Anka-Grzanka 4 #2401 Napisano 10 Grudnia 2014 (edytowane) I jeszcze Jej narzędzie daliście na "poparcie" argumentów... Ucieszyła się?No, ba . Dodam, że zdążyła się już pociąć tym nożem dwukrotnie,ale chwali go dalej, nigdy nie miała nic tak ostrego do tej pory w reku. Edytowane 10 Grudnia 2014 przez Anka-Grzanka 0 Uzależniona, zbieram na Tudora... na diecie cud (jogurt+czoko-szok), rozrywka? dwie bułki i karmienie mew nad Wisłą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2402 Napisano 10 Grudnia 2014 No, ba Ty sprawiasz miłe wrażenie ...to i mama pewnie jest miła i karpie tylko sprawi... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrmarkiewicz 4 #2403 Napisano 10 Grudnia 2014 https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=9&cad=rja&uact=8&ved=0CEoQtwIwCA&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DTjq3JVTLFy0&ei=voSHVI7iOsL6UPXWg_gI&usg=AFQjCNGXGIdXUKvW14DtV7JGaPICVaMdtA Prezent od narzeczonej na "Mikołaja" -jescze jak na "Gwiazdkę" dostanę zegarek ,uznam ją za ideał A po co Ci dwie sztuki takiego samego noża? polecam noże firmy "COLD STEEL" sam posiadam ten model 0 Lecą żurawie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2404 Napisano 10 Grudnia 2014 Bo lubię noże Bo to nowszy model Bo to prezent Bo ...co jeszcze chcesz wiedzieć? 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #2405 Napisano 10 Grudnia 2014 Patrz Marek, że ja takiej nie spotkałem.... A tak często blisko bywam. Prędzej jakiegoś kozikaw plerach zatargam do Bródnowskiego! By mi go wyjęli. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2406 Napisano 10 Grudnia 2014 Patrz Marek, że ja takiej nie spotkałem.... A tak często blisko bywam. Prędzej jakiegoś kozikaw plerach zatargam do Bródnowskiego! By mi go wyjęli. Taa.. ,ja Bródnowski z okna widzę... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaszczur11 69 #2407 Napisano 10 Grudnia 2014 Taa.. ,ja Bródnowski z okna widzę... Jeśli wzrok, w dniu owym dopisze... 0 "Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2408 Napisano 10 Grudnia 2014 Jeśli wzrok, w dniu owym dopisze... Odezwał się... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaszczur11 69 #2409 Napisano 10 Grudnia 2014 No właśnie, tak gadam, bo wiem po sobie... 0 "Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2410 Napisano 10 Grudnia 2014 No właśnie, tak gadam, bo wiem po sobie... Ty widzisz więcej bo ....wyższy jesteś 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaszczur11 69 #2411 Napisano 10 Grudnia 2014 Ty widzisz więcej bo ....wyższy jesteś Widzę, ale brzuch muszę wciągnąć, bo jak nie, to tylko w lustrze... 0 "Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2412 Napisano 11 Grudnia 2014 Co to za nóż? 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2413 Napisano 11 Grudnia 2014 ja nie wiem, ale fajny ma background 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4453 #2414 Napisano 11 Grudnia 2014 a co to za pochwa ? (bez podtekstu - chyba ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2415 Napisano 11 Grudnia 2014 (edytowane) a co to za pochwa ? (bez podtekstu - chyba )Z poziomym troczeniem....[mocowaniem]-te "pionowe" juz nudne sie zrobiły... Edytowane 11 Grudnia 2014 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seiken 86 #2416 Napisano 11 Grudnia 2014 No, ba . Dodam, że zdążyła się już pociąć tym nożem dwukrotnie,ale chwali go dalej, nigdy nie miała nic tak ostrego do tej pory w reku.Mama jest drwalem czy na Alasce mieszka ew w dorzeczu Amazonki ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vcore 19 #2417 Napisano 11 Grudnia 2014 Święta już blisko, warto przypomnieć... Legendarne Pikutki http://allegro.pl/noz-pikutek-victorinox-11-cm-7-kolorow-do-wyboru-i4790339365.html 0 Lubię małe zegarki… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3874 #2418 Napisano 11 Grudnia 2014 Z poziomym troczeniem....[mocowaniem]-te "pionowe" juz nudne sie zrobiły... Marek, w tym wieku to już tylko poziomo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2419 Napisano 11 Grudnia 2014 Marek, w tym wieku to już tylko poziomo Ty ,Polański....humor Ci dopisuje? 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4335 #2420 Napisano 12 Grudnia 2014 U mnie nowy nabytek: BENCHMADE 940 Chodzi tak płynnie i miękko jak żaden inny nóż wcześniej.I do tego ta anodyzacja. 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2403 #2421 Napisano 12 Grudnia 2014 Potwierdzam, mechanika tego noża jest genialna. Tu mój niedawny nabytek: Ale to nie mój EDC ostateczny, postanowiłem zmierzyć się z legendą, szczegóły w przyszłym tygodniu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meinard 4467 #2422 Napisano 12 Grudnia 2014 Ale to nie mój EDC ostateczny, postanowiłem zmierzyć się z legendą, szczegóły w przyszłym tygodniu Sebenza? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2403 #2423 Napisano 12 Grudnia 2014 (edytowane) No i zdarłeś otoczkę tajemniczości Przymiarzałem do ręki kilka Spyderco, Protechów, nawet Microtechów. Wyszło, że prostota Sebenzy najbardziej do mnie przemawia... No i ten dźwięk zapadającej blokady Edytowane 12 Grudnia 2014 przez Tommaso 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meinard 4467 #2424 Napisano 12 Grudnia 2014 Heh, strzelałem, ale jakoś tak Sebenza mi pasowała do właściciela Suba - właśnie przez tę prostotę. Daj znać jak przyjdzie, jakie wrażenia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2425 Napisano 12 Grudnia 2014 O "kozikach " do papieru rozmawiacie...:-) :-) :-) ?-drogie toto jak diabli i mało przydatne:-) 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach