zetore 15 #77526 Napisano 8 Stycznia 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
element11 1 #77527 Napisano 8 Stycznia 2015 UlubieniecŚliczny ten Seikacz, mógłbyś podać jaki ma nr ref? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vlepek #77528 Napisano 8 Stycznia 2015 Łał - piknie, normalnie rewelacja, pierwszy raz widzę takie połączenie,żółta nitka do dżinsów.. , na pawdę super, musze takie mieć ,a... i niezły zegarek - to jakiś rolex ? Nie wiem jak ty to robisz ale wszystkie Twoje fotki są takie jakieś pozytywne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandit 1137 #77529 Napisano 8 Stycznia 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakubjakub 12 #77530 Napisano 8 Stycznia 2015 Ulubieniecgenialny... 0 W nakręcanym codziennie zegarze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek79 1706 #77531 Napisano 8 Stycznia 2015 Tak i nie Czyli wrócił ale wstydzisz się przyznać,że kupiłeś bo byś znowu musiał mi przyznać rację, że tęskniłeś do porządnej marki Rolex Wchodzisz na dobrą drogę i nie pokazuj tej Omegi przy DJ bo strasznie jej smutno musi być( takim brzydalem). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 44543 #77532 Napisano 8 Stycznia 2015 Najpiękniejszy Tag Heuer jakiego widziałem, szczególnie na tym pasku Zafunduj mu sesję na poziomie kolegi Karola(kroll_czarli), bo zasłużył Dzieki. Przez grzeczność nie zaprzeczę. A co do fotek to żartujesz. Ja i sesja. Nierealne. KSF do czegoś zobowiązuje. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 19694 #77533 Napisano 8 Stycznia 2015 Śliczny ten Seikacz, mógłbyś podać jaki ma nr ref? Pozwolę sobie odpowiedzieć : Seiko Alpinist SARB017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2306 #77534 Napisano 8 Stycznia 2015 Czyli wrócił ale wstydzisz się przyznać,że kupiłeś bo byś znowu musiał mi przyznać rację, że tęskniłeś do porządnej marki Rolex Wchodzisz na dobrą drogę i nie pokazuj tej Omegi przy DJ bo strasznie jej smutno musi być( takim brzydalem). Widzę to trochę inaczej Wrócić nie wrócił bo to nie ten sam egzemplarz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chorwat 9560 #77535 Napisano 8 Stycznia 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #77536 Napisano 8 Stycznia 2015 Widzę to trochę inaczej Wrócić nie wrócił bo to nie ten sam egzemplarz A wygląda tak samo dobrze...Skoro ja mogę mieć 2 Omegi to Ty Krystian musisz mieć Rolexa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek79 1706 #77537 Napisano 8 Stycznia 2015 Widzę to trochę inaczej Wrócić nie wrócił bo to nie ten sam egzemplarz Wrócił jako model, nie czepiaj się tylko podziękuj Tomku, możemy sobie pogratulować 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Haczyk 0 #77538 Napisano 8 Stycznia 2015 Wybaczcie, jestem nowy. Co to za zegarek? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
element11 1 #77539 Napisano 8 Stycznia 2015 Pozwolę sobie odpowiedzieć : Seiko Alpinist SARB017Dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2600 #77540 Napisano 8 Stycznia 2015 Wybaczcie, jestem nowy. Co to za zegarek? bodajże SKZ 325 (Stargate) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Haczyk 0 #77541 Napisano 8 Stycznia 2015 Dzięki! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2418 #77542 Napisano 9 Stycznia 2015 Wrócił jako model, nie czepiaj się tylko podziękuj Tomku, możemy sobie pogratulować To tylko sukces połowiczny, bo tego Rolka zawsze Krystek lubił...Jak go kiedyś przekonamy do ceramicznego Suba to dopiero będzie wyczyn Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1794 #77543 Napisano 9 Stycznia 2015 Pozwolę sobie odpowiedzieć : Seiko Alpinist SARB017dziękuję, że mnie wyręczyłeś 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czervony 1388 #77544 Napisano 9 Stycznia 2015 W drodze do pracy... Sent from my mobile phone using Tapatalk. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 17 #77545 Napisano 9 Stycznia 2015 Nie za bardzo lubię Zenithy, ale ten oraz "trójkolorowy" i Zenith naszego forumowego kolegi Wasyla, są świetne Jeszcze Klod miał fajnego Port Royal, jeżeli dobrze pamiętam. 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1392 #77546 Napisano 9 Stycznia 2015 Widzę to trochę inaczej Wrócić nie wrócił bo to nie ten sam egzemplarz Gratuluję, ale moim zdaniem to błąd. Divery od Rolexa nie mają konkurencji (no może Blancpain FF), ale casual Omegi nakrywa ich czapką.W cenie tego DJ miałbyś naprawdę kozaka czyli AT master co-axial. Kiedyś Jash miał w stopce taki tekst "jarają mnie zegarki nie metki" (może nie dosłownie), tak mi się skojarzyło, że Omega to zegarek, a Rolex to metka Oczywiście wiem też po sobie, że wybory zegarkowe nie zawsze są racjonalne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamilZlg 27 #77547 Napisano 9 Stycznia 2015 Po roku, wbrew ostrzeżeniem Doriana, w ogóle mi sie nie znudziła i jestem pewien, ze na jej miejsce moze przyjść tylko jeden zegarek, a do tego czasu bedzie u mnie (a moze i zawsze...). Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 0 Omega Seamaster 300 M, Certina DS-1 Limited Edition, Atlantic Seahunter 7035, Casio G-Shock GW-9400-1ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2418 #77548 Napisano 9 Stycznia 2015 Po roku, wbrew ostrzeżeniem Doriana, w ogóle mi sie nie znudziła i jestem pewien, ze na jej miejsce moze przyjść tylko jeden zegarek, a do tego czasu bedzie u mnie (a moze i zawsze...). Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Kamil, nie sprzedawaj, bo będziesz żałował.Tak jak ja Gratuluję, ale moim zdaniem to błąd. Divery od Rolexa nie mają konkurencji (no może Blancpain FF), ale casual Omegi nakrywa ich czapką.W cenie tego DJ miałbyś naprawdę kozaka czyli AT master co-axial. Kiedyś Jash miał w stopce taki tekst "jarają mnie zegarki nie metki" (może nie dosłownie), tak mi się skojarzyło, że Omega to zegarek, a Rolex to metka Oczywiście wiem też po sobie, że wybory zegarkowe nie zawsze są racjonalne Zgadzam się z Tobą w 100%, dlatego mam Suba i AT, mimo, że niebieski DJ 116200 też mi się podobał.Chociaż 300m też jest całkiem niezła. Najlepiej mieć wszystkie 4 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 17 #77549 Napisano 9 Stycznia 2015 Najlepiej mieć wszystkie 4 Dlatego ciągle nie kupiłem właściwego zegarka sportowego. Niby nastawiłem się na Rolka, ale najchętniej miałbym Explorer'a, GMT, Datejust'a i Sub'a 5513 Jednak gdy wybiorę teoretycznie jednego, nagle trafiam na zdjęcie lub wystawę z PAM'ami i mam ochotę na PAM'elę. Do galerii chodzić nie lubię, jednak czasem trzeba tam wejść(kobiety lub obiad) i nie sposób nie przejść obok salonu Kruka, gdzie mają wszystkie Omegi z cal. 8500... 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gryson 5 #77550 Napisano 9 Stycznia 2015 Dziś tak: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach