Krzysztof Skórka 6309 #8026 Napisano 17 Czerwca 3 godziny temu, kingcrimson napisał(-a): Na początku czerwca brałem udział w szkoleniu, które prowadziła ta Pani Pełen profesjonalizm, wiedza, uśmiech. Świetne, wartościowe i poszerzające horyzonty spotkanie. Dziękuję w imieniu żony Czyżby chodzi o szkolenie w Supraślu? Nie mogłeś podejść porozmawiać? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 11659 #8027 Napisano 18 Czerwca W dniu 14.06.2025 o 14:18, Krzysztof Skórka napisał(-a): Służbowo 😎 „Mam z Wami ewidentny problem... 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof Skórka 6309 #8028 Napisano 18 Czerwca 51 minut temu, Autor1984 napisał(-a): „Mam z Wami ewidentny problem... Jakiż to Łukaszu? 😈 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kingcrimson 17973 #8029 Napisano 18 Czerwca 7 godzin temu, Krzysztof Skórka napisał(-a): Dziękuję w imieniu żony Czyżby chodzi o szkolenie w Supraślu? Nie mogłeś podejść porozmawiać? Także Podlaskie, ale Lipowy Most. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof Skórka 6309 #8030 Napisano 18 Czerwca Godzinę temu, kingcrimson napisał(-a): Także Podlaskie, ale Lipowy Most. No tak tak, Borki, to miałem na myśli, byłem obecny w trakcie całego szkolenia, jako wsparcie logistyczne i informatyczne żony, mogłeś podejść i się przywitać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kingcrimson 17973 #8031 Napisano 18 Czerwca 15 minut temu, Krzysztof Skórka napisał(-a): No tak tak, Borki, to miałem na myśli, byłem obecny w trakcie całego szkolenia, jako wsparcie logistyczne i informatyczne żony, mogłeś podejść i się przywitać Bo ja po prostu nie skojarzyłem i dopiero gdy zobaczyłem zdjęcie to zaskoczylo 😀 poza tym do głowy mi nie przyszło, że na wschodnich rubieżach Polski mogę spotkać kogoś z forum, życie zaskakuje 😀 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof Skórka 6309 #8032 Napisano 18 Czerwca Tak, Prezes czasem dźwiga walizki i konfiguruje laptop z rzutnikiem, z przyjemnością wykonując polecenia Pani Trener To następnym razem się widzimy, regularnie jeździmy w tamte okolice 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kingcrimson 17973 #8033 Napisano 18 Czerwca 18 minut temu, Krzysztof Skórka napisał(-a): Tak, Prezes czasem dźwiga walizki i konfiguruje laptop z rzutnikiem, z przyjemnością wykonując polecenia Pani Trener To następnym razem się widzimy, regularnie jeździmy w tamte okolice Ja z Łomży więc na szkolenia jeździmy właśnie w tamte rejony. Tak, następnym razem się widzimy 😀 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 11659 #8034 Napisano 18 Czerwca 4 godziny temu, Krzysztof Skórka napisał(-a): Jakiż to Łukaszu? 😈 Zbyt eleganncy. OFC to żart, wyglądacie cudownie, btw nie mogę się doczekać uściśnięcia prawicy. 1 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OperatorkaKosiarki 19752 #8035 Napisano 20 Czerwca 28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 132148 #8036 Napisano 20 Czerwca 5 godzin temu, OperatorkaKosiarki napisał(-a): Jakoś mi się Twoje zdjęcie skojarzyło ze starym plakatem. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9171 #8037 Napisano 21 Czerwca Muzeum Zamoyskich w Kozłówce. Ktoś puścił pawia.Zegary zsynchronizowane. 21 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20914 #8038 Napisano 28 Czerwca 16 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zegarkowo_rowerowo 5537 #8039 Napisano 29 Czerwca Z synem. Nie odpuszczał. Poturbował 🤷 18 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
facecik 4515 #8040 Napisano 30 Czerwca U mnie od jutra wjeżdża chemia. Trzymajcie kciuki. 51 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ecipeci 2908 #8041 Napisano 30 Czerwca 1 minutę temu, facecik napisał(-a): U mnie od jutra wjeżdża chemia. Trzymajcie kciuki. zdrowia 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 42481 #8042 Napisano 30 Czerwca Hubert, trzymaj się. Będzie dobrze. 1 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6586 #8043 Napisano 30 Czerwca 8 minut temu, facecik napisał(-a): U mnie od jutra wjeżdża chemia. Trzymajcie kciuki. Będę trzymać. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 7933 #8044 Napisano 30 Czerwca Trzymamy. Musi być dobrze! 👍 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piteks 3681 #8045 Napisano 30 Czerwca 53 minuty temu, facecik napisał(-a): U mnie od jutra wjeżdża chemia. Trzymajcie kciuki. Zdrówka życzę i trzymam mocno kciuki💪 1 IWC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Londek 49684 #8046 Napisano 30 Czerwca 55 minutes ago, facecik said: Trzymajcie kciuki. Zdrowia… niech moc będzie z Tobą 💪🏻🙌🏻 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kcp85 153 #8047 Napisano 30 Czerwca 1 godzinę temu, facecik napisał(-a): U mnie od jutra wjeżdża chemia. Trzymajcie kciuki. Powodzenia! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukebor 8240 #8048 Napisano 30 Czerwca U mnie od jutra wjeżdża chemia. Trzymajcie kciuki.Trzymaj się, Hubert 1 I'm not myself, but not dead and not for sale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9171 #8049 Napisano 30 Czerwca U mnie od jutra wjeżdża chemia. Trzymajcie kciuki.O fcuk Hubert, no to zaskoczyłeś. Trzymaj się, zdrowia Ci życzę, bo to teraz najważniejsze. Pokonaj ten syf. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 67294 #8050 Napisano 30 Czerwca Dużo zdrowia i powodzenia. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach