Santino 917 #54751 Napisano 29 Listopada 2013 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DUBHEAD 36 #54752 Napisano 29 Listopada 2013 Uploaded with ImageShack.us Łaaał, gratulacje, jest na mojej liście potencjalnych odległych zakupów, ale obawiam się o rozmiar ze swoim nadgarstkiem niestety... U mnie tak: 0 ile by nie było to i tak jest za mało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robert Frączak 24 #54753 Napisano 29 Listopada 2013 Schaumburg GT One 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2651 #54754 Napisano 29 Listopada 2013 Gratuluje Kolego. bardzo fajny G-Shock i do tego ciekawa kompozycja kolorystyczna. jaki to model?9300 MUDMAN. Mam ten model, ale w standardowym czarnym kolorze. Świetny zegarek Kalendarze KMZiZ 2014 jeszcze są i można zamawiać:http://zegarkiclub.pl/forum/topic/90561-kalendarz-biurkowy-na-2014-rok/page-8 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #54755 Napisano 29 Listopada 2013 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1392 #54756 Napisano 29 Listopada 2013 i jak wrażenia Pablo ? :-) Dla mnie jedyną wadą tego zegarka jest jego wysokość. Dla mnie wysokość nie jest problemem, wydaje mi się ok. Spodziewałem się większego klocka, a jest całkiem zgrabny. Chyba mój ideał, ale wstrzymam się jeszcze, aż "wytrzeźwieję". Na ten moment trzymanie Submarinera wydaje mi się bezzasadne. Zegarek jest wspaniały. Jedyne co mi się nie podoba to bransoleta, która wydaje mi się taka bidna i chyba lepiej by leżał na jakiejś isofrance.Tak jak mówię muszę wyjść z tego pierwszego stadium miłości i się ostatecznie zadeklaruję Graty.Musimy się umówić, aby porównać. Dzięki! Ustawimy się na PW 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 1000 #54757 Napisano 29 Listopada 2013 Graty! Prześwietny zegar. Polecam na wspomnianym Iso. 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 5147 #54758 Napisano 29 Listopada 2013 @pablo122, miałeś nowego Monstera, miałeś Sumo liczę na rzeczowe rozliczenie się z MM czy to dobrze wypozycjonowany zegarek.Miałeś/sz również Rolka, więc spostrzeżenia powinny być naprawdę interesujące.Czekam z niecierpliwością i gratuluję zakupu! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1392 #54759 Napisano 29 Listopada 2013 @pablo122, miałeś nowego Monstera, miałeś Sumo liczę na rzeczowe rozliczenie się z MM czy to dobrze wypozycjonowany zegarek.Miałeś/sz również Rolka, więc spostrzeżenia powinny być naprawdę interesujące.Czekam z niecierpliwością i gratuluję zakupu!Dzieki wszystkim! W najblizszym czasie sie ustosunkuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bogdan57 56658 #54760 Napisano 29 Listopada 2013 dzisiaj cały dzień 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral_ 1901 #54761 Napisano 29 Listopada 2013 Na łapę i do kieszeni na łapę i w łapę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #54762 Napisano 29 Listopada 2013 dokladnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 96782 #54763 Napisano 29 Listopada 2013 @pablo122, miałeś nowego Monstera, miałeś Sumo liczę na rzeczowe rozliczenie się z MM czy to dobrze wypozycjonowany zegarek.Miałeś/sz również Rolka, więc spostrzeżenia powinny być naprawdę interesujące.Czekam z niecierpliwością i gratuluję zakupu!Maru ma MM i Sumo i Shoguna też powinien się wypowiedzieć 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Hanhart, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 5147 #54764 Napisano 29 Listopada 2013 Już przy shogunie proszony był o zabranie głosu, ale nabrał wody w usta. Może nie jest rozmowny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5495 #54765 Napisano 29 Listopada 2013 Jakoś tak mnie naszło na open hearta 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1392 #54766 Napisano 29 Listopada 2013 Maru ma MM i Sumo i Shoguna też powinien się wypowiedzieć Ja się wypowiem, jak tylko ochłonę z pierwszego wrażenia. Na dzień dzisiejszy to Monster (klasa niższa) nie ma polotu do Sumo (średnia), które to nie ma polotu do MM (wyższa). Moim zdaniem Monster to taki chamski prostak do tyrania (za to go kocham). Sumo jest świetnie wykonane i jest fajnym zegarkiem i obawiałem się, że po przeżyciu z Sumo jak dostanę SBDX001 to czar zdjęć z internetu pryśnie, ale nic z tych rzeczy. Myślałem, że stary Submariner jest partnerem do porównań, ale teraz myślę, że w starciu z nowym Subem MM to mocny zawodnik. Mam teraz oba i według moich kryteriów lepszy chyba będzie Marine Master. Nie potrzebuję zegarka turbo uniwersalnego tylko fajny zegarek do tyrania. Są to na tyle podobne zegarki, że nie widzę potrzeby posiadania obu więc któryś pójdzie do ludzi, a który to rozstrzygnie się w przeciągu kilku tygodni lub miesięcy.Gdybym żył w świecie gdzie nie ma potrzeby liczenia kasy to Sub wygrywa pracą bezela, koronki, jakością wskazówek i bransoletą i wybieram Suba. Jednak 1,5k euro kontra 6k euro, czyli 1;4, a różnica w jakości to w grubych porywach 1:2 to też jest naciągane, sprawia że wolę Seiko.Na ręce wyglądają równie szpanersko , a dla mnie wychowanego w szarej końcówce lat 80-tych i początku 90-tych to też nie do przecenienia Jest jeszcze taka sprawa, żw dzięki temu pajacowi z Rządu plus mediom zegarki są na cenzurowanym i lepiej na jakiś czas zejść do podziemia . To taki żarcik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 96782 #54767 Napisano 29 Listopada 2013 pablo122 i to są ważne spostrzeżenia, że za 6k można mieć zaje..i zegar i cieszyć się jak zegarkiem z dużo wyższej półki cenowej. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Hanhart, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral_ 1901 #54768 Napisano 29 Listopada 2013 dokladnie odpowiedzialny kaliber, chyba 45 colt? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral_ 1901 #54769 Napisano 29 Listopada 2013 na łapę i za pasek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #54770 Napisano 29 Listopada 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wulfgar 517 #54771 Napisano 29 Listopada 2013 Piotrek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bert69 279 #54772 Napisano 29 Listopada 2013 (edytowane) Ja co prawda nie mam pistulita, ale ..... styl militarny :D Edytowane 29 Listopada 2013 przez bert69 0 Pozdrawiam, Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #54773 Napisano 29 Listopada 2013 odpowiedzialny kaliber, chyba 45 colt?tak .45 acp 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #54774 Napisano 29 Listopada 2013 na łapę i za pasek a ja na to: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral_ 1901 #54775 Napisano 29 Listopada 2013 (edytowane) a ja na to:no no , armata Hekler Koch 45 AUTO, to już artyleria, dobrze że sikor się wstrząsów nie boi Edytowane 29 Listopada 2013 przez goral_ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach