Bartek79 1663 #61026 Napisano 4 Kwietnia 2014 8 dni rezerwy chodu, miazga!Gratki Michał! I to są właśnie zegary dla Ciebie!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #61027 Napisano 4 Kwietnia 2014 Dzięki Bartek, zgadzam się z tym co napisałeś w 100%, ale w tych mniejszych zegarkach też się dobrze czuje i wcale nie uważam, że mi nie pasują 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #61028 Napisano 4 Kwietnia 2014 Kozak! Pier.. e nie sprzedaje, potem bede znowu plakal i odzyskiwal. Dotyczy MM :-)I to jest słuszna koncepcja Długo oczekiwany nowy nabytek wreszcie dotarł Przepraszam za słabą jakość zdjęć,nie miałem dzisiaj weny na pstrykanie. Zegar bomba!Gratki nowego nabytku Czy ten osamotniony przycisk z lewej strony nie był dla Ciebie na początku przymiarek kontrowersyjny ?Nawet jeśli był to rozumiem,że już nie jest skoro go nabyłeś 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
to tamto 260 #61029 Napisano 4 Kwietnia 2014 carlito1 graty, piękny okaz , zresztą cała linia jest super Weekendowo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #61030 Napisano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) Czy ten osamotniony przycisk z lewej strony nie był dla Ciebie na początku przymiarek kontrowersyjny ? Absolutnie nie, dodawał nawet jeszcze "smaczku" całej reszcie Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotruś_pan 1 #61031 Napisano 4 Kwietnia 2014 carlito1, PAM przepiękny - gratulacje nowego nabytku. Co by nie było że offtop robię, u mnie to co zwykle 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #61032 Napisano 4 Kwietnia 2014 Dziękuję koledzy za miłe słowa, cieszy mnie ten nowy nabytek jak nie wiem co 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #61033 Napisano 4 Kwietnia 2014 Wysłane z mojego iPhone 5s przez Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zonka #61034 Napisano 4 Kwietnia 2014 biedronka, ach biedronka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
to tamto 260 #61035 Napisano 4 Kwietnia 2014 carlito1, PAM przepiękny - gratulacje nowego nabytku. Co by nie było że offtop robię, u mnie to co zwykle Całkiem fajny ten off 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #61036 Napisano 4 Kwietnia 2014 Absolutnie nie, dodawał nawet jeszcze "smaczku" całej reszcie No to super.Ja przy pierwszym kontakcie "zdjęciowym" (na żywo nie widziałem) miałem mieszane uczucia które z czasem były coraz mniejsze 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #61037 Napisano 4 Kwietnia 2014 Dzisiaj w tonacji blue Michał gratuluję Pama, piękny zegarek 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41843 #61038 Napisano 4 Kwietnia 2014 carlito1 fajny ten Pam. Podoba mi się, że coś się dzieje na tarczy.Graty. Niech się nosi.Jakie są jego wymiary? Na Twojej ręce wygląda na 40mm. To pewnie ma 44mm. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gio 2583 #61039 Napisano 4 Kwietnia 2014 To ja się do Pana Piotrusia dołączę:-) Nie mogę kurde przestać go nosić od zakupu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #61040 Napisano 4 Kwietnia 2014 carlito1 graty, piękny okaz , zresztą cała linia jest super Weekendowo Co to za pasek? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #61041 Napisano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) Tak Michał, to tradycyjne 44mm. Miałem już spokojnego Pama 320, teraz chciałem coś innego, bardziej odjechanego, mniej nudnego, coś czego jeszcze nikt tutaj na forum nie pokazywał... Chodził mi też po głowie automat z dziesieciodniową rezerwą (270), ale ostatecznie na żywo najbardziej do mnie zagadał właśnie model 275. No i ma ręczny naciąg, co też oczywiście miało znaczenie przy wyborze Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msokol19 132 #61042 Napisano 4 Kwietnia 2014 Patrzę na te wasze Eterny to i ja wyciągnąłem z rotomatu swoją Zdjęcie niedzisiejsze. Wysyłane z mojego Z10 za pomocą Tapatalk 2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 0.1 #61043 Napisano 4 Kwietnia 2014 carlito1, gratuluje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gio 2583 #61044 Napisano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) Patrzę na te wasze Eterny to i ja wyciągnąłem z rotomatu swoją Zdjęcie niedzisiejsze.Wysyłane z mojego Z10 za pomocą Tapatalk 2 Nie na łapie się nie liczy!:-P Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez Gio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gio 2583 #61045 Napisano 4 Kwietnia 2014 tymczasem wieczorową porą... Ja go gdzieś widziałem;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
itor 7 #61046 Napisano 4 Kwietnia 2014 Do końca tygodnia Breitling 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@rtur 9 #61047 Napisano 4 Kwietnia 2014 Zegarkowa godzina wywołana co prawda sztucznie - ale czekam na fachowców to czas wolniej płynie - moja wiosenno-letnia wersja zegarka 0 @rtur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 599 #61048 Napisano 4 Kwietnia 2014 Do końca tygodnia Breitling Ty już wiesz co? Foto! 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1316 #61049 Napisano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) Co to za pasek? Wygląda jak alligator od Kaina, ale niech właściciel się wypowie Tak Michał, to tradycyjne 44mm. Miałem już spokojnego Pama 320, teraz chciałem coś innego, bardziej odjechanego, mniej nudnego, coś czego jeszcze nikt tutaj na forum nie pokazywał... Chodził mi też po głowie automat z dziesieciodniową rezerwą (270), ale ostatecznie na żywo najbardziej do mnie zagadał właśnie model 275. No i ma ręczny naciąg, co też oczywiście miało znaczenie przy wyborze Jak już pisałem ja wybrałbym 270, ale 275, 270 oraz 233 to dla mnie wielka trójca Paneraia i miałbym ogromny problem żeby się zdecydować.Gratuluję jest to na pewno niesamowity okaz na każdym forum zegarkowym świata, ale na naszym poletku szczególnie Świetny Pam! Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez pablo122 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Z_bych 2025 #61050 Napisano 4 Kwietnia 2014 Chwilę na słoneczku 0 www.katatime.pl www.toskania.org.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach