zadra 1826 #18726 Napisano 11 godzin temu 2 godziny temu, krywoj75 napisał(-a): Ja polecę wintejdżem... Jakiś czas temu trafiły w moje ręce dwa noże wygrzebane "ze strychu" przed sprzedażą domu po jakiejś babci. Kupiłem w zasadzie w ciemno, jeden doprowadziłem do ładu i składu, wyczyściłem, dorobiłem pochwę. Rękojeść z jednego kawałka drewna, mosiężne wykończenia, ładny kawałek stali. Teraz kurzy się u mnie zamiast na strychu 😁 Nóż Kapitana Klipera 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krywoj75 426 #18727 Napisano 5 godzin temu 5 godzin temu, zadra napisał(-a): Nóż Kapitana Klipera 😁😁😁 Całkiem możliwe w końcu naprawdę ładny kawałek stali z niego jest do filetowania szczurów lądowych 😁😁😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Genovese_ 9730 #18728 Napisano 1 godzinę temu 12 godzin temu, loco50 napisał(-a): Trochę tytanu Ładna kolekcja ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach