Louis Cypher 15743 #12876 Napisano 7 Grudnia 2022 Korkowo 🔪👿 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ecipeci 2904 #12877 Napisano 7 Grudnia 2022 Sebenza 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stierlitz 254 #12878 Napisano 7 Grudnia 2022 Od dołu. Civivi jest mniejszy niż myślałem. Faktycznie taki mały zgrabny elegancik do otwierania listów. Dosyć łatwo się otwiera. W mojej subiektywnej ocenie 6/10 vs oczekiwania. Subjugator wizualnie nawet ok ale za nic nie mogę go kciukiem otworzyć ( ten kolek powinien byc chyba dalej od rękojeści ). W ogóle jakoś ciężko się otwiera. Subiektywna ocena 3/10. Reiver super wygląda, nawet lepiej niż na zdjęciach. Ma odpowiedni dla mnie ciężar . Kciukiem udaje mi się go otworzyć tak do połowy. Subiektywna ocena 9/10. Byłby max gdyby nie to otwieranie. Gdzie kupowałeś? Ciekawy ten Reiver, najgorzej, że wszystkie wersje mi się podobają. Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1331 #12879 Napisano 7 Grudnia 2022 (edytowane) Taki se zestawik. Edytowane 7 Grudnia 2022 przez mirek 1969 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laferty 426 #12880 Napisano 7 Grudnia 2022 18 godzin temu, deepex napisał(-a): Od dołu. Civivi jest mniejszy niż myślałem. Faktycznie taki mały zgrabny elegancik do otwierania listów. Dosyć łatwo się otwiera. W mojej subiektywnej ocenie 6/10 vs oczekiwania. Subjugator wizualnie nawet ok ale za nic nie mogę go kciukiem otworzyć ( ten kolek powinien byc chyba dalej od rękojeści ). W ogóle jakoś ciężko się otwiera. Subiektywna ocena 3/10. Reiver super wygląda, nawet lepiej niż na zdjęciach. Ma odpowiedni dla mnie ciężar . Kciukiem udaje mi się go otworzyć tak do połowy. Subiektywna ocena 9/10. Byłby max gdyby nie to otwieranie. Niby oczywista sprawa, ale czy zwracasz uwagę na to, żeby podczas otwierania noży z blokadą framelock nie dociskać przypadkowo listka blokady? 0 Czas jest wielkim nauczycielem ale niestety zabija wszystkich swoich uczniów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 15775 #12881 Napisano 7 Grudnia 2022 16 minut temu, mirek 1969 napisał(-a): Taki se zestawik. Ten na dole fajny, co to? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20278 #12882 Napisano 7 Grudnia 2022 1 godzinę temu, Stierlitz napisał(-a): Gdzie kupowałeś? Ciekawy ten Reiver, najgorzej, że wszystkie wersje mi się podobają. Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka Sharg 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1331 #12883 Napisano 7 Grudnia 2022 11 minut temu, satanic napisał(-a): Ten na dole fajny, co to? Civivi Plethiros. Brąz czy mosiądz sam już nie wiem😀 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 15775 #12884 Napisano 7 Grudnia 2022 Dzięki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 14501 #12885 Napisano 7 Grudnia 2022 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deepex 372 #12886 Napisano 7 Grudnia 2022 (edytowane) 4 godziny temu, Stierlitz napisał(-a): Gdzie kupowałeś? Ciekawy ten Reiver, najgorzej, że wszystkie wersje mi się podobają Lamnia. Reiver podoba mi się coraz bardziej. Jest świetny, ja widzę w nim coś z miecza samurajskiego. 3 godziny temu, laferty napisał(-a): Niby oczywista sprawa, ale czy zwracasz uwagę na to, żeby podczas otwierania noży z blokadą framelock nie dociskać przypadkowo listka blokady? Ooo, dzięki. Zwrócę uwagę. Edytowane 7 Grudnia 2022 przez deepex 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62950 #12887 Napisano 7 Grudnia 2022 2 godziny temu, revolta4 napisał(-a): O wreszcie jakiś scyzoryk 😁😁😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 14501 #12888 Napisano 7 Grudnia 2022 25 minut temu, TomcioMiki napisał(-a): O wreszcie jakiś scyzoryk 😁😁😁 Mam jesCze tinkera 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62950 #12889 Napisano 7 Grudnia 2022 (edytowane) 7 minut temu, revolta4 napisał(-a): Mam jesCze tinkera U mnie to nie wszystkie 😁😁😁 Np taki po serwisie w Szwajcarii Gak 108 Edytowane 7 Grudnia 2022 przez TomcioMiki 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 14501 #12890 Napisano 7 Grudnia 2022 4 minuty temu, TomcioMiki napisał(-a): U mnie to nie wszystkie 😁😁😁 Np taki po serwisie w Szwajcarii Gak 108 A patrzyłem na niego przydałby się do ciorania w pracy . 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62950 #12891 Napisano 7 Grudnia 2022 Teraz, revolta4 napisał(-a): A patrzyłem na niego przydałby się do ciorania w pracy . Na giełdzie kiedyś kupiłem go za 4złocisze miał zjedzone połowę ostrza wysłałem go do Szwajcarii przyszedł jak nowy z pokrowcem żal używać 🤗🤗🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 14501 #12892 Napisano 7 Grudnia 2022 Teraz, TomcioMiki napisał(-a): Na giełdzie kiedyś kupiłem go za 4złocisze miał zjedzone połowę ostrza wysłałem go do Szwajcarii przyszedł jak nowy z pokrowcem żal używać 🤗🤗🤗 No na pewno . 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62950 #12893 Napisano 7 Grudnia 2022 (edytowane) 5 minut temu, revolta4 napisał(-a): No na pewno . Ten Herkules też kupiony za grosze miał uszkodzona blokadę, wysłany na serwis gwarancyjny czyli za free,dostał nowe ostrze okładki i konkretne spa jest jak nowy 🤗🤗🤗 Czasami opłaca się kupić gruza victorinoxa i wysłać do serwisu Edytowane 7 Grudnia 2022 przez TomcioMiki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekspce 8208 #12894 Napisano 7 Grudnia 2022 54 minuty temu, TomcioMiki napisał(-a): Ten Herkules też kupiony za grosze miał uszkodzona blokadę, wysłany na serwis gwarancyjny czyli za free,dostał nowe ostrze okładki i konkretne spa jest jak nowy 🤗🤗🤗 Czasami opłaca się kupić gruza victorinoxa i wysłać do serwisu Tylko jak do Szwajcarii wysyłasz. Polski serwis pobiera opłaty za wymianę narzędzi. 0 Instagram: przemekspce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62950 #12895 Napisano 7 Grudnia 2022 (edytowane) 7 minut temu, Przemek84 napisał(-a): Tylko jak do Szwajcarii wysyłasz. Polski serwis pobiera opłaty za wymianę narzędzi. Wysyłasz do Warszawy i oni decydują czy są wstanie naprawić na miejscu czy nie i kontaktują się w sprawie kosztów w Herkulesie uszkodzona była blokada naprawa w ramach gwarancji obejmowała wymianę ostrza okładki standart zawsze dają nowe. Gaka wysłali do Szwajcarii wymiana ostrza nowe okładki gruntowne spa koszt 60 zł a scyzoryk na giełdzie mnie kosztował 4 zł chyba się opłacało 🤗🤗🤗 Edytowane 7 Grudnia 2022 przez TomcioMiki 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 14501 #12896 Napisano 7 Grudnia 2022 Ja od jakiegoś czasu staram się nie zbierać. Latarki ,zegarki ,noże, mam i zostawiam to co mi "niby" potrzebne 😀😃😄😄😆🤣 wyzbyłem się wszystkiego co mogło sie dublować zbyt mocno ,wiem wiem nie da się tak do końca No ale zostały, 5 latarek ,5 nozy ,8 zegarków. Niezbędne minimum he he 😂🤣😅🤣 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekspce 8208 #12897 Napisano 7 Grudnia 2022 56 minut temu, TomcioMiki napisał(-a): Wysyłasz do Warszawy i oni decydują czy są wstanie naprawić na miejscu czy nie i kontaktują się w sprawie kosztów w Herkulesie uszkodzona była blokada naprawa w ramach gwarancji obejmowała wymianę ostrza okładki standart zawsze dają nowe. Gaka wysłali do Szwajcarii wymiana ostrza nowe okładki gruntowne spa koszt 60 zł a scyzoryk na giełdzie mnie kosztował 4 zł chyba się opłacało 🤗🤗🤗 Zdecydowanie tak😉 1 Instagram: przemekspce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pamiko 7165 #12898 Napisano 8 Grudnia 2022 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20278 #12899 Napisano 8 Grudnia 2022 😁😁😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karloss 18799 #12900 Napisano 8 Grudnia 2022 (edytowane) Chciałbym tak ograniczać zakupy 🤔😁loco50 - a masz może civivi elementum w podstawowej wersji? Strasznie to małe? Edytowane 8 Grudnia 2022 przez karloss Edycja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach