Santino 917 #40951 Napisano 19 Stycznia 2013 Chodzi o to że u Ciebie jakieś takie hmm.. ciężkie. Z kolei jakbyś zrobił delikatniejsze, to na pstrokatej kupie zginą... Ano, cała rzecz w tym, że na tej damastowej (a dokładnie - dziwerowej) tarczy, delikatniejsze wskazówki "giną".A ich kształt mnie się podoba. 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 603 #40952 Napisano 19 Stycznia 2013 Bardzo mi się podoba ten GS na Twoich zdjęciach. Wcześniej tego modelu nie brałem pod uwagę z powodu tej osłonki koronki. Nie wbija się ona w rękę? Nie wbija się,przecież jest poniżej koronki...Zegareczek jest b.wygodny i gdy wrzucę na łapę coś innego zaraz do niego wracam.Jest mimo swojego spokojnego dizajnu b.konkretny ,szczególnie po wzięciu w rece.Dziś był u mnie kolega ,który nabył nową niebieską omegę aqua terrę i sam potwierdził,że sejo wykonane lepiej.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #40953 Napisano 19 Stycznia 2013 Ano, cała rzecz w tym, że na tej damastowej (a dokładnie - dziwerowej) tarczy, delikatniejsze wskazówki "giną".A ich kształt mnie się podoba.No właśnie nie chcę Ci zakłócać kształtu, tylko sugeruję delikatniejszy (cieńszy ażur) + plus jakaś kontrastowa (biała) "wstawka", żeby wskazówki nie ginęły na pstrokaciźnie.Może jeszcze taki przykład: 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #40954 Napisano 19 Stycznia 2013 Dzisiaj ten na NATO: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2114 #40955 Napisano 19 Stycznia 2013 Naprawdę bardzo niewiele modeli zegarków ma FC, które nie trafiają w mój gust! Świetny, ale ten model raczej wyłącznie na bransolecie!! 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Election 3 #40956 Napisano 19 Stycznia 2013 0 [b][i] Poszukuję starych high-end quartz'ów, zegarków kamertonowych i innych dzieci rewolucji elektronicznej [/i][/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3892 #40957 Napisano 19 Stycznia 2013 Inspiracją wskazówek nie był UN Pewnie że nie, raczej Corum ( Swoją drogą ten UN powyżej jest genialny :-) ): 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24469 #40958 Napisano 19 Stycznia 2013 Dziś elegancko to i elegancki chronometr 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ja21184 0 #40959 Napisano 19 Stycznia 2013 eye_lip, Chronoswiss pasuje do Twojego zestawu, ale co masz w brutaszy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nav 9186 #40960 Napisano 19 Stycznia 2013 Akism bardzo ładny GS. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #40961 Napisano 19 Stycznia 2013 eye_lip, Chronoswiss pasuje do Twojego zestawu, ale co masz w brutaszy?Sprzęt, którym wykonuje swoje paski i nie tylko Polubiłeś się z tym Chronoswissem Filip 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartek.siwiec 9 #40962 Napisano 19 Stycznia 2013 U mnie dziś Jasiek, tym razem na pasku: 0 Pozdrawiam,Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pierce34 0 #40963 Napisano 19 Stycznia 2013 (edytowane) GS- rewelacja. Edytowane 19 Stycznia 2013 przez Pierce34 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pierce34 0 #40964 Napisano 19 Stycznia 2013 Dziś znów Yakuza Uploaded with ImageShack.usŚwietny.Jest dostępny w krajowej dystrybucji? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 603 #40965 Napisano 19 Stycznia 2013 Raczej nie..można kupić coś w podobie na spring drive w Arkadii..zdaje się model SRDP O51.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pierce34 0 #40966 Napisano 19 Stycznia 2013 Raczej nie..można kupić coś w podobie na spring drive w Arkadii..zdaje się model SRDP O51..Dzięki. Jeszcze raz gratuluję GS. Innych czasomierzy też. Pozdrawiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
masecziusets 0 #40967 Napisano 20 Stycznia 2013 Witam mam go w końcu.Właśnie otwieram pudełko a tam wszędzie na nim folia piękny-nowy-ciężki-wyjatkowy.....klasyka czy replika ?? Czy może ma coś z chińczyka ?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
masecziusets 0 #40968 Napisano 20 Stycznia 2013 a o Tym cudeńku ktoś mi coś powie może kiedyś ?? Bardzo mi zależy..Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #40969 Napisano 20 Stycznia 2013 O Chryste , stomilOlsztyn w nowym wcieleniu ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #40970 Napisano 20 Stycznia 2013 Jest moc Ban na IP idzie założyć? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k2cl 6 #40971 Napisano 20 Stycznia 2013 @ up... i zbanujesz np. całą sieć osiedlową? Pomijam już fakt, kiedy ktoś ma adres przydzielany dynamicznie - a to dosyć częsta sytuacja... p.s.Moderatora uprasza się o uprzątnięcie powyższych wywodów niezwiązanych z meritum wątku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
masecziusets 0 #40972 Napisano 20 Stycznia 2013 Co z tym zegarkiem napiszcie a nie tu straszycie a pomoc nie potraficie...Administratorzy tacy z was ??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@rtur 9 #40973 Napisano 20 Stycznia 2013 Co z tym zegarkiem napiszcie a nie tu straszycie a pomoc nie potraficie...Administratorzy tacy z was ???A szanowny kolega widzi tytuł wątku? Nie o straszenie tu idzie a o porządek! P.S. A "cudeńko" to raczej nie jest 0 @rtur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bogdan57 48143 #40974 Napisano 20 Stycznia 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamilZlg 27 #40975 Napisano 20 Stycznia 2013 Dzisiaj u mnie kolejny vintage radziecki. 0 Omega Seamaster 300 M, Certina DS-1 Limited Edition, Atlantic Seahunter 7035, Casio G-Shock GW-9400-1ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach