teston 6355 #8951 Napisano 21 Listopada 2008 0 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 1 #8952 Napisano 21 Listopada 2008 Mam propozycję. Otóż fajnie by było gdyby wklejać tu zdjęcia zegarków (Waszych), ale na damskich nadgarstkach - waszych partnerek, sióstr itp. Chodzi mi o względy estetyczne - damska łapka to dużo przyjemniejszy widok niż Wasze owłosione łapska. 0 Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #8953 Napisano 21 Listopada 2008 Mam propozycję. Otóż fajnie by było gdyby wklejać tu zdjęcia zegarków (Waszych), ale na damskich nadgarstkach - waszych partnerek, sióstr itp. Chodzi mi o względy estetyczne - damska łapka to dużo przyjemniejszy widok niż Wasze owłosione łapska. Może lepiej na ich ogolonych nogach?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 1 #8954 Napisano 21 Listopada 2008 Mogą być nogi:) 0 Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blaz #8955 Napisano 21 Listopada 2008 Mam propozycję. Otóż fajnie by było gdyby wklejać tu zdjęcia zegarków (Waszych), ale na damskich nadgarstkach - waszych partnerek, sióstr itp. Chodzi mi o względy estetyczne - damska łapka to dużo przyjemniejszy widok niż Wasze owłosione łapska. A może zaproponujemy depilację ręki do zdjęć? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
are444 0 #8956 Napisano 21 Listopada 2008 a moja żona lubi moje owłosione ręce depilować się nie zamierzam i proszę opinie o zegarku a nie o włosach na ręku.. 0 Omega PO, Seiko FFF, Atlantic Worldmaster, Casio GW-M5600-1ER, Casio GW-9200-1ER, Casio TS-100, Glycine Airman SST 06 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mbubu #8957 Napisano 21 Listopada 2008 Teston - wolę na pasku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1229 #8958 Napisano 21 Listopada 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neixet 11 #8959 Napisano 21 Listopada 2008 ale "......masz na RĘKU"Tyle, ze takie jak np zegarki Cytochroma mozna z przyjemnością oglądać w każdej sytuacji.masz na reku, nie narzuca pokazanie zegarka jaki dzisiaj nosisz a nie pokazanie zegarka z nadgarstkiem;p 0 Pozdrawiam, Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mik #8960 Napisano 21 Listopada 2008 dawno tu nie pisałem ale @tessio, ty brylujesz czymś taki teraz??? o tempora o mores ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #8961 Napisano 21 Listopada 2008 Się porobiło 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #8962 Napisano 21 Listopada 2008 @cytochrom: ja tez chce taki! Powiedz ile czasu (i nakladow ) zajelo Ci doprowadzenie go do pozadanego stanu? Na co trzeba szczegolnie zwrocic uwage przy kupnie starego Memovoxa (rozgladam sie caly czas, ale boje sie wtopic)? Coz ten byl wyjatkowo fartowny - koszt 500usd zegarek, naklady - pasek, szkielko, i przeglad - 100usd, cal.814, srednica 35mm, tutaj do cal.k814 jest sporo czesci wiec z tym raczej nie ma problemu Jest teraz dobry okres na zakupy lecoultre i jlc w us pod warunkiem iz aukcje sa tylko na us, ceny za fajne egzemplarze na 814 to od 450-700 usdna co nalezy zwrocic uwage - tarcza - powinna miec przynajmniej wewnetrzny dysk na sloneczko, poztatym czy sa wszytskie kropy indeksow, pozatym czy zegarek chodzinie martwilbym sie natomiast jezeli nie ma zdjecia werku - wiekszosc tych memo otwiera sie przez szklo - wiec jesli na deklu jest use wrench number ....to znaczy ze trzeba zdjac koronki i otworzyc przez zdjecie szybki - wielu ludzi, szczegolnie jesli jest to estate sale tego nie potrafi (co innego handlarze), wiec jesli zegarek chodzi i bzyczy to ryzyko zamiany werku jest znikome.O wiele drozsze ale tez i czesciej konbinowane sa wieksze egzemplarze - 829 etc. - ze wzgledu na wiekszy popyt ceny razej od 1k usd i wiecej, oraz wiecej kombinowanych i fran ken watchow - tutaj ze wzgledu na naklad przed zakupem wolalbym miec dobre zdjecia i posprawdzac Najbardziej ryzykowne to worldtime - zewzgledu na mozliwosc latwej modyfikacji werku ktora potrafi zrobic doswiadczony fachowiec, jak i jedynie koniecznosc malowanki wewnetrzenej tarczy - jest tu skladakow od cholery ale tutaj znowu do przestepstwa zacheca cena 1500 i wiecej. Moja rada - jezeli nie chcemy wielkiego zegarka szukalbym memo na k814 (manualny mniej awaryjny) z idealna tarcza, pozlacany w technologii gold filed - nie bedzie odbarwien a polerka nie bedzie klopotem, korony nie sa problemem - czesc memo miala sygnowane a czesc nie i taniej wyniesie lecoultre od jlc - werk ten sam jak cos podeslij zdjecia to bede pisal pozdrawiam i dziekuje kolegom za dobre slowoRafal 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1623 #8963 Napisano 21 Listopada 2008 chciałbym mieć to doświadczenie co przedmówca. Gratuluję memovoxa za mną też chodzi ale JLC i chyba pójdę w nowego- wiem nie ten klimat, ale mniejsze ryzyko 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #8964 Napisano 21 Listopada 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1623 #8965 Napisano 21 Listopada 2008 KURNAJANEK kusisz... a tak żeby nie było całkiem OT to fotka ulubieńca 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #8966 Napisano 21 Listopada 2008 Dziś nareszcie mogłem się cieszyć GUBikiem. Zegarek, który niedawno kupiłem u sympatycznego Forumowicza KURNAJANEK odebrałem dziś od p. Rosiaka z Ząbkowskiej. Oprócz czyszczenia i smarowania werku prosiłem także o oczyszczenie tarczy z paprochów, a wskazówek ze śniedzi. Wszystko zostało wykonane nawet najmniejszy paproch się nie ostał, a poza tym p. Rosiak sam z siebie wymienił sekundnik (oryginalny był już troszkę zmęczony), wymienił szkiełko i jeszcze dołożył teleskopy i ładny paseczek, a wszystko to bez podnoszenia uzgodnionej ceny. To się nazywa podejście do klienta! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #8967 Napisano 21 Listopada 2008 no majowy teraz wyglada lepiej .. niewiele mu trzeba było ... ciesze sie że to paprochy były (zresztą tak ja to widziałem ) . No i znacznie lepiej wygląda z przeczyszczonymi wskazówkami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 1 #8968 Napisano 22 Listopada 2008 Rakieta NOS z otwieranym szkłem - dla niewidomych. 0 Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #8969 Napisano 22 Listopada 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość idol #8970 Napisano 22 Listopada 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 249 #8971 Napisano 22 Listopada 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loszmi 1 #8972 Napisano 22 Listopada 2008 Gazomierz na tle śniegu (uwierzcie, to białe to śnieg) 0 www.myspace.com/loszmi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzychoks 31 #8973 Napisano 22 Listopada 2008 0 Krzysiek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
allim 0 #8974 Napisano 22 Listopada 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #8975 Napisano 23 Listopada 2008 Od wczoraj ze mną 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach