Antiquarius 911 #84126 Napisano 7 Kwietnia 2015 kontrowersyjna marka to i kontrowersyjna reklama...dlatego na pierwszym planie grzeczny seamasterFakt, że kontrowersyjna. Trzeba mieć sporą odwagę, żeby utrwalać wizerunek kojarzony z podróbkami. Moim zdaniem ktos w marketingu rolexa zagalopował się w złym kierunku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81384 #84127 Napisano 7 Kwietnia 2015 zaj....ta! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #84128 Napisano 7 Kwietnia 2015 Dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3940 #84129 Napisano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) Fakt, że kontrowersyjna. Trzeba mieć sporą odwagę, żeby utrwalać wizerunek kojarzony z podróbkami. Moim zdaniem ktos w marketingu rolexa zagalopował się w złym kierunku.Aż z ciekawości wrzuciłem w googla...wyszło ,że agencja w 2013 zrobiła taki projekt...ale czy i kiedy był w użyciu? Jeśli decyzję podejmowali eksperci od festiwali muzyki klasycznej , regat, pól golfowych, tenisa i walki ze stereotypem to mogło nie dojść do upublicznienia w oficjalnym obiegu...ale mnie podoba się to mrugnięcie okiem i nie traktuję go jak przyzwolenie na kupowanie " podrobów"... Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez desmo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin666 0 #84130 Napisano 7 Kwietnia 2015 nie jestem zwolennikiem łączenia czarnego i brązowego, ale było małe doświadczenie Brazzi, chłopie, przecież ten zegar ma jedną z najładniejszych branzolet Orientowych 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin666 0 #84131 Napisano 7 Kwietnia 2015 niby 34mm a na ręku jakiś większy się wydaje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81384 #84132 Napisano 7 Kwietnia 2015 faktycznie na większy wygląda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Antiquarius 911 #84133 Napisano 7 Kwietnia 2015 Aż z ciekawości wrzuciłem w googla...wyszło ,że agencja w 2013 zrobiła taki projekt...ale czy i kiedy był w użyciu? Jeśli decyzję podejmowali eksperci od festiwali muzyki klasycznej , regat, pól golfowych, tenisa i walki ze stereotypem to mogło nie dojść do upublicznienia w oficjalnym obiegu...ale mnie podoba się to mrugnięcie okiem i nie traktuję go jak przyzwolenie na kupowanie " podrobów"...Tak myślę, z tym że jakoś nie wyobrażam sobie reklamowania bmw w takim prowokacyjnym stylu (np. z użyciem rosyjskich mafiosów i tekstem "kiedy podjedziesz nim do banku to ochrona puści bąka ze strachu" ) Żeby nie było OT. dzisiaj cały czas militarnie z coltem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
das 96 #84134 Napisano 7 Kwietnia 2015 Dzień jak codzień 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
das 96 #84135 Napisano 7 Kwietnia 2015 Dzień jak codzień 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81384 #84136 Napisano 7 Kwietnia 2015 fajne masz dni 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaktus22 50 #84137 Napisano 7 Kwietnia 2015 Zdjęcie robiłem w sobotę ale do dzisiaj na łapce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacy 6 #84138 Napisano 7 Kwietnia 2015 Zdjęcie robiłem w sobotę ale do dzisiaj na łapceAle masz duży nadgarstek :D Wysłane z mojego iPhone 5s przez Tapatalk 0 Kacper Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 147 #84139 Napisano 7 Kwietnia 2015 niby 34mm a na ręku jakiś większy się wydaje Cudowny Rolex, po za tym dla mnie ten bezel jest o wiele ładniejszy od typowego karbowanego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #84140 Napisano 7 Kwietnia 2015 Tak myślę, z tym że jakoś nie wyobrażam sobie reklamowania bmw w takim prowokacyjnym stylu (np. z użyciem rosyjskich mafiosów i tekstem "kiedy podjedziesz nim do banku to ochrona puści bąka ze strachu" ) Żeby nie było OT. dzisiaj cały czas militarnie z coltem.Sposób reklamowanie bardzo specyficzny, ale porównaniem mnie rozbawiłeś. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaktus22 50 #84141 Napisano 7 Kwietnia 2015 21,5 Ale masz duży nadgarstek :DWysłane z mojego iPhone 5s przez Tapatalk21,5 cm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek79 1663 #84142 Napisano 7 Kwietnia 2015 niby 34mm a na ręku jakiś większy się wydajePrzefajny Rolex. Gratuluję Marcin. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin666 0 #84143 Napisano 7 Kwietnia 2015 Dzięki Paweł, dzięki Bartek, czasami człowiek wdzięczny za nadgarstek z tych "średnich". Potężna łapa niestety często musi obejść się smakiem a te 34 i 36-ki to takie fajne zegarki Faktycznie ten bezel robi robotę, zegarek płaski i front nie ucieka do boków koperty przez co zegarek podchodzi wizualnie pod 37mm. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3940 #84144 Napisano 7 Kwietnia 2015 Tak myślę, z tym że jakoś nie wyobrażam sobie reklamowania bmw w takim prowokacyjnym stylu (np. z użyciem rosyjskich mafiosów i tekstem "kiedy podjedziesz nim do banku to ochrona puści bąka ze strachu" )Żeby nie było OT. dzisiaj cały czas militarnie z coltem. Przykład reklamy Rolexa moim zdaniem zakłada że ludzie chcą czuć się wyróżnieni i Rolex może im to zapewnić dlatego chcą go za wszelką cenę, nawet jeśli to oznacza przekroczenie prawa. BMW ( nie w korporacyjnym ale choćby dealerskim wydaniu ) miewało podobne sugestie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4115 #84145 Napisano 8 Kwietnia 2015 Seiko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #84146 Napisano 8 Kwietnia 2015 Do końca tygodnia pewnie będzie tak jak dzisiaj: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #84147 Napisano 8 Kwietnia 2015 Chyba trafi do skrzyneczki na jakiś czas. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #84148 Napisano 8 Kwietnia 2015 Monster Taplatk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nickt 99 #84149 Napisano 8 Kwietnia 2015 DSC_0436.JPGWszystkie 3 na zmiane od paru dni, czas sie pozegnacA co to za AP jest?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frantz70 3829 #84150 Napisano 8 Kwietnia 2015 ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach