Thom 4 #16126 Napisano 14 Lipca 2010 PICAD, Chyba najlepszy Epos w kolekcji. Cena jednak zabójcza, nawet jak na chrono. Super się prezentuje - gratki. 0 All That You Can't Live Behind Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #16127 Napisano 14 Lipca 2010 Dzisiaj znow Steni z tym ze tym razem na innym pasku Uploaded with ImageShack.us 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #16128 Napisano 14 Lipca 2010 Dzisiaj znow Steni z tym ze tym razem na innym pasku Zrobiłbyś nocne zdjęcie. Ciekawy jestem jak świeci. 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #16129 Napisano 14 Lipca 2010 Swieci na zielono daj mi czas to wrzuce foty do mojej galerii 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #16130 Napisano 14 Lipca 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #16131 Napisano 14 Lipca 2010 (edytowane) carlito1, fajny ten Twój srebrny pilot, i ta tarcza wycinana ... no, no A ja dziś monotematycznie! Edytowane 14 Lipca 2010 przez TeJot 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #16132 Napisano 14 Lipca 2010 Fajny to jest Twoj Sinek chcesz go juz sprzedac ? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Heinz_Dundersztyc #16133 Napisano 15 Lipca 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4429 #16134 Napisano 15 Lipca 2010 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 110010000010011001 #16135 Napisano 15 Lipca 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #16136 Napisano 15 Lipca 2010 Fajny to jest Twoj Sinek chcesz go juz sprzedac ? dziś jeszcze nie, bo go jak dotąd nie utopiłem 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roj 214 #16137 Napisano 16 Lipca 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #16138 Napisano 16 Lipca 2010 (edytowane) roj widzę,że dojechał piękny jest .Coraz więcej i ja myślę o lotniku. Gratuluję Ps:Jakaś galeria by się przydała Edytowane 16 Lipca 2010 przez waldii 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roj 214 #16139 Napisano 16 Lipca 2010 dzięki Waldii, ja mam problem, że muszę zagonić kogoś kto ma aparat i umiejętności żeby cyknął parę fotek bo to zupełnienie nie moja kategoria Już wiesz czemu odpuściłem SRP043 K1 póki co 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dorob 7 #16140 Napisano 16 Lipca 2010 (edytowane) Dziś staruszek zakupiony na przełomie lat 80 i 90 zeszłego wieku.FOTO KOMÓRKA obróbka Microsoft Photo Editor Edytowane 16 Lipca 2010 przez dorob 0 MarCin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roj 214 #16141 Napisano 16 Lipca 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amir1991 0 #16142 Napisano 16 Lipca 2010 U mnie Timex, model nieznany bo jeszcze mi nikt nie odpowiedział na to pytanie:) http://w124.wrzuta.pl/obraz/1G9Xobl9AdW/timex1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 312 #16143 Napisano 16 Lipca 2010 dziś na luśni gly na nowym , grubym mesiu , na cienkim wygląda komicznie Uploaded with ImageShack.us 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #16144 Napisano 16 Lipca 2010 (edytowane) Właśnie odebrany z Poczty......w sensie pasek Edytowane 16 Lipca 2010 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #16145 Napisano 16 Lipca 2010 (edytowane) Również odebrany świeżo z poczty, po udanej renowacji u p. Safinowskiego, Wyler Lifeguard: Uploaded with ImageShack.us Na szczęście udało się staruszka uratować i popracuje jeszcze ładnych parędziesiąt lat Edytowane 16 Lipca 2010 przez lechu_wroc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #16146 Napisano 16 Lipca 2010 (edytowane) swietny Wyler Lifeguard u mnie na nowym szkle (fart fartow ze udalo sie znalezc) wieczorem taki samodzielnie uratowany od niebytu nurek (supercompressor) Edytowane 16 Lipca 2010 przez cytochrom 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #16147 Napisano 16 Lipca 2010 No Lechu, doczekałeś się w końcu!!! Gratuluję, niech się dobrze nosi!! A swoją drogą, nie wygląda na tyle lat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #16148 Napisano 16 Lipca 2010 "Tradycyjnie" 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 469 #16149 Napisano 16 Lipca 2010 "Tradycyjnie" Lubię te Twoje ukierunkowanie:) Myślę, że te zegarki zyskują dużo na żywo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxwell 0 #16150 Napisano 16 Lipca 2010 (edytowane) Również odebrany świeżo z poczty, po udanej renowacji u p. Safinowskiego, Wyler Lifeguard: Uploaded with ImageShack.us Na szczęście udało się staruszka uratować i popracuje jeszcze ładnych parędziesiąt lat Świetny!Fajnie pasuje ten biały pasekMożesz podać jakieś info typu średnica,rocznik,coś o firmie? Edytowane 16 Lipca 2010 przez maxwell 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach