kornel91 85823 #327626 Napisano wczoraj o 12:28 27 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbozek75 6767 #327627 Napisano wczoraj o 12:29 Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka 30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SPS 62272 #327628 Napisano wczoraj o 12:33 34 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kingcrimson 18451 #327629 Napisano wczoraj o 12:41 32 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokeszka 6216 #327630 Napisano wczoraj o 13:03 26 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 23500 #327631 Napisano wczoraj o 13:12 30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Piątkowski 7615 #327632 Napisano wczoraj o 13:37 27 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tofiks_th 13831 #327633 Napisano 23 godziny temu Doberek😀 27 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SPS 62272 #327634 Napisano 23 godziny temu 35 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seler 4491 #327635 Napisano 22 godziny temu (edytowane) Edytowane 16 godzin temu przez Seler 19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 134081 #327636 Napisano 21 godzin temu 28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petruss 62199 #327637 Napisano 21 godzin temu 22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AK&AK 47255 #327638 Napisano 20 godzin temu 20 godzin temu, nav napisał(-a): Gratulacje. Idealnie pasuje do reszty kolekcji! W dniu 16.12.2025 o 17:45, rafi napisał(-a): Pierwszy pilot i pierwsza Vratka Świetny zegarek Gratulacje. Świetnie leży. Swoją drogą wzór na tarczy miał być widoczny tylko w silnym świetle, a wychodzi, że jest dobrze widoczny zawsze (dużo ludzi wolało gładką tarczę). Niech cieszy jak najdłużej. Dokup klubowca, to będziesz miał parkę w tej kopercie. Pilot w satynie i sportowy elegant w polerce 😉 2 Małżeństwo i zegarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nav 9833 #327639 Napisano 20 godzin temu 8 minut temu, AK&AK napisał(-a): Gratulacje. Idealnie pasuje do reszty kolekcji! Gratulacje. Świetnie leży. Swoją drogą wzór na tarczy miał być widoczny tylko w silnym świetle, a wychodzi, że jest dobrze widoczny zawsze (dużo ludzi wolało gładką tarczę). Niech cieszy jak najdłużej. Dokup klubowca, to będziesz miał parkę w tej kopercie. Pilot w satynie i sportowy elegant w polerce 😉 Dziękuję 🙂 fakt czarne tarcze i mnie góra 🙃 W dniu 16.12.2025 o 17:45, rafi napisał(-a): Pierwszy pilot i pierwsza Vratka Świetny zegarek Bardzo ładny i oryginalny zegarek, jeszcze takiego na Forum nie widziałem. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 42755 #327640 Napisano 20 godzin temu Prawie w naturalnym środowisku. 20 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eM_ 39479 #327641 Napisano 20 godzin temu 20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 13500 #327642 Napisano 19 godzin temu 1 godzinę temu, AK&AK napisał(-a): Gratulacje. Idealnie pasuje do reszty kolekcji! Gratulacje. Świetnie leży. Swoją drogą wzór na tarczy miał być widoczny tylko w silnym świetle, a wychodzi, że jest dobrze widoczny zawsze (dużo ludzi wolało gładką tarczę). Niech cieszy jak najdłużej. Dokup klubowca, to będziesz miał parkę w tej kopercie. Pilot w satynie i sportowy elegant w polerce 😉 Dzięki, fakt, że leży bardzo dobrze. Wzór jest widoczny w rożnym stopniu w różnym oświetleniu, ale na pewno nie można powiedzieć, że widać go tylko w dobrym świetle. Mnie to absolutnie nie przeszkadza, wręcz przeciwnie. Projekt tarczy klubowca zupełnie do mnie nie gada, wykończenie też zdecydowanie wolę takie, a chyba nie chcę zegarka tylko do „mania”. Natomiast ta koperta jest bardzo udana moim zdaniem. Godzinę temu, nav napisał(-a): Dziękuję 🙂 fakt czarne tarcze i mnie góra 🙃 Bardzo ładny i oryginalny zegarek, jeszcze takiego na Forum nie widziałem. Dzięki. Jeden ze stu, więc nie jest ich ogólnie zbyt dużo. Na forum nie były zbyt mocno promowane, no i w tej kopercie szły praktycznie w tym samym czasie klubowce, więc Eskadra może nie być tu popularna. wysyłka ruszyła dopiero w tym tygodniu, więc wcześniej mogłeś pewnie zobaczyć wyłącznie fotki producenta. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oszolom 26703 #327643 Napisano 19 godzin temu 20 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 134081 #327644 Napisano 18 godzin temu 18 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nav 9833 #327645 Napisano 17 godzin temu 1 godzinę temu, rafi napisał(-a): Dzięki, fakt, że leży bardzo dobrze. Wzór jest widoczny w rożnym stopniu w różnym oświetleniu, ale na pewno nie można powiedzieć, że widać go tylko w dobrym świetle. Mnie to absolutnie nie przeszkadza, wręcz przeciwnie. Projekt tarczy klubowca zupełnie do mnie nie gada, wykończenie też zdecydowanie wolę takie, a chyba nie chcę zegarka tylko do „mania”. Natomiast ta koperta jest bardzo udana moim zdaniem. Dzięki. Jeden ze stu, więc nie jest ich ogólnie zbyt dużo. Na forum nie były zbyt mocno promowane, no i w tej kopercie szły praktycznie w tym samym czasie klubowce, więc Eskadra może nie być tu popularna. wysyłka ruszyła dopiero w tym tygodniu, więc wcześniej mogłeś pewnie zobaczyć wyłącznie fotki producenta. Nie śledziłem tematów poświęconych polskim zegarkom, stąd pewnie i zaskoczenie u mnie. Świetny zegarek, kapitalnie wyszedł, bardzo charakterny i ciekawe urozmaicenie kolekcji. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meehoo 902 #327646 Napisano 16 godzin temu 18 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 13500 #327647 Napisano 16 godzin temu Godzinę temu, nav napisał(-a): Nie śledziłem tematów poświęconych polskim zegarkom, stąd pewnie i zaskoczenie u mnie. Świetny zegarek, kapitalnie wyszedł, bardzo charakterny i ciekawe urozmaicenie kolekcji. Jasne. Ja zainteresowałem się Eskadrą przy okazji projektu klubowego. Którejś soboty przysiadłem, pooglądałem, poczytałem, wszystko mi się podobało, więc zamówiłem. Pełna zgoda, że bardzo charakterny. Jestem bardzo zadowolony z tego zakupu. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RobertG 3705 #327648 Napisano 7 godzin temu Miłego dnia Wysłane z mojego SM-S938B przy użyciu Tapatalka 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pierce34 545 #327649 Napisano 7 godzin temu 18 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbozek75 6767 #327650 Napisano 7 godzin temu Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka 16 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach