Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Recommended Posts

1 godzinę temu, Sisqo napisał(-a):

Podoba mi sie ta kolorystyka. Fajnie to gra ze  światłem...

Trochę myślałem nad wersją. Ta trafiła w punkt. 

2 godziny temu, AK&AK napisał(-a):

Prezent od żony. Mój drugi Unitas w zbiorku. I kolejny Atlantic, zwą go Worldmaster Mechanical Manufacture Calibre ATL-2 Green, acz oczywiście mechanizm nie jest ich a wyraz Manufacture powinni brać w cudzysłów ;). Pierwsze wrażenia pozytywne.

IMG_20251002_100821.jpg

IMG_20251002_101210.jpg

IMG_20251002_101026.jpg

IMG_20251002_101410.jpg

Ty to masz dobrze Andrzej :)  

"Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz

5 godzin temu, eye_lip napisał(-a):

.

0059d551948936e159db3233b61dc751.jpg

Nie mam pewności czy autor wpisu wie co to są "mieszane uczucia". Jeśli wie, to ciekaw jestem co mu się w tej sytuacji podobało. Może to, że nie zabrali mu zegarka tylko czapeczkę?

Ogólnie są w życiu sytuacje dziwne. Np. pokazujesz Daniela Rotha, zegarek ze zdecydowanie wyższej półki, a gość pyta o sweterek. 

Natomiast kostka brukowa to w tym wątku gwiazda drugiego planu. Mam wrażenie, że szczególnie upodobali ją sobie właściciele Roleksów, ale nie tylko. I jeszcze nogi. Zdjęcia zegarków z nogami w tle to też fajna kategoria. 

- ireo