Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki, mam ok 17 cm, czyli mało. Mimo to zegarek leży bardzo fajnie, choć nie powiem - jest ciężki. Mesh też jest od Deep Blue. 

Jak się nosi, zadowolony jesteś? Wygląda fantastycznie, robotę robi tarcza i wskazówka sekundnika, tak samo jest na żywo? Mam nadzieję, że tak, bo powoli do niego dojrzewam. Sorry za OT.

atlantic seahunter, certina ds spel, aerowatch les grandes classiques, steinhart marine black anchor, atlantic milano,  mondaine sport I date, cyma conquistador auto day date, hy moser, auguste reymond tytan, alpina startimer pilot, davosa argonautic ceramic lumis.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od trzech tygodni tylko ten....

Pieknie sie prezentuje ta jarcza..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uyxc.jpg

Edytowane przez sneer

Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nooo .... , szacowna sztuka .

Edytowane przez LMed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u6uma7u3.jpg

Weekend Panowie! Weekend!

Wysłane z budki telefonicznej

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U nnie też Pam :)

IMG_2729-2_zps0fb0a6cf.jpg

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U nnie też Pam :)

IMG_2729-2_zps0fb0a6cf.jpg

Generalnie stylistyka Pama do mnie nie przemawia ale ten jest po prostu piękny  :wub:

Zdjęcie również bardzo dobre a na przegubie tworzy jedność z ręką, jakby na niej wyrósł.  Piszę na poważnie i wypiłem dopiero jedno piwo  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wieczór Pamów? :)

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zazdroszczę Wam ich trochę. Paneraiowo się rzeczywiście zrobiło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michał a propo skrzyneczki, jeszcze z pół roku temu brałbym inny zegarek niż dziś...

Robert

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oo widzę, że większość kolegów dziś nurkuje haha

42812172921603468259.jpg

Sezon nadchodzi ha

99CBC192-1520-4372-A322-1A8B10D29164_zps

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
IMG_0525.jpg

ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak się nosi, zadowolony jesteś? Wygląda fantastycznie, robotę robi tarcza i wskazówka sekundnika, tak samo jest na żywo? Mam nadzieję, że tak, bo powoli do niego dojrzewam. Sorry za OT.

Na początku wydawał się bardzo ciężki, ale na meshu niedogodności zniknęły a zegarek wygląda dużo lepiej niż na bransolecie, która IMHO jakością jak dla mnie nie powala. Na żywo zegarek nic nie traci, tu możesz być spokojny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie jest pamiątka z wizyty w komnacie krzywych luster:

DSC07992.jpg

To jest równowaga dynamiczna:

DSC08053.jpg

DSC08066.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ładne dynamo ;)

Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ładne dynamo ;)

Dzięki. Sporą przyjemność mi sprawia :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A u mnie niestety powrot do Omegi  - PAM ulegl uszkodzeniu - srubka blokuje balans :( . Wyglada na to ze bede musial sie z PAM-em rozstac na dluzsza chwile, bo laduje w serwisie. Ktos juz moze przechodzil sprawe serwisowania PAM-A?

A co by nie bylo off-topa - Omesia wieczorowa pora:

97eaa179cf46248amed.jpg

Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A u mnie niestety powrot do Omegi  - PAM ulegl uszkodzeniu - srubka blokuje balans :( . Wyglada na to ze bede musial sie z PAM-em rozstac na dluzsza chwile, bo laduje w serwisie. Ktos juz moze przechodzil sprawe serwisowania PAM-A?

Współczuję  :(

Kiedyś miałem 320-ke i obecny właściciel kontaktował się ze mną, bo sama z siebie uległa awarii.

Ja z serwisem nie miałem styczności, ale kilku Kolegów miało. Np. Kolega @pasjonat i 243 i nasz zbanowany Kolega @Darek-zegarek, jego 320-ka, upadła na beton. Jego "przygoda" z serwisem w Monachium trwała bardzo długo i skończyło się u speca w Warszawie. Gdzieś to na forum jest opisane.

Za bardzo się nie przejmuj, masz go na gwarancji, oddajesz i czekasz  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rocznik '51... a dziś czas na ostatnie bliskie spotkanie...

eya0.jpg

trzeba będzie mu znaleźć nowy dom...

Edytowane przez sneer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi