Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowni Koledzy i Koleżanki szybkie pytanko - jakbym kupił złoty zegarek w znaczeniu koloru to będziecie się ze mnie śmiać czy nie (nawet w duchu)  ? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, unadarek napisał(-a):

Szanowni Koledzy i Koleżanki szybkie pytanko - jakbym kupił złoty zegarek w znaczeniu koloru to będziecie się ze mnie śmiać czy nie (nawet w duchu)  ? 

Ale ty tak na poważnie (nawet w duchu)?

O i T 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, swierszczu napisał(-a):

Ale ty tak na poważnie (nawet w duchu)?

no bo są okazje i nie wiem czy teraz taki kolor w modzie :) ? Kiedyś były fajne potem nie za bardzo ... nie pisze o złotych tylko w kolorze złota 

Edytowane przez unadarek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minutes ago, unadarek said:

Ja kupiłem wczoraj... bez pytanki😜

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, alpaczino napisał(-a):

:unsure: Nieee, no takim ortodoksą nie jestem. Jakieś tam Szwajcary i inne także posiadam. :rolleyes:

Uzupełnij jeszcze chinolami i amerykańcami, ale żadnych "messerschmittów". ;) Trochę kontrowersyjną sprawą dla mnie jest posiadanie niemieckich pilotów (z tradycjami, wiadomo jakimi). 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Londek napisał(-a):

Ja kupiłem wczoraj... bez pytanki😜

ja się wolę upewnić - skoro kupiłeś to i ja kupie :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, alleck napisał(-a):

Ja kupiłem nie pytając nikogo o zdanie, a nawet wbrew opiniom lokalnego doradcy :)
Ważne, że się mnie podoba. Także kupuj jak Ci się podoba i nie oglądaj się na innych.
bd26f9e46992be1d3a001b10ad225e73.jpg

dzięki fajny jest - tak i robię ale zauważyłem że od jakiegoś czasu zaczynam omijać złote - wiec myślę tak kontrolnie zapytam :) 

3 minuty temu, Paulus57 napisał(-a):

Nie. 

Kilka przykładów, których się mam podstaw wstydzić :)

IMG_20210808_081006.jpg

IMG_20210905_080713.jpg

IMG_20210803_093443.jpg

IMG_20220309_082706.jpg

..a  to spoko !!! bo ostatnio dziwnie je omijałem :)   ogólnie fajnie się prezentują te Twoje !!! Citizen w dechę nie ujmując innym !!!

Edytowane przez unadarek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, unadarek napisał(-a):

:) 

Nie ma się co ograniczać. Jeśli podobają Ci się to kupuj. Ja np mam 3 pozłacane i lubię je nosić nawet bez okazji😊

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, paul221 napisał(-a):

Nie ma się co ograniczać. Jeśli podobają Ci się to kupuj. Ja np mam 3 pozłacane i lubię je nosić nawet bez okazji😊

a dzięki - spoko - rozwiane wątpliwości :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, unadarek napisał(-a):

dzięki fajny jest - tak i robię ale zauważyłem że od jakiegoś czasu zaczynam omijać złote - wiec myślę tak kontrolnie zapytam :) 

..a  to spoko !!! bo ostatnio dziwnie je omijałem :) 

Tak ogólnie to mam swoją "Złotą jedenastkę" :). Nie pokazałem wszystkich naraz by nie przesadzić, ze spamowaniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, mario1971 napisał(-a):

Tu masz bez foto bez obróbki. Naturalne kolory.
14b0890e8814945edb3fccba96b9754c.jpg

I super 👍

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, unadarek napisał(-a):

Po pierwsze primo:

Czy pytasz forumowiczów co ci się podoba i co masz nosić? 

Nie rób tego, bo kupujesz dla siebie i nawet jakby ktokolwiek miał się śmiać, ...so fucking what?

Po primo numer dwa:

Jeżeli masz ochotę na żółty metal koperty, to kup sobie brąziaka (o ile nie masz). Będzie się starzał razem z tobą i będzie mniej cygański niż złote PVD.

Time matters

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, Triptical napisał(-a):

Po pierwsze primo:

Czy pytasz forumowiczów co ci się podoba i co masz nosić? 

Nie rób tego, bo kupujesz dla siebie i nawet jakby ktokolwiek miał się śmiać, ...so fucking what?

Po primo numer dwa:

Jeżeli masz ochotę na żółty metal koperty, to kup sobie brąziaka (o ile nie masz). Będzie się starzał razem z tobą i będzie mniej cygański niż złote PVD.

Niby obiektywnie, ale subiektywizmem zajechało na koniec, że hej! Nie kupuj cyganów! ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cygan a cygan, to może być spora różnica. Niektóre są świetnie zaprojektowane i piękne, a niektóre, nawet drogie, dalej wyglądają jak tani, bazarowy chłam. Zrobić ładny, elegancki, nie wyglądający tandetnie bi-color to nie jest łatwa sztuka. Nie każdej firmie się udaje.
Natomiast zegarki w kopertach w kolorze złotym też potrafią być piękne. W szczególności te vintage’owe i w stylu retro. Sam nie jestem miłośnikiem złotych kopert, ale coś tam w pudełku mam i czasem zakładam. Bo dlaczego nie.
Brąz to bardzo fajny kierunek w ogóle. Lepiej patrzeć jak z czasem brąz patynuje niż jak się PVD wyciera .
P.S. Z tego co kojarzę, to sporo osób (mężczyzn) zaglądających na Forum i szukających porady w wątku „Jaki zegarek…” szuka właśnie zegarka w kopercie bi-color.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi