y60 2272 #9176 Napisano 16 Grudnia 2008 Constellation powalająca! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
delbana 0 #9177 Napisano 16 Grudnia 2008 Jeżeli chodzi o werk to są dwie wersje:-produkcja własna timex'a-MiyotaSzukałem informacji, ale nie znalazłem dokładnych.Co do choinki to i owszem posiadam już , nie bez szkody dla małej i wciąż rozrastającej się kolekcji 0 Czas nie ma początku ani końca, ma tylko środek, w którym wypadło nam żyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #9178 Napisano 16 Grudnia 2008 noo... Mariusz, w Patku szesnasty indeks/kropka na 1/3 drugiej ćwiartki ma kropkę. Jest bardzo widoczna juz od powiększenia X100. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baltak 0 #9179 Napisano 16 Grudnia 2008 0 Patryk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 861 #9180 Napisano 17 Grudnia 2008 KURNAJANEK: Omega genialna! Wiecej fotek! 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wahin 0 #9181 Napisano 17 Grudnia 2008 Dziś powrót z kliniki i na rękę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość solo501 #9182 Napisano 17 Grudnia 2008 Mój dziadek ma identyczną, tylko bez złocenia. Ładny zegarek, choć mnie by denerwowała przykrótka wskazówka minutowa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrek_38 19 #9183 Napisano 18 Grudnia 2008 Nie dalem rady zrobic zdjecia na nadgarstku (brak pod reka statywu), ale dzis faktycznie go nosze: Moglby byc ze 2 mm. mniejszy, ale uklada sie niezle.Pzdr. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 304 #9184 Napisano 18 Grudnia 2008 :rolleyes:Fajna maszynka. Wskazówki malina 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrek_38 19 #9185 Napisano 18 Grudnia 2008 Powiem szczerze ze ma absolutnie perfekcyjne wykonanie. Bije na glowe wiele zegarkow zdecydowanie drozszych od niego. W zasadzie kompletnie nie wiem do czego moglbym sie przyczepic. Wyglad rzecz dyskusyjna, bo mozna uznac za troche "przeladowany", ale postanowilem miec jeden taki "łoszendgoł". Pzdr. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 249 #9186 Napisano 18 Grudnia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #9187 Napisano 18 Grudnia 2008 Weź sobie lekarstwo na przeziębienie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kortyzol 3 #9188 Napisano 18 Grudnia 2008 Omego jakoś niewyraźnie dziś wyglądasz 0 ???????? => ta choroba dobrze ROCKuje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BONGO 1 #9189 Napisano 18 Grudnia 2008 0 Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #9190 Napisano 19 Grudnia 2008 Świetny zegarek,mimo że UG 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszke 11 #9191 Napisano 19 Grudnia 2008 Wskazowki w tym UG naprawde robia duze wrazenie (pozytywne). 0 Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
star_20 1 #9192 Napisano 19 Grudnia 2008 WitamTo mój pierwszy post na forum. Nie chodzę po domu w zegarku. W każdym pomieszczeniu (w WC też), coś ze wskazówkami wisi na ścianie. Teraz przy mnie leża te 2szt. Start. Po co 2? Jakto? Kontrola kontroli czasu oczywiście. Na monitorze też mam 2 "zegarki" choć rozumiem, że to już nie ma sensu, ale tak lubię. Starty mają takie piękne złocone aluminiowe koperty... 0 pumpernikiel & zorkij 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomASH 2130 #9193 Napisano 19 Grudnia 2008 Dzisiaj miałem wielką przyjemność chwilkę ponosić...Rozmiar nie na moją łapę ale wrażenia... bezcenne Zegarek jest po prostu f e n o m e n a l n y ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
motorhead17 1 #9194 Napisano 20 Grudnia 2008 Dziś vintage diver Citizen Promaster 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #9195 Napisano 21 Grudnia 2008 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zel Gadis 4 #9196 Napisano 21 Grudnia 2008 Dzisiaj miałem wielką przyjemność chwilkę ponosić...Rozmiar nie na moją łapę ale wrażenia... bezcenne Zegarek jest po prostu f e n o m e n a l n y ! ale racja 46mm to za dużo dla mnie o co najmniej 4 i cena 0 "Billy: -I'm scared Poncho. Poncho: -Bullshit. You ain't afraid of no man. Billy: -There's something out there waiting for us, and it ain't no man. We're all gonna die..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1623 #9197 Napisano 21 Grudnia 2008 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mario61 0 #9198 Napisano 21 Grudnia 2008 Dzisiaj miałem wielką przyjemność chwilkę ponosić...Rozmiar nie na moją łapę ale wrażenia... bezcenne Zegarek jest po prostu f e n o m e n a l n y ! Racja - ciężko złapać równowagę po takim "bliskim spotkaniu" W sierpniu byłem w Zurichu. Zakładałem i tego i Portugalczyka z tej serii.Niesamowite wrażenia. Na żywo robią o wiele większe niż na fotkach.A leczenie po tekim spotkaniu trwa i trwa. A rezultat...... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #9199 Napisano 21 Grudnia 2008 Noobs, przestańcie cytować zdjęcia! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość erminho #9200 Napisano 22 Grudnia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach