neuro 3 #601 Napisano 28 Marca 2006 Taka purystyczna 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #602 Napisano 28 Marca 2006 TH Pure Mohaire. Zegarek ładnie do niej pasuje :twisted: Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #603 Napisano 28 Marca 2006 Niech Ci będzie Mohaire, ale nie wiem czy Ojciec Dyrektor zatwierdzi tą pisownię. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #604 Napisano 28 Marca 2006 Macie, bo chyba Wam się spodobało... ale w moher to mnie nie ubierajcie :evil: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #605 Napisano 28 Marca 2006 Niestety nie dziś, ale w lutym na nartach w Czarnej Górze. Sorry za jakość, ale tło tumaczy dlaczeo ręka mi lataa :oops: Do Austrii zabrałem Breitlinga, ale zapomniałem go uwiecznić :| Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej78 14 #606 Napisano 28 Marca 2006 Mój skromny Timex 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość amator3nr #607 Napisano 28 Marca 2006 Tessio Omega poprostu wspaniała , chociaz ja jakos nie przepadam za tym modelem ale wyglada niezle, bluza tez spoko . A amfibii nie sprzedawaj, bo to klasyk którego trzeba mieć, Ja wciaż szukam starej amfibii, zobaczymy co z tego wyjdzie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzepa 3 #608 Napisano 28 Marca 2006 Macie, bo chyba Wam się spodobało... ale w moher to mnie nie ubierajcie :evil: Tommy Hilfiger gratuluje... 0 // Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #609 Napisano 28 Marca 2006 Tommy Hilfiger gratuluje...Eeee tam, dostał w rozliczeniu za papiery do ML'a :wink: :twisted: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #610 Napisano 31 Marca 2006 w oczekiwaniu na Roamera,dziś nosze Poljocika (kawał cegły :twisted: ) 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lalus 0 #611 Napisano 31 Marca 2006 fajny poljot, taki old schoolowy ja dzis nosilem wysluzonego GUBa: nie wiem dlaczego, ale mam do niego sentyment pozdrawiam,lalus 0 ...Dominic_________________Tempus Fugit jak jasna cholera!_________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #612 Napisano 31 Marca 2006 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #613 Napisano 31 Marca 2006 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #614 Napisano 1 Kwietnia 2006 no ! serdecznie gratuluję !!! .... choć przyznam że typowałem na IWC piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #615 Napisano 1 Kwietnia 2006 O ja... rewelka, nawet na TZ pokazał sie dopiero pierwszy właściciel tego cuda a tu proszę bardzo my też mamy posiadacza tego cuda. Gratuluję! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chorrigan 0 #616 Napisano 1 Kwietnia 2006 Piękna jest ta omega gratuluje!! 0 Zdrówka!w. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomzet 2 #617 Napisano 1 Kwietnia 2006 Omegowcy wszystkich krajów łączcie się!Gratulacje! 0 What's Up, Doc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #618 Napisano 1 Kwietnia 2006 Gratulacje ! Łączę się 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #619 Napisano 1 Kwietnia 2006 Dziękuję za gratulacje, ale niestety dzisiaj jest PRIMA APRILIS i ta piękna Pani O nie jest moja. :twisted: :wink: 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #620 Napisano 1 Kwietnia 2006 :evil: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 349 #621 Napisano 1 Kwietnia 2006 Chyba się przeniosę na jakieś inne forum, np. randkowe? :roll: 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #622 Napisano 1 Kwietnia 2006 Hehehe, Klod, to Ci wyszło :twisted: 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #623 Napisano 1 Kwietnia 2006 Kurcze mialem takie przeczucie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
otho 2 #624 Napisano 1 Kwietnia 2006 Słowem, 'prowokacja' udała się! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomzet 2 #625 Napisano 1 Kwietnia 2006 Trochę mi ulżyło. Zawsze gratulując zegara odczuwam zazdrość 0 What's Up, Doc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach