Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

20 godzin temu, nav napisał(-a):

_storage_emulated_0_DCIM_.convert_security_files_1765914369589.jpg

Gratulacje. Idealnie pasuje do reszty kolekcji! 

W dniu 16.12.2025 o 17:45, rafi napisał(-a):

Pierwszy pilot i pierwsza Vratka 

Świetny zegarek

Gratulacje. Świetnie leży. Swoją drogą wzór na tarczy miał być widoczny tylko w silnym świetle, a wychodzi, że jest dobrze widoczny zawsze (dużo ludzi wolało gładką tarczę). Niech cieszy jak najdłużej. 

Dokup klubowca, to będziesz miał parkę w tej kopercie. Pilot w satynie i sportowy elegant w polerce 😉

Małżeństwo i zegarki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, AK&AK napisał(-a):

Gratulacje. Świetnie leży. Swoją drogą wzór na tarczy miał być widoczny tylko w silnym świetle, a wychodzi, że jest dobrze widoczny zawsze (dużo ludzi wolało gładką tarczę). Niech cieszy jak najdłużej. 

Dokup klubowca, to będziesz miał parkę w tej kopercie. Pilot w satynie i sportowy elegant w polerce 😉

Dziękuję 🙂 fakt czarne tarcze i mnie góra 🙃

W dniu 16.12.2025 o 17:45, rafi napisał(-a):

Pierwszy pilot i pierwsza Vratka 

Świetny zegarek

IMG_0556.jpeg

Bardzo ładny i oryginalny zegarek, jeszcze takiego na Forum nie widziałem. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, AK&AK napisał(-a):

Dzięki, fakt, że leży bardzo dobrze. Wzór jest widoczny w rożnym stopniu w różnym oświetleniu, ale na pewno nie można powiedzieć, że widać go tylko w dobrym świetle. Mnie to absolutnie nie przeszkadza, wręcz przeciwnie. Projekt tarczy klubowca zupełnie do mnie nie gada, wykończenie też zdecydowanie wolę takie, a chyba nie chcę zegarka tylko do „mania”. Natomiast ta koperta jest bardzo udana moim zdaniem. 

Godzinę temu, nav napisał(-a):

Dziękuję 🙂 fakt czarne tarcze i mnie góra 🙃

Bardzo ładny i oryginalny zegarek, jeszcze takiego na Forum nie widziałem. 

Dzięki. Jeden ze stu, więc nie jest ich ogólnie zbyt dużo. Na forum nie były zbyt mocno promowane, no i w tej kopercie szły praktycznie w tym samym czasie klubowce, więc Eskadra może nie być tu popularna. wysyłka ruszyła dopiero w tym tygodniu, więc wcześniej mogłeś pewnie zobaczyć wyłącznie fotki producenta. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, rafi napisał(-a):

Dzięki, fakt, że leży bardzo dobrze. Wzór jest widoczny w rożnym stopniu w różnym oświetleniu, ale na pewno nie można powiedzieć, że widać go tylko w dobrym świetle. Mnie to absolutnie nie przeszkadza, wręcz przeciwnie. Projekt tarczy klubowca zupełnie do mnie nie gada, wykończenie też zdecydowanie wolę takie, a chyba nie chcę zegarka tylko do „mania”. Natomiast ta koperta jest bardzo udana moim zdaniem. 

Dzięki. Jeden ze stu, więc nie jest ich ogólnie zbyt dużo. Na forum nie były zbyt mocno promowane, no i w tej kopercie szły praktycznie w tym samym czasie klubowce, więc Eskadra może nie być tu popularna. wysyłka ruszyła dopiero w tym tygodniu, więc wcześniej mogłeś pewnie zobaczyć wyłącznie fotki producenta. 

Nie śledziłem tematów poświęconych polskim zegarkom, stąd pewnie i zaskoczenie u mnie. Świetny zegarek, kapitalnie wyszedł, bardzo charakterny i ciekawe urozmaicenie kolekcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, nav napisał(-a):

Nie śledziłem tematów poświęconych polskim zegarkom, stąd pewnie i zaskoczenie u mnie. Świetny zegarek, kapitalnie wyszedł, bardzo charakterny i ciekawe urozmaicenie kolekcji.

Jasne. Ja zainteresowałem się Eskadrą przy okazji projektu klubowego. Którejś soboty przysiadłem, pooglądałem, poczytałem, wszystko mi się podobało, więc zamówiłem. Pełna zgoda, że bardzo charakterny. Jestem bardzo zadowolony z tego zakupu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi