i życzę szczęścia (oraz dobrobytu), ale sam (za żadne skarby) nie chciałbym mieszkać za granicą...

*też pracowałem kiedyś na budowie (wpruwając żyły za 60 zł 'dniówki') i w innych miejscach za 1200-1400 zł miesięcznie.

20 lat temu byłem (krótko) w UK (owszem piękne widoki), ale nigdy nie zapomnę - powrotu do domu oraz spokoju jaki czułem przekraczając polską granicę (nawet niebo wydawało mi się inne!) a wjazd do rodzinnego miasta - to już pełnia radości.

Po prostu bycie 'u siebie', jest dla mnie bezcenne...

3 godziny temu, GostRado napisał(-a):

Takie naturalnie szpetne krajobrazy znajdą się w każdym mieście na świecie.

Mało tego, potrafią mieć swoje 'uroki'...

Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Rafsr71 napisał(-a):

Taa.. tam się pracuje a tutaj się leży.

Ale ty byś pewnie chciał mieć wszystkie weekendy wolne i ciągle dostawać podwyżkę 😀😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi